PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - τρέμουλο (κοσκίνισμα) τιμονιού σε νέο 3008

KLGreece - Σαβ 20 Μάϊ 2017, 22:06:16
Θέμα δημοσίευσης: τρέμουλο (κοσκίνισμα) τιμονιού σε νέο 3008
Καλησπέρα..... είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας για κάτι αν είναι δυνατόν να βοηθήσετε γιατί αφορά το νέο 3008. Το παρέλαβα αρχές Φλεβάρη και όλα καλά όλα ωραία όταν μετά την πρώτη εβδομάδα άκουγα έναν εκνευριστικό θόρυβο στο τιμόνι..... μετά από επίσκεψη σε εξουσιoδοτημένο της Peugeot μου είπαν ότι είναι ο περιστροφικός διακόπτης του τιμονιού!!!!!!!!!!!!! αλλάχθηκε αφού περίμενα 2 εβδομάδες να έρθει ανταλλακτικό από Γαλλία και όλα καλά..... μια εβδομάδα μετά την επισκευή και αφου κατέβαινα Αθήνα από τον παράδρομο της Εθνικής σε σημεία όπου ο δρόμος είναι κυματοειδής αισθανόμουν ένα έντονο τρέμουλο στο τιμόνι (κοσκίνισμα) ανεξαρτήτως ταχύτητας, είτε σε φρενάρισμα είτε όχι..... αυτό συνεχίζει έως τώρα. Το περίεργο είναι ότι σε σύντομες διαδρομές δεν το κάνει, αλλά μόνο μετά από αρκετή ώρα λειτουργίας και σε κυματοειδές οδοστρώματα με ελαφρά ανωμαλία (σε ελαφρά λειτουργία των αμορτισέρ). Υπάρχει περίπτωση να συνδέεται με την επισκευή? ή είναι μια διαφορετική τυχαία ζημιά?
Andreasf1 - Σαβ 20 Μάϊ 2017, 22:33:09
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι και να σου πούμε εξ αποστάσεως δεν γίνεται τέτοιου είδους διάγνωση.

Αφού το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και έχει εγγύηση καλό θα ηταν να το πας το συντομότερο στην αντιπροσωπία για διάγνωση.
KLGreece - Κυρ 21 Μάϊ 2017, 16:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
Σίγουρα θα πάω απλά δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει μιας και έχει μόλις 6000Κμ..... άσε που πρέπει να κάνω και 80 κμ μέχρι την πλησιέστερη αντιπροσωπεία......
mathanas - Κυρ 21 Μάϊ 2017, 18:26:16
Θέμα δημοσίευσης:
αφού είναι ανεξάρτητο της ταχύτητας ξεχνάς ζυγοστάθμιση, επίσης αφού το κάνει σε κυματοειδή δρόμο μάλλον είναι από ευθυγράμμιση. Πιθανόν να είναι πιο ανοικτή η σύγκλιση μπροστά απ όσο πρέπει. Εκτός και αν έχεις κανένα τζόγο κάπου αλλά δύσκολο με καινούργιο αυτοκίνητο και 6000km. Η ευθυγράμμιση όμως παίζει πολύ κατά τη γνώμη μου.
KLGreece - Δευ 22 Μάϊ 2017, 07:49:15
Θέμα δημοσίευσης:
Λέω να κάνω μια επίσκεψη σε ένα γνωστό λαστιχά να ρωτήσω.......
sps - Δευ 22 Μάϊ 2017, 09:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
1)στραβωμενες δισκοπλακες?
2)Μπορει να ειναι και απο το σκελετο των ελαστικων.
κοιτα και αυτο .
KLGreece - Δευ 22 Μάϊ 2017, 14:50:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγα στο λαστιχά και με έδιωξε άρον αρον, διότι μου λέει τους αριθμούς απόκλισης τους έχει μόνο η αντιπροσωπεία και δε βάζουν χέρι με τπτ. σημειωτέον ότι από μαμά φοράει λάστιχα mud and snow.... του εξήγησα και του είπα ότι σε υψηλές ταχύτητες δεν κάνει κάτι.... αλλά πιο πολύ σε κυματοειδή οδοστρώματα σε νορμάλ ταχύτητες.... πήρα σήμερα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και μου είπαν να πάω να το δούν και ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό αλλά πρέπει να παω οπωσδήποτε..... τι να πώ..... βέβαια σε κανα 2 εβδομάδες θα πάω γιατί δε μπορω πιο νωρίς..... ελπίζω να μη μου μείνει το τιμόνι στο χέρι......
puglover - Δευ 22 Μάϊ 2017, 15:55:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ο λαστιχας δεν θελει να αναλαβει την ευθυνη και καλα κανει. Γνωριζεις εσυ αν σου εκαναν ευθυγραμμιση μετα την επισκευη του τιμονιου? Παντως να ξερεις οτι και η ιδια η αντιπροσωπεια στελνει τα αυτοκινητα σε εξωτερικο συνεργειο ευθυγραμμισης. Σε ποια αντιπροσωπεια το πηγαινεις? Χαλανδρι?
mathanas - Δευ 22 Μάϊ 2017, 17:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
Να το πας γιατί αν όταν αλλάξανε το εξάρτημα στο τιμόνι βάλανε χέρι στην σύγκλιση, για κάποιο λόγο που δε καταλαβαίνω βέβαια και τα κάνανε μαντάρα, τότε θα μείνεις χωρίς λάστιχα μπροστά πολύ γρήγορα πριν καταλάβεις πως έγινε....
KLGreece - Δευ 22 Μάϊ 2017, 20:01:48
Θέμα δημοσίευσης:
puglover έγραψε:
Ο λαστιχας δεν θελει να αναλαβει την ευθυνη και καλα κανει. Γνωριζεις εσυ αν σου εκαναν ευθυγραμμιση μετα την επισκευη του τιμονιου? Παντως να ξερεις οτι και η ιδια η αντιπροσωπεια στελνει τα αυτοκινητα σε εξωτερικο συνεργειο ευθυγραμμισης. Σε ποια αντιπροσωπεια το πηγαινεις? Χαλανδρι?

όχι στο Γέρακα... από εκεί το πήρα και εκεί μου αλλάξανε τον περιστροφικό διακόπτη.... η όλη διαδικασία κράτησε 1 ώρα περίπου... δε ρώτησα αν μου έκαναν ευθυγράμμιση....
KLGreece - Δευ 22 Μάϊ 2017, 20:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
mathanas έγραψε:
Να το πας γιατί αν όταν αλλάξανε το εξάρτημα στο τιμόνι βάλανε χέρι στην σύγκλιση, για κάποιο λόγο που δε καταλαβαίνω βέβαια και τα κάνανε μαντάρα, τότε θα μείνεις χωρίς λάστιχα μπροστά πολύ γρήγορα πριν καταλάβεις πως έγινε....

Είναι δυνατόν να αλλάξανε τη σύγκλιση με την αλλαγή του περιστροφικού διακόπτη τιμονιού? αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι οπότε ότι δουλειά έκαναν την έκαναν εσωτερικά και όχι από κάτω, τι να πώ δεν ξέρω......... πάντως η αλήθεια είναι ότι από τότε άρχισε να υπάρχει θεματάκι..... και η βλακεία είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια να το πάω να τους το δείξω..... σήμερα που περπατούσα όλη μέρα το πρωί δεν ΄κανε κιχ.... το απόγευμα 2 ώρες ήμουν στο δρόμο και πήγαινε σαν λατέρνα όλη την ώρα....
taskom - Δευ 22 Μάϊ 2017, 20:48:24
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σε ποια αντιπροσωπεία το πηγες??
Επίσης σε ποια περιοχή μένεις ?
Εάν είναι να σου πω που θα το πας μέσω εγγύησης...
KLGreece - Δευ 22 Μάϊ 2017, 21:05:16
Θέμα δημοσίευσης:
taskom έγραψε:

στην Peugeot στο Γέρακα το πήγα.... Χαλκίδα μένω δεν έχει αντιπροσωπεία εδώ....
KLGreece - Δευ 22 Μάϊ 2017, 21:38:58
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.drive.gr/news/agora/anaklisi-peugeot-0 λέτε να σχετίζεται με το πρόβλημά μου? όλος τυχαίος το είδα τώρα που γκούγκλαρα για προβλήματα σε peugeot..... βέβαια τη σχέση μπορεί να έχει ένα ρελέ του μπουτόν της μίζας με κοσκίνισμα στο τιμόνι..... ένας Θεός ξέρει
taskom - Τρι 23 Μάϊ 2017, 11:11:03
Θέμα δημοσίευσης:
KLGreece έγραψε:
taskom έγραψε:

στην Peugeot στο Γέρακα το πήγα.... Χαλκίδα μένω δεν έχει αντιπροσωπεία εδώ....

Σου στέλνω π.μ που να πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού Αθήνα εάν θες να βρεις την υγεία σου.
YanniP83 - Σαβ 27 Μάϊ 2017, 21:05:03
Θέμα δημοσίευσης: Κοσκίνισμα στο τιμόνι
Καλησπέρα.
Είμαι νέο μέλος και κάτοχος 307 cc. Αγόρασα το αυτοκίνητο τον Μάιο του '16 και έχω παρόμοιο πρόβλημα. Με το που αγόρασα το αυτοκίνητο παρατήρησα ότι μεταξύ 125 και 130 χιλιομέτρων "κοσκίνιζε" το τιμόνι. Πάω λοιπόν σε μηχανικό και μου λέει τα κλασικά,δισκόπλακες. Οι δισκόπλακες ήδη αλλαγμένες με 6000 χιλιόμετρα,λέω οκ τις αλλάζουμε. Αλλάζω δισκόπλακες και πριν ένα μήνα εμφανίζεται και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Πάω στην επίσημη αντιπροσωπεία αυτή τη φορά. Μου λένε α έπρεπε να αλλάξεις και μουαγιέ,αυτά πάνε μαζί. Οκ αλλάζω μουαγιέ και δισκόπλακες,κάνω ζυγοςτάθμιςη και ευθυγράμμιση και σήμερα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Παρακαλώ τα φώτα σας,έχω φρικάρει !!
Giannis307 - Σαβ 27 Μάϊ 2017, 23:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
Απο την στιγμη που το παιρνεις και ειναι μια χαρα και μετα απο καποιο καιρο αρχιζει τα ιδια και οχι αμεσα τοτε μαλλος θα σου προτεινα να αλαξεις το πως οδηγεις γιατι μαλλον εκει ειναι το θεμα και οχι στα ανταλακτικα
YanniP83 - Κυρ 28 Μάϊ 2017, 08:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
Gianni οδηγώ κανονικά χωρίς να το ζορίζω καθόλου,δεν είναι από τον τρόπο οδήγησης
Giannis307 - Κυρ 28 Μάϊ 2017, 11:13:18
Θέμα δημοσίευσης:
οκ εσυ ξερεις
mathanas - Κυρ 28 Μάϊ 2017, 15:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
Θελει εξαιρετικα καλή ζυγοστάθμιση, τζάμπα τα αλλαξες όλα αυτά.... Μια λύση, επέιδή είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να κάνει τέλεια ζυγοστάθμιση, είναι να "κλέψεις λίγο" ζητώντας να σου σφίξουν ελάχιστα την κρεμαγίερα από την ρυθμιστική βίδα που έχει ....
YanniP83 - Κυρ 28 Μάϊ 2017, 21:40:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Gianni δεν το είπα υποτιμητικά απλά σκέψου ότι είναι ένα αυτοκίνητο που κάνει δρομολόγια 2 φορές την εβδομάδα από 150 χιλιόμετρα σε εθνική,με ταχύτητες που σπάνια ξεπερνούν τα 130 χιλιόμετρα την ώρα. Οπότε από ότι καταλαβαίνεις δεν το ζορίζω.
Μέσα στην πόλη κινούμαι με μηχανή. Mathanas έκανα ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και όντως ήθελε μαζέματα. Αυτό με την βίδα πρώτη φορά το ακούω,αύριο θα πάω πάλι στην αντιπροσωπεία να δω τι θα μου πουν αυτή τη φορά.
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως δεν θα βρεθεί ποτέ το τι είναι!! Το περίεργο είναι πως όταν αλλάζω δισκόπλακες εξαφανίζεται και επανέρχεται μετά από λίγο καιρό !!! Επίσης μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι και στην αντιπροσωπεία δεν μπορούν να μου δώσουν μια οριστική απάντηση και να το επισκευάσουν.
Μπορεί να είναι αυτό, εκείνο ,το άλλο και όλη την ώρα το χέρι στην τσέπη με έχουν τρελάνει!! Αν υπάρχει κάποιος που να είχε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε παρακαλώ να δώσει τα φώτα του!! Επίσης αν κάποιος το έχει ξανασυναντήσει η ξανακούσει ας μοιραστεί την εμπειρία του!!
Σας ευχαριστώ όλους που ασχολείστε με το θέμα μου!!!
mathanas - Δευ 29 Μάϊ 2017, 07:01:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μα δε στα ειπα ετσι στον αερα αυτά τα έχω δει σε 307 φιλου. Απλά μη μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις όλο το αυτοκίνητο χωρίς λόγο, όπως σου είπανε για τα μουαγιε σε λίγο θα σου πούνε άλλαξε και ημιαξόνια κτλ... Είναι θέμα ζυγοστάθμισης, επείδη το μηχάνημα ήτανε τελευταίας τεχνολογίας δε λέει ΤΙΠΟΤΑ, πρέπει αυτός που την κάνει να ξέρει καλά και να μη βάζει βαρίδια απλά μέχρι να μηδενίσει (Δες πόσο βάρος σου έχουν βάλει σε κάθε ζάντα, αν έχεις πάνω από 30 το πολύ 40 gr τότε είναι μη αποδεκτή η ζυγοστάθμιση! Είτε από λάθος είτε λόγο συνδυασμού ζάντας ελαστικού κτλ...)

Αυτό που σου είπα με τη κρεμαγιέρα νομίζω ότι το έδινε η ίδια η Peugeot σαν έσχατη λύση στα 307 που δεν ησύχαζε το τιμόνι με τίποτα.

Βρες κάποιον να ξερει να κάνει ζυγοστάθμιση και δες αν τα λάστιχα - ζαντες είναι μέσα στα αποδεκτά όρια και μετά όλα τ αλλα....
YanniP83 - Δευ 29 Μάϊ 2017, 09:16:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ Mathanas!!! Του φίλου σου έγινε μετά από αυτό; Ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα;
mathanas - Δευ 29 Μάϊ 2017, 09:31:55
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνει σωστή και με απόλυτη ακρίβεια ζυγοστάθμιση και ησύχασε. Αυτό με τη κρεμαγίερα είναι ένα "μασκάρισμα" επειδή το τιμόνι του 307 είναι πολύ ευαίσθητο... δεν είναι η λύση πάντως. Η ταχύτητα αυτή 125-130 που αναφέρεις είναι ακριβώς αυτή που του έκανε το κοσκίνισμα... Αν και το είπα και πιο πάνω αν θες άκουσε με ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ τίποτα άλλο μηχανικό στο αμαξι (δες στραβά λάστιχα, στραβές ζαντες, σωστό ταίριασμα λάστιχου σε ζάντα και κάνε καλή ζυγοστάθμιση). Αν θες, πες να σου γυαλίσουν τα μουαγιε από σκουριές και τη πατούρα στις ζάντες και βεβαιώσου ότι σφίγγουν τα μπουλόνια με τη σωστή ροπή και ροπόκλειδο ΌΧΙ αεροκλειδο!
NoDsl - Δευ 29 Μάϊ 2017, 10:12:47
Θέμα δημοσίευσης: Re: Κοσκίνισμα στο τιμόνι
YanniP83 έγραψε:
...Μου λένε πρεπεi να αλλάξεις και μουαγιέ,αυτά πάνε μαζί. ....

Δυστυχώς επαληθεύεις οτι έχουμε γεμίσει χομπίστες. Κουράγιο αδερφέ.

Ορολογιακό μικρόμετρο / δυναμόκλειδο κτλ είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ λέξεις. Όπως μου είπαν και σε αντιπροσωπία "Αν καθόμασταν να σφίγκουμε κάθε βίδα με δυναμόκλειδο, θα μας έπαιρνε βράδυ". Και σε χρεώνει 55€ την εργατοώρα.

Βάλε 15 αυτοκίνητα μέσα -μισολυμένα να μη μας λένε οτι δεν κάνουμε και δουλειά- και άστους να περιμένουν. Ούτως η άλλως στο τέλος θα φερθούμε σαν *ουτάνα στο αμάξι σου και θα μας πληρώσεις και απο πάνω.

Δεν ξέρω αν πάντα ηταν έτσι ή πλέον τα βλέπουμε πιο έντονα επειδή υπάρχει πληροφόρηση, η τεχνολογία έχει αλλάξει και δεν είμαστε 'όλοι' ούγκανοι πελάτες. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε όλοι χώρο και χρόνο να τα λύσουμε τα **ουρ*έλα μας.
KLGreece - Δευ 29 Μάϊ 2017, 15:24:30
Θέμα δημοσίευσης: 3008
YanniP83
κάτσε να δω εμένα που είναι στην εγγύηση τι θα μου κάνουν που δεν τους παίρνει να μου αλλάξουν τα πάντα, οπότε θα το ψάξουν καλά.....
πάντως η γυναίκα μου που το πήρε και τις το έκανε κανα 2 φορές μου είπε ότι
το κάνει όταν η δεξιές ρόδες περνάνε πάνω από ανωμαλίες.... δεν το κάνει συνέχεια όμως....
εγώ το κόβω σε κάτι πιο σοβαρό.... καμια κρεμαγέρα... καμιά κολόνα τιμονιού κανα μοτέρ τιμονιού..... τα ψιλοπράγματα είναι για τους άλλους έγω την γκαντεμια την κουβαλάω.....
Κρίμα που ακύρωσα το ραντεβού για αύριο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων........ [/i]
YanniP83 - Πεμ 08 Ιούν 2017, 10:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά καλημέρα και πάλι.
Να σας πω πως όλες αυτές τις μέρες είμαι στα πήγαινε έλα στην αντιπροσωπεία και τις δύο τελευταίες μέρες είμαι χωρίς αυτοκίνητο. Τα νεύρα μου είναι σε οριακό επίπεδο πλέον. Ξανά έφαγε τις καινούργιες δισκόπλακες το πρόβλημα παραμένει (αν και όχι τόσο έντονο) και τώρα μου λένε πάλι για ζυγοστάθμιση. Τους ρώτησα τι έχουν κάνει και μου είπαν τα πάντα. Βίδα κρεμαγιέρας έσφιξαν,ζάντες είδαν αν είναι στραβές και άλλα πόσα που μου είπαν αλλά είχα ανεβάσει πίεση και δεν τα θυμάμαι!!! Τώρα είμαι στην φάση που πάω για 4η ζυγοστάθμιση !!!
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και την συμπαράσταση !!
KLGreece είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα σου πούνε !!! Εγώ αν περάσω πάνω από ανώμαλο έδαφος με στριμμένο το τιμόνι δεξιά ξεκινάνε τα πανηγύρια ακόμη και τώρα μετά την υποτιθέμενη επισκευή . Και εγώ γκαντέμης είμαι και μου τυχαίνουν τα πιο απίθανα πράγματα !! Επίσης με στριμμένο το τιμόνι τέρμα δεξιά από στάση σε επιτάχυνση κάποιες φορές κάνει έναν ήχο σαν να ακουμπάνε μέταλλα μεταξύ τους και ψιλό φρενάρει και ο τροχός. Δεν το βρίσκουν σοβαρό όμως από την αντιπροσωπεία. Καταλήγω στο ότι ήταν μεγάλο λάθος η αγορά Peugeot δυστυχώς !!!
salamanque_207 - Πεμ 08 Ιούν 2017, 11:30:26
Θέμα δημοσίευσης:
YanniP83 έγραψε:
Επίσης με στριμμένο το τιμόνι τέρμα δεξιά από στάση σε επιτάχυνση κάποιες φορές κάνει έναν ήχο σαν να ακουμπάνε μέταλλα μεταξύ τους και ψιλό φρενάρει και ο τροχός. Δεν το βρίσκουν σοβαρό όμως από την αντιπροσωπεία.

Αυτο νομιζω σημαινει οτι εχει αρπαξει μπιλιοφορος.
NoDsl - Πεμ 08 Ιούν 2017, 12:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
YanniP83 έγραψε:
Και εγώ γκαντέμης είμαι και μου τυχαίνουν τα πιο απίθανα πράγματα !!

Ούτε γκαντέμης είσαι, ούτε τα πεζό είναι χάλια. Τα συνεργεία είναι άμπαλα σε μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο νομίζεις ή νομίζουν.
KLGreece - Πεμ 08 Ιούν 2017, 22:19:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αύριο πρωί θα πάω σε εξουσιοδοτημένο που μου υπέδειξε ένας φίλος από εδώ μέσα και μου έχει πει καλά λόγια γιατί αν πάω εκεί που το πήρα μόνο δουλειά δε θα γίνει.....
Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούν τι φταίει γιατί δεν το κάνει συνέχεια....
πάντως όλα είναι πιθανά και κρεμαγιέρα και ψαλίδια και κολόνα και ότι έχει να κάνει με το σύστημα διεύθυνσης.... θα δείξει γιατί με 6000κμ στο κοντέρ κάποια αστοχία είναι που καλό είναι να μου το επισκευάσουν έγκαιρα αλλιώς θα τους βάλω να μου αλλάξουν όλο το σύστημα διεύθυνσης στην εγγύηση....
αύριο λοιπόν θα έχω νέα, ελπίζω ευχάριστα
KLGreece - Παρ 09 Ιούν 2017, 15:12:29
Θέμα δημοσίευσης:
KLGreece έγραψε:
Αύριο πρωί θα πάω σε εξουσιοδοτημένο που μου υπέδειξε ένας φίλος από εδώ μέσα και μου έχει πει καλά λόγια γιατί αν πάω εκεί που το πήρα μόνο δουλειά δε θα γίνει.....
Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούν τι φταίει γιατί δεν το κάνει συνέχεια....
πάντως όλα είναι πιθανά και κρεμαγιέρα και ψαλίδια και κολόνα και ότι έχει να κάνει με το σύστημα διεύθυνσης.... θα δείξει γιατί με 6000κμ στο κοντέρ κάποια αστοχία είναι που καλό είναι να μου το επισκευάσουν έγκαιρα αλλιώς θα τους βάλω να μου αλλάξουν όλο το σύστημα διεύθυνσης στην εγγύηση....
αύριο λοιπόν θα έχω νέα, ελπίζω ευχάριστα

Σήμερα λοιπόν πήγα στην Peugeot και αφού το έψαξαν από πάνω μέχρι κάτω το πόρισμα έδειξε αστοχία στην άρθρωση του εσώμπαρου (ημίμπαρου) στην αρχή έμεινα έκπληκτος..... πως είναι δυνατόν με 6000κμ να έχει "φάει" το ημίμπαρο!!!!!! με επιβεβαίωσαν ότι είναι αστοχία και ότι το αρσενικο της άρθρωσης κατασκευάστηκε κατα λάθος με πιο μικρή διάμετρο από ότι έπρεπε και "παίζει" μέσα στο θηλυκό με αποτέλεσμα να νιώθω ταλαντώσεις στο τιμόνι.... θα δω τα αποτελέσματα μετά την αλλαγή.... πάντως ομολογώ ότι δεν έχω δει πουθενά αλλού τέτοιο επαγγελματισμό, μένει να επιβεβαιωθούν μετά και την αλλαγή του με το καινούργιο και ελπίζω αυτή τη φορά σωστό....
Gotcha - Παρ 09 Ιούν 2017, 15:42:55
Θέμα δημοσίευσης:
Απλα επρεπε την πρωτη φορα που το πηγες στο πρωτο "εξουσιοδοτημενο" και δεν διορθωθηκε η βλαβη να κανεις μπραφ και να φυγεις τρεχοντας χωρις να κοιταξεις πισω ποτε ξανα. Αυτοκινητα φτιαχνουν, οχι διαστημικους σταθμους
Giannis307 - Παρ 09 Ιούν 2017, 16:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα ιμιμπαρα είχε βγει και bullet in για αλλαγές ακόμα και σε αταξινομητα 3008
KLGreece - Παρ 09 Ιούν 2017, 16:41:09
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Για τα ιμιμπαρα είχε βγει και bullet in για αλλαγές ακόμα και σε αταξινομητα 3008

Για κάνε πιο λιανά το bullet in γιατί από ορολογία μηχανολογίας "σκίζω"
Giannis307 - Παρ 09 Ιούν 2017, 16:46:12
Θέμα δημοσίευσης:
Οδηγία για αλλαγή
KLGreece - Παρ 09 Ιούν 2017, 16:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
Gotcha έγραψε:
Απλα επρεπε την πρωτη φορα που το πηγες στο πρωτο "εξουσιοδοτημενο" και δεν διορθωθηκε η βλαβη να κανεις μπραφ και να φυγεις τρεχοντας χωρις να κοιταξεις πισω ποτε ξανα. Αυτοκινητα φτιαχνουν, οχι διαστημικους σταθμους

Gotcha μετα λύπης μου έμαθα ότι εδώ και καιρό έχουν βγάλει πολλές τεχνικές οδηγίες όπως για το μοτεράκι του διακόπτη του πορτμπαγκαζ και για το καπό που παίζει σε υψηλές ταχύτητες, όπως και για το πρόβλημα μου στα ημίμπαρα αλλά κάθε φορά που τους έπαιρνα τηλέφωνο δε μου έλεγαν τίποτα... και το θέμα είναι ότι τους το πήγα το κατέβασαν στο υπόγειο χωρίς να βλέπω τι κάνουν και μου έλεγαν δε μπορουν να βρούν τίποτα και ότι μάλλον είναι ιδέα μου.... τι να πώ ευτυχώς σήμερα πήγα σε έναν επαγγελματία που ασχολήθηκε και βρήκε το πρόβλημα..... βέβαια θα μιλήσω με σιγουριά αφού γίνει και η αλλαγή αλλά από ότι κατάλαβα είναι 100% σίγουροι ότι είναι τα ημίμπαρα (μόνο το δεξί αλλά θα τα αλλάξει και τα δύο, στην εγγύηση)
YanniP83 - Πεμ 20 Ιούλ 2017, 23:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό. Εύχομαι KLGreece να τελείωσαν τα βάσανά σου και να είναι το τελευταίο αυτό που σου είπανε. NoDsi ισχύει ότι έχουμε γεμίσει άσχετους και μας τρέχουν χωρίς λόγο και μας αρμέγουν λόγο και της άγνοιάς τους. Εγώ όπως σας είχα πεί ξαναπήγα στην αντιπροσωπεία και ήταν ξανά αρπαγμένη η αριστερή δισκόπλακα. Την επισκέβασαν χωρίς να με χρεώσουν και μου άλλαξαν και όλη την αριστερή δαγκάνα για να δούμε μήπως είναι από εκεί το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής και ενώ έχει περάσει ένας μήνας σχεδόν δεν έχω το έντονο πρόβλημα που είχα. Σαν να το ψιλο νοιώθω που και που αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το τιμόνι όμως μετά το σφίξιμο της κρεμαγιέρας έχει γίνει τέρμα βαρύ, καμία σχέση με το τιμόνι που είχα και με ξενερώνει.
Ελπίζω να ήταν από τη δαγκάνα του φρένου και να τελείωσαν τα βάσανα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,θα ενημερώσω για ότι νεότερο.
KLGreece - Πεμ 27 Ιούλ 2017, 21:45:33
Θέμα δημοσίευσης:
YanniP83 έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό. Εύχομαι KLGreece να τελείωσαν τα βάσανά σου και να είναι το τελευταίο αυτό που σου είπανε. NoDsi ισχύει ότι έχουμε γεμίσει άσχετους και μας τρέχουν χωρίς λόγο και μας αρμέγουν λόγο και της άγνοιάς τους. Εγώ όπως σας είχα πεί ξαναπήγα στην αντιπροσωπεία και ήταν ξανά αρπαγμένη η αριστερή δισκόπλακα. Την επισκέβασαν χωρίς να με χρεώσουν και μου άλλαξαν και όλη την αριστερή δαγκάνα για να δούμε μήπως είναι από εκεί το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής και ενώ έχει περάσει ένας μήνας σχεδόν δεν έχω το έντονο πρόβλημα που είχα. Σαν να το ψιλο νοιώθω που και που αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το τιμόνι όμως μετά το σφίξιμο της κρεμαγιέρας έχει γίνει τέρμα βαρύ, καμία σχέση με το τιμόνι που είχα και με ξενερώνει.
Ελπίζω να ήταν από τη δαγκάνα του φρένου και να τελείωσαν τα βάσανα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,θα ενημερώσω για ότι νεότερο.

Έχω περίπου 3 εβδομάδες από τότε που άλλαξα τα ημίμπαρα (τά άλλαξα και τα 2 παρόλο που ήταν ελαττωματικό μόνο το δεξί) και από τότε έχω κάνε 2000κμ και προς το παρόν όλα καλά.... πρέπει κάποια στιγμή να πάω για να μου περάσουν αναβάθμιση στο λογισμικό του κεντρικού υπολογιστή που έβγαλε το εργοστάσιο, όποτε βρω χρόνο.... τελικά δεν ήταν και τόσο σοβαρό όσο πίστευα... αρκεί να πας σε σωστό συνεργείο.....
Pipis - Πεμ 17 Αύγ 2017, 10:27:53
Θέμα δημοσίευσης:
Καλήμερα και απο εμένα. Έχω και εγώ ένα θεματάκι με το τιμόνι. 207 τούρμπο. Λοιπόν πάνω απο τα 130χλμ τρίζει το τιμόνι. Έχω κάνει ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση και πάλι μου παίζει απο τα 130χλμ και πάνω. Παίζει να είναι απο τα φρένα? Φοράω 6 πίστονα σε 17αρα ζάντα και παρεμπιπτόντως όταν φρενάρω σε εκείνα τα χλμ πάλι τρέμει.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες