puglover έγραψε: |
Ο λαστιχας δεν θελει να αναλαβει την ευθυνη και καλα κανει. Γνωριζεις εσυ αν σου εκαναν ευθυγραμμιση μετα την επισκευη του τιμονιου? Παντως να ξερεις οτι και η ιδια η αντιπροσωπεια στελνει τα αυτοκινητα σε εξωτερικο συνεργειο ευθυγραμμισης. Σε ποια αντιπροσωπεια το πηγαινεις? Χαλανδρι? |
mathanas έγραψε: |
Να το πας γιατί αν όταν αλλάξανε το εξάρτημα στο τιμόνι βάλανε χέρι στην σύγκλιση, για κάποιο λόγο που δε καταλαβαίνω βέβαια και τα κάνανε μαντάρα, τότε θα μείνεις χωρίς λάστιχα μπροστά πολύ γρήγορα πριν καταλάβεις πως έγινε.... |
taskom έγραψε: |
Καλησπέρα σε ποια αντιπροσωπεία το πηγες??
Επίσης σε ποια περιοχή μένεις ? Εάν είναι να σου πω που θα το πας μέσω εγγύησης... |
KLGreece έγραψε: | ||
στην Peugeot στο Γέρακα το πήγα.... Χαλκίδα μένω δεν έχει αντιπροσωπεία εδώ.... |
YanniP83 έγραψε: |
...Μου λένε πρεπεi να αλλάξεις και μουαγιέ,αυτά πάνε μαζί. .... |
Επίσης με στριμμένο το τιμόνι τέρμα δεξιά από στάση σε επιτάχυνση κάποιες φορές κάνει έναν ήχο σαν να ακουμπάνε μέταλλα μεταξύ τους και ψιλό φρενάρει και ο τροχός. Δεν το βρίσκουν σοβαρό όμως από την αντιπροσωπεία. |
Και εγώ γκαντέμης είμαι και μου τυχαίνουν τα πιο απίθανα πράγματα !! |
KLGreece έγραψε: |
Αύριο πρωί θα πάω σε εξουσιοδοτημένο που μου υπέδειξε ένας φίλος από εδώ μέσα και μου έχει πει καλά λόγια γιατί αν πάω εκεί που το πήρα μόνο δουλειά δε θα γίνει.....
Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούν τι φταίει γιατί δεν το κάνει συνέχεια.... πάντως όλα είναι πιθανά και κρεμαγιέρα και ψαλίδια και κολόνα και ότι έχει να κάνει με το σύστημα διεύθυνσης.... θα δείξει γιατί με 6000κμ στο κοντέρ κάποια αστοχία είναι που καλό είναι να μου το επισκευάσουν έγκαιρα αλλιώς θα τους βάλω να μου αλλάξουν όλο το σύστημα διεύθυνσης στην εγγύηση.... αύριο λοιπόν θα έχω νέα, ελπίζω ευχάριστα |
Giannis307 έγραψε: |
Για τα ιμιμπαρα είχε βγει και bullet in για αλλαγές ακόμα και σε αταξινομητα 3008 |
Gotcha έγραψε: |
Απλα επρεπε την πρωτη φορα που το πηγες στο πρωτο "εξουσιοδοτημενο" και δεν διορθωθηκε η βλαβη να κανεις μπραφ και να φυγεις τρεχοντας χωρις να κοιταξεις πισω ποτε ξανα. Αυτοκινητα φτιαχνουν, οχι διαστημικους σταθμους |
Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό. Εύχομαι KLGreece να τελείωσαν τα βάσανά σου και να είναι το τελευταίο αυτό που σου είπανε. NoDsi ισχύει ότι έχουμε γεμίσει άσχετους και μας τρέχουν χωρίς λόγο και μας αρμέγουν λόγο και της άγνοιάς τους. Εγώ όπως σας είχα πεί ξαναπήγα στην αντιπροσωπεία και ήταν ξανά αρπαγμένη η αριστερή δισκόπλακα. Την επισκέβασαν χωρίς να με χρεώσουν και μου άλλαξαν και όλη την αριστερή δαγκάνα για να δούμε μήπως είναι από εκεί το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής και ενώ έχει περάσει ένας μήνας σχεδόν δεν έχω το έντονο πρόβλημα που είχα. Σαν να το ψιλο νοιώθω που και που αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το τιμόνι όμως μετά το σφίξιμο της κρεμαγιέρας έχει γίνει τέρμα βαρύ, καμία σχέση με το τιμόνι που είχα και με ξενερώνει.
Ελπίζω να ήταν από τη δαγκάνα του φρένου και να τελείωσαν τα βάσανα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,θα ενημερώσω για ότι νεότερο. |