PSClub - Hellas

Πωλήσεις - Προσφορές - Peugeot 3008 1.6 THP / 2009, 85.000km

salex - Κυρ 14 Μάϊ 2017, 19:43:48
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 3008 1.6 THP / 2009, 85.000km
Καλησπέρα παιδιά!

Βάζω προς πώληση το 3008 THP μας, χρώματος μπορντοροδοκόκκινου, μιας και θα χρειαστούμε κάτι λίγο διαφορετικό αυτό το καλοκαίρι. Έχει 85.000χλμ, ο κινητήρας είναι σε εξαιρετική κατάσταση (έχει μόλις γίνει καθαρισμός, καινούργιο σετ χρονισμού, θερμοστάτης, αντλία νερού+ρόλλερ, πεταλούδα). Αν το δείτε από κοντά, με εξαίρεση μερικές μικρές γρατζουνιές στο εξωτερικό του και τον μπροστινό προφυλακτήρα που έχει βαφτεί, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει καινούργια λάστιχα Toyo που μπήκαν πριν από 2000χλμ. Επίσης θα δώσω μαζί και τις εργοστασιακές μπάρες οροφής της Peugeot, πάνω στις οποίες μπαίνουν μπαγκαζιέρες κλπ.

Μιας και είναι το δεύτερο αυτοκίνητο και δεν το οδηγώ, έχει παραμείνει εργοστασιακό.

Θα ανεβάσω φωτογραφίες μέσα στις επόμενες ημέρες. Συνήθως αγοράζουμε και πουλάμε αυτοκίνητα σε φίλους μέσω του κλαμπ, αν τυχόν το θελήσει κανεις από εδώ θα έχει και την αντίστοιχη καλή αντιμετώπιση στο θέμα της τιμής.

Υ.Γ.
Αν τυχόν δεν το θέλήσει κανένας, θα το δείτε μέσα σε ένα μήνα με turbo kit και 300+ άλογα για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον. Μόλις τελείωσα την μηχανολογική προετοιμασία για βελτίωση προέκυψε ότι χρειαζομαστε μεγαλύτερο αλλά τέτοια ώρα/τέτοια λόγια. Επειδή βάζω την οικογένειά μου μέσα, πάντα είμαι υπερ προσεκτικός με την συντήρηση των αυτοκινήτων μας.
Sonus - Τετ 17 Μάϊ 2017, 15:38:07
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου αυτό θέλω να πάρω και έχω για πούλημα το δικό μου...Να υποθέσω ανταλλαγή με 308GT δεν σ'ενδιαφέρει ε? Ε φανταστικέ salex??????????
volvos - Τετ 17 Μάϊ 2017, 15:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
an den ηταν ασπρο και ακριβο το δικο σου
θα καναμε ενα γα**το τριο
ολο ερωτα και παθος Laughing Laughing Laughing Laughing

(μη ρωτας ειναι βετο γυναικας το χρωμα. να μην ειναι ασπρο και κορεατικο)
Sonus - Τετ 17 Μάϊ 2017, 15:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν υπήρχε βέτο γυναίκας (ανωτέρα βία, καταλαβαίνω απόλυτα, συμπάσχω) στην τιμή θα τα βρίσκαμε!!!!!!!!Αλλά πραγματικά αυτό που θέλω να πάρω είναι ενα 3008.....
salex - Τετ 17 Μάϊ 2017, 22:13:09
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί όχι! Εμένα μου αρέσει το άσπρο. Μόλις σταματήσουν οι βροχές μπορούμε να τα πούμε για κανένα καφέ να το δεις από κοντά.
Και ο βόλβος μαζί γιατί είναι κρυφή και δεν το λέει.
Sonus - Πεμ 18 Μάϊ 2017, 09:01:56
Θέμα δημοσίευσης:
Όποτε θέλεις βρισκόμαστε. Εγώ είμαι Άλιμο, εσύ σε ποια περιοχή είσαι?
drdino - Πεμ 18 Μάϊ 2017, 11:14:46
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
an den ηταν ασπρο και ακριβο το δικο σου
θα καναμε ενα γα**το τριο
ολο ερωτα και παθος Laughing Laughing Laughing Laughing

(μη ρωτας ειναι βετο γυναικας το χρωμα. να μην ειναι ασπρο και κορεατικο)

wrap it
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες