PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Πισω ηχεια 206,Help

Grigoris Hatz - Κυρ 28 Μάϊ 2017, 16:29:48
Θέμα δημοσίευσης: Πισω ηχεια 206,Help
Εχω αλλαξει μονο τα δυο στις πορτες και εχω βαλει κατι aftermarket γιατι βραχνιασαν με τα χρονια.Σκεφτομαι λοιπον να βαλω αλλα δυο πισω,αλλα εχω την εξης απορρια.Ειναι μεγαλη δουλεια να τα βαλω μονος μου στην ταζερα ; και επισης στις πισω θεσεις πανω απο την θηκη εχει κατι που μοιαζει με υποδοχη για ηχεια,τι ακριβως ειναι αυτο;
kyriakos206gti - Κυρ 28 Μάϊ 2017, 22:47:57
Θέμα δημοσίευσης:
εχει και πισω ηχεια εκει που λες, εγω τα εχω αλλαξει και αυτα και ειναι οπως τα μπροστα περιπου σε διαδικασια, απλα εχει να βγαλεις περισσοτερη ταπετσαρια.. και ειναι πιο μικρα 4.3 νομιζω (τουλαχιστον στο δικο μου 3θυρο 1600κ)-για την εταζερα δε γνωριζω, ας απαντησει καποιος που ξερει
Grigoris Hatz - Δευ 29 Μάϊ 2017, 00:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
kyriakos206gti έγραψε:
εχει και πισω ηχεια εκει που λες, εγω τα εχω αλλαξει και αυτα και ειναι οπως τα μπροστα περιπου σε διαδικασια, απλα εχει να βγαλεις περισσοτερη ταπετσαρια.. και ειναι πιο μικρα 4.3 νομιζω (τουλαχιστον στο δικο μου 3θυρο 1600κ)-για την εταζερα δε γνωριζω, ας απαντησει καποιος που ξερει
απλα εμενα πισω λογικα δεν θα εχει καλωδιωση γιατι το 1100 απο τη μανα του δεν εχει πισω ηχεια,ευχαριστω παντως!!
DRAKE - Δευ 29 Μάϊ 2017, 18:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
Στα 3θυρα παίρνει πίσω ηχεία στα πλαϊνά των πίσω θέσεων διάστασης 13εκ. Καλωδίωση κάποια έχουν και κάποια όχι πρεπει να το δείς. Για την εταζέρα τα πράγματα είναι εύκολα βάζεις ένα ζευγάρι οβάλ και θα πρέπει οπωσδήποτε να τραβήξεις καλώδιο.
Grigoris Hatz - Δευ 29 Μάϊ 2017, 19:40:09
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
Στα 3θυρα παίρνει πίσω ηχεία στα πλαϊνά των πίσω θέσεων διάστασης 13εκ. Καλωδίωση κάποια έχουν και κάποια όχι πρεπει να το δείς. Για την εταζέρα τα πράγματα είναι εύκολα βάζεις ένα ζευγάρι οβάλ και θα πρέπει οπωσδήποτε να τραβήξεις καλώδιο.
σε ευχαριστω πολυ φιλε,να σαι καλα!
nido - Δευ 07 Μάϊ 2018, 12:19:54
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν είχα αλλάξει τα μαμίσια πίσω ηχεία στο δικό μου με κάτι πιο ποιοτικό (ίδιας σειράς με αυτά που έβαλα εμπρός, απλά 130 αντί 165mm) είχα γλιτώσει αρκετό χρόνο ακολουθώντας τις οδηγίες του Simon Craig από εδώ:
http://206gti.net/sc-speakerguide/

Ένα τριωράκι πάντως πρέπει να το έφαγα (αν την ξανάκανα τη διαδικασία τώρα που την ξέρω θα γινόταν αρκετά πιο γρήγορα βέβαια) βάζοντας αυτά...

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες