PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - Τελική ταχύτητα !!!!

Kouzman - Δευ 15 Μάρ 2004, 09:57:50
Θέμα δημοσίευσης: Τελική ταχύτητα !!!!
με 5η ταχυτητα στις 3000 εχουμε 100...
στις 6000 εχουμε 200

εχω φωτο στις 6100 με 210χλμ και το αδερφος μου ανοιξε στην κορινθο-τριπολη μεχρι τις 7200...Φυσικα καπου στις 6500 το κοντερ τελειωσε.... Wink

στις 7200 τι έχουμε???? Shocked Shocked Shocked

ο υπολογιστης στο κατω της σελιδας μου λεει 249χλμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι λογικο????????

Ακουω γνωμες...
Vaggelis - Δευ 15 Μάρ 2004, 10:14:35
Θέμα δημοσίευσης:
Προφανώς, τα 210 στις 6100 ήταν κοντερίσια.....
Άρα από τα 249 που σου δίνει ο υπολογιστής, αφαίρεσε ένα 8%-10%...
Kouzman - Δευ 15 Μάρ 2004, 10:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
με μπερδεψες φιλε... ας πουμε οτι το κοντερ χανει...

το προγραμματακι που εχουμε στη σελιδα δεν υπολογιζει την πραγματικη τελικη ανα σχεση με ακριβεια λογω του οτι μετρα ακριβως τις σχεσεις μετάδοσης???

Αφηνοντας το τι δειχνει το κοντερ...

Με το σασμαν που εχει (τελικη σχεση) και τα 205/45-16 με πεμπτη στις 7200 τι τελικη ειχαμε???

αυτο ρωτω...
BUBA - Δευ 15 Μάρ 2004, 11:24:32
Θέμα δημοσίευσης:
Mια παρενθεση... ο δεικτης του στροφόμετρου ποσο "περα" μετα τις 7000 παει ??
Kouzman - Δευ 15 Μάρ 2004, 11:46:47
Θέμα δημοσίευσης:
ο μαμα κολαει κατω... Εχουμε εξωτερικο στροφομετρο με shiftlight και ενδειξη μεχρι τις 10.000σαλ...
p206xs2 - Δευ 15 Μάρ 2004, 12:07:45
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη όταν λες ότι το μαμά στροφόμετρο κολλάει κάτω τι εννοείς;
Με μαμά αυτοκίνητο το 206 XS 1600 (110 hp) με πόσες στροφές πιάνει τα 200χλμ/ώρα(κοντερίσια);
Kouzman - Δευ 15 Μάρ 2004, 12:16:47
Θέμα δημοσίευσης:
οταν λεω οτι το μαμα στροφομετρο κολλαει κατω εννοω πως φτανει στις 7000σαλ, τις περναει λιγο, και τερματιζει ενω το μοτερ ανεβασει περι τις 600σαλ ακομα, τις οποιες βλεπουμε στο μεγαλο στροφομετρο...

εμεις 200χλμ βλεπουμε στις 6000σαλ (κοντερισια) αρα αφου εχουμε το ιδιο σασμαν αυτα θα βλεπεις και εσυ...
Δημήτριος - Δευ 15 Μάρ 2004, 13:09:54
Θέμα δημοσίευσης:
Με το εργοστασιακό σαζμάν -διαφορικό - ζαντολάστιχα το 1.6 16v στις 3000 rpm το κοντέρ δείχνει κάτω από 110 km/h. Τα πραγματικά είναι 105 km/h.
Τα 200 km/h έρχονται πριν τις 6000 rpm. Ο υπολογιστής (από τα εργαλεία/conversions της ιστοσελίδας) δείχνει ότι σε αυτές τις στροφές έχουμε 209 km/h.

Προσωπικά μέχρι 205~206 km/h έχω δει στο κοντέρ. Το στροφόμετρο τότε ήταν λίγο πριν τις 6000 rpm...
Νομίζω ότι το σαζμάν του 206 1,6 16v είναι έτσι ρυθμισμένο ώστε περίπου στις στροφές μέγιστης ισχύος να δίνει και την (όποια) τελική του ταχύτητα. Δηλαδή χρησιμοποιείται όλη η ιπποδύναμή του στο κυνήγι της τελικής.

Στις 7.200 (π.χ. κάποιο πολύ βελτιωμένο 206, όπως του Kouzman, μπορεί με 5η να φτάσει αυτές τις στροφές) ο υπολογιστής λέει 251 km/h βάσει του εργαστασιακού σαζμάν.
Αυτό ισχύει μόνο για εργαστασιακό σαζμάν - διαφορικό, διαστάσεις ελαστικών - ζαντών. Αν κάτι έχει αλλάξει από αυτά τα δεδομένα ανατρέπονται..

Kouzman έχεις αλλάξει σχέση διαφορικού ή κάνω λάθος;
Αν έχεις βάλει κοντύτερο διαφορικό, τότε η πραγματική τελική σου είναι σίγουρα πιο μικρή από αυτή που δείχνει το κοντέρ ή ο υπολογιστής.

Εξάλλου τα ανοικτά (τύπου CC) αυτοκίνητα δεν διακρίνονται για την αεροδυναμική τους. Επομένως για να φτάσει ένα τέτοιο αμάξι τα 251 km/h θέλει πάρα πολλά άλογα!
Επίσης έχεις κάποιο spoiler, αεροτομή κ.τ.λ. πάνω; Αν ναι, η αεροδυναμική του αυτοκινήτου συνήθως υποβαθμίζεται με την προσθήκη τους. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για να έχεις μειωμένη τελική. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια οι ενδείξεις του κοντέρ δεν επηρεάζονται (όπως στην περίπτωση του κοντύτερου διαφορικού)...
Kouzman - Δευ 15 Μάρ 2004, 13:22:27
Θέμα δημοσίευσης:
οχι δεν εχω αλλαξει τιποτα στην μεταδοση. Ειναι το μαμα. και τα λαστιχα ειναι τα μαμα (μπροστα φοραμε την καινουρια γομα F1 και πισω την παλια με πιεση 32 εμπρος - 30 πισω)...

το αμαξωμα δεν ειναι προποποιημενο σε κανενα σημειο, απλα μονο καθεται 5cm πιο χαμηλα στο δρομο απο το μαμα...

Αυτα... Δηλαδη το αμαξι επιασε 250χλμ???
p206xs2 - Δευ 15 Μάρ 2004, 13:22:41
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
οταν λεω οτι το μαμα στροφομετρο κολλαει κατω εννοω πως φτανει στις 7000σαλ, τις περναει λιγο, και τερματιζει ενω το μοτερ ανεβασει περι τις 6000σαλ ακομα, τις οποιες βλεπουμε στο μεγαλο στροφομετρο...

εμεις 200χλμ βλεπουμε στις 6000σαλ (κοντερισια) αρα αφου εχουμε το ιδιο σασμαν αυτα θα βλεπεις και εσυ...

Γιάννη τι εννοείς όταν λες ότι ενώ το μοτέρ ανεβάζει περί τις 6000 και βλέπουμε στο μεγάλο στροφόμετρο, δηλαδή πόσα στροφόμετρα έχεις;
Πες μου να καταλάβω τι γίνεται τελικά με τις στροφές.
Δημήτριος - Δευ 15 Μάρ 2004, 13:27:02
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
Αυτα... Δηλαδη το αμαξι επιασε 250χλμ???

Ξέρω 'γω; Έτσι δείχνουν τα πράγματα (δεν αναλαμβάνω την ευθύνη!!!)... Very happy Rolling eyes Wink
Δημήτριος - Δευ 15 Μάρ 2004, 13:30:06
Θέμα δημοσίευσης:
p206xs2 έγραψε:
Γιάννη τι εννοείς όταν λες ότι ενώ το μοτέρ ανεβάζει περί τις 6000 και βλέπουμε στο μεγάλο στροφόμετρο, δηλαδή πόσα στροφόμετρα έχεις;
Πες μου να καταλάβω τι γίνεται τελικά με τις στροφές.

Δύο στροφόμετρα έχει ο άνθρωπος!!
Ένα το εργοστασιακό και ένα after market... Very happy
Kouzman - Δευ 15 Μάρ 2004, 15:03:11
Θέμα δημοσίευσης:
σημειωση: θερμοκρασια λαδιου σε αυτες τις σαλ 140 βαθμους...
FRAPEOLE - Δευ 15 Μάρ 2004, 16:14:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ηρθε η στιγμη να βαλεις και 2ο κοντερ Laughing Laughing Laughing

Να σημειωσω οτι το CC εχει πολυ καλυτερη αεροδυναμικη απο το κανονικο 206 λογο κολου..
Kouzman - Δευ 15 Μάρ 2004, 16:48:41
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχα καααααλο.....

θα επιχειρησουμε παρομοιο ανοιγμα εχοντας GPS, ετσι απο απορεια να δουμε τι θα δειξει...
kaisaras96 - Τετ 17 Μάρ 2004, 02:45:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το δευτερο στροφομετρο δεν κανει λαθος οντως πιασατε 250..... Beer Onfire Devil Multi color Birthday Joker Afroman Alien2 Bomb

Αν δεν ηταν κατηφορα...θα τρελαθω...
Το λαδακι τσιγαριστηκε καλα,κανα ψυγειο λαδιου μηπως..
Kouzman - Τετ 17 Μάρ 2004, 10:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
το λαδακι επαιζε περι τους 140 βαθμους... γι αυτο και το εκοψε και δεν κυνηγησε κοφτη με 5η....

ψυγειακι λαδιου θα μπει μετα το πασχα... κυριο μελημα μας ειναι ο εγκεφαλος και οι 3ο σταδιο εκκεντροφοροι με τα μηχανικα ωστηρια για τρελες 8αρες...αρα το ψυγειο λαδιου ειναι λογικη συνεχεια αυτων...

παντως αν θυμαμαι καλα το βαζουμε με κοστος περι τα 160-170ευρω...
GIORGOS-CLIO V6 - Σαβ 03 Απρ 2004, 20:16:48
Θέμα δημοσίευσης:
einai trelos einai trelos o kouzilos!!!!!!!!!

ax anastatoneis tous pades me ta noumera

pados paidia sto GRC exoun na lene gia to pezaki tou kouzman!!!

to megane den vlepo na ksipanei (pou!!!!ola mas ta renault einai.............)

kali sinexeia sto 3 stadio ekk/ron alitheia gia poses moires milame pleon?
ΝΙΚΟΣ - Δευ 05 Απρ 2004, 17:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
με μπερδεψες φιλε... ας πουμε οτι το κοντερ χανει...

το προγραμματακι που εχουμε στη σελιδα δεν υπολογιζει την πραγματικη τελικη ανα σχεση με ακριβεια λογω του οτι μετρα ακριβως τις σχεσεις μετάδοσης???

Αφηνοντας το τι δειχνει το κοντερ...

Με το σασμαν που εχει (τελικη σχεση) και τα 205/45-16 με πεμπτη στις 7200 τι τελικη ειχαμε???

αυτο ρωτω...

Το προγραμματακι υπολογιζει με τελειες και ιδανικες συνθηκες.Δεν υπολογιζει αντιστασεις αερα και τριβες.Ουτε τις απωλειες απο το μοτερ στους τροχους και την μεταδοση.Αν ηταν ετσι δεν θα επαιρνε ενας πχ ενα STI ή ενα EBO αλλα ενα αμαξακι με αγορα 4 μυρια και θα το εφτιαχνε Wink
George20vt - Τρι 13 Απρ 2004, 13:41:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και το θίξατε, ξετρύπωσα αυτό από ένα παλιό βιντεάκι :

Ευθεία Θήβας - 3 άτομα - 1/2 ρεζερβουάρ

Μιλάμε πάντα για 1.3 8v

26,7 χ.α.ω. /1000 σαλ στην 5η άρα 198 πραγματικά στις 7400 σαλ. Ο κόφτης σε πρώτη φάση είχε πάει στις 7800, λίγο καιρό αργότερα μας τελείωσε εντελώς Razz
Δημήτριος - Τρι 13 Απρ 2004, 14:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Το προγραμματακι υπολογιζει με τελειες και ιδανικες συνθηκες.Δεν υπολογιζει αντιστασεις αερα και τριβες.Ουτε τις απωλειες απο το μοτερ στους τροχους και την μεταδοση.Αν ηταν ετσι δεν θα επαιρνε ενας πχ ενα STI ή ενα EBO αλλα ενα αμαξακι με αγορα 4 μυρια και θα το εφτιαχνε Wink

Αυτά που λες δεν έχουν σχέση με αυτό που λέει ο Kouzman. Από την στιγμή που έπιασε τις στροφές που λέει, τελίωσε το θέμα. Έπιασε την ταχύτητα που αναφέρεται στον υπολογιστή της ιστοσελίδας. Η σχέση μετάδοσης παραμένει σταθερή είτε με αντιστάσεις αέρα, είτε χωρίς αυτές, είτε στα 10 χλμ/ώρα, είτε στα 500 χλμ/ώρα, είτε με τριβές, είτε χωρίς τριβές.

Επίσης αλλιώς πιάνει το STI τα 250 km/h και αλλιώς το super-πειραγμένο 206. Εξάλλου δεν είναι μόνο το θέμα της τελικής. Οι αρετές ενός αυτοκινήτου φαινονται αλλού. Νομίζω ότι συμφωνείς απόλυτα σε αυτό που λέω!! Wink

Άμα ήταν δεν θα αγοράζαμε Impreza STI αλλά μια Mercedes CLK compressor ώστε να πιάσουμε την ταχύτητα αυτή. Αλλά, όπως (πολύ καλύτερα από 'μένα) ξέρεις, δεν είναι καθόλου το ίδιο...
-=N4X=- - Παρ 04 Ιούν 2004, 17:56:23
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα...
Θα ηθελα οσοι εχουν μαμα 1600 η απλα θυμουνται να μου πουν τι τελικη εχουν παντα σε ευθεια και οχι κατηφορα η ελαφρα κατηφορικη.
teoman - Σαβ 05 Ιούν 2004, 02:32:19
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Καλησπερα...
Θα ηθελα οσοι εχουν μαμα 1600 η απλα θυμουνται να μου πουν τι τελικη εχουν παντα σε ευθεια και οχι κατηφορα η ελαφρα κατηφορικη.

198-200 σε φυσιλογική απόσταση.Αν η ευθεία είναι αρκετά km και επιμείνεις,ενδέχεται να σου δείξει κάτι παραπάνω (απαιτεί καλά λάδια).Μόνο με φίλτρο (δεν έχει μεγάλη σημασία) μου έδειξε 205.
fideroz - Σαβ 05 Ιούν 2004, 12:28:43
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="-=N4X=-"]Καλησπερα...
Θα ηθελα οσοι εχουν μαμα 1600 η απλα θυμουνται να μου πουν τι τελικη εχουν παντα σε ευθεια και οχι κατηφορα η ελαφρα κατηφορικη.[/quote

Με σκουπα και εξατμιση επιασα 205 αλλα πιστεύω ότι μπορει να πιασει και λιγο περισσοτερο σε μεγαλη εθνικη με ψιλοκατηφορα
Ntinos - Δευ 07 Ιούν 2004, 00:37:50
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="fideroz"]
-=N4X=- έγραψε:
Καλησπερα...
Θα ηθελα οσοι εχουν μαμα 1600 η απλα θυμουνται να μου πουν τι τελικη εχουν παντα σε ευθεια και οχι κατηφορα η ελαφρα κατηφορικη.[/quote

Με σκουπα και εξατμιση επιασα 205 αλλα πιστεύω ότι μπορει να πιασει και λιγο περισσοτερο σε μεγαλη εθνικη με ψιλοκατηφορα

με μαμα 206 cc 1,6 εχω δει στην ευθεια της τριπολης 205.και οταν μπηκε k&n φιλτρο μεσα ειδαμε 207-210 αλλα δεν μπορεις να κρινεις γιατι οι συνθηκες αλλαξαν (ανεμος, θερμοκρασια, χιλιομετρα αυτοκινητου με οτι συνεπαγεται αυτο)
Kouzman - Δευ 07 Ιούν 2004, 09:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
προσωπικα θεωρω την τελικη ταχυτητα του αυτοκινητου 200-205 χλμ...

απο εκει και πανω γινεται πολυ ασαφες και δεν εχεις ιδιαιτερη αισθηση στο που παει... και φυσικα δεν το συζητω για πανω απο 220χλμ... νιωθεις σαν φτερο στον ανεμο...

ισως καποια αεροτομη, καποιο σποιλερ... αλλα τοτε σιγουρα θα κοψει... παντως καλιο τρια και στο χερι παρα δεκα και καρτερι (το τρια απο το πεντε αλλαχτηκε σκοπιμα... Wink Wink )

μολις τελειωσει παντως το αμαξι θα παμε στην θηβα, παραδρομο για μετρησεις με οργανακι που εχουμε... χωρια και τα τρια περιοδικα που το εχουν ζητησει... Laughing Laughing
pduke - Τρι 08 Ιούν 2004, 13:12:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μολονότι μιλάτε για 1.6, με έναυσμα αυτό που είπε ο Γιάννης(Kouzman) σχετικά με την αεροτομή.

Φοράω εδώ και τρία χρόνια την WRC 1 (ναι εκείνη τη σιδερώστρα) την οποία και έβγαλα εδώ και δύο βδομάδες γιατί είχα απίστευτους τριγμούς από την πίσω πόρτα.

Αποτελέσματα:
Το GT ρίχνει κόφτη στην πέμπτη 224 περίπου σχετικά άνετα!!!, ενώ πριν τα 215 τα έπιανε μόνο με ούριο άνεμο, γενικά όπως πήγεναι μέχρι τα 195 τώρα πάει στα 210!! Στην ευθεία η αίσθηση δεν άλλαξε αλλά σε καμπέ με πολλά( πάνω από 150 το είναι η μέρα με τη νύχτα. πχ σε στροφή που έμπαινα με 200 τώρα στα 170 με τρομάζει.Προσοχή αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρατάε,ι αλλά τελικά όλα εξαρτώνται από το το τι αίσθηση αποκομίζεις.
Vaggelis - Τρι 08 Ιούν 2004, 13:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
Μολονότι μιλάτε για 1.6, με έναυσμα αυτό που είπε ο Γιάννης(Kouzman) σχετικά με την αεροτομή.

Φοράω εδώ και τρία χρόνια την WRC 1 (ναι εκείνη τη σιδερώστρα) την οποία και έβγαλα εδώ και δύο βδομάδες γιατί είχα απίστευτους τριγμούς από την πίσω πόρτα.

Αποτελέσματα:
Το GT ρίχνει κόφτη στην πέμπτη 224 περίπου σχετικά άνετα!!!, ενώ πριν τα 215 τα έπιανε μόνο με ούριο άνεμο, γενικά όπως πήγεναι μέχρι τα 195 τώρα πάει στα 210!! Στην ευθεία η αίσθηση δεν άλλαξε αλλά σε καμπέ με πολλά( πάνω από 150 το είναι η μέρα με τη νύχτα. πχ σε στροφή που έμπαινα με 200 τώρα στα 170 με τρομάζει.Προσοχή αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρατάε,ι αλλά τελικά όλα εξαρτώνται από το το τι αίσθηση αποκομίζεις.

Καταλαβαίνω απόλυτα Πάνο.......
Εγώ όμως προτιμώ την σταθερότητα που μου δίνει η ....σιδερώστρα, γιατί στο φινάλε πόσα να πιάσω με το ταπεινό 1400άρι μου.....
Στις στροφές και με τον κατάλληλο συνσιασμό στησίματος-ελαστικών (τα τελευταία, μου έχουν ...βρακιάσει) .......άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Υ.Γ. Όταν λες τριγμούς, τι εννοείς;;;
Πόσο καιρό την είχες πάνω και με τι είχε στερεωθεί;;;
teoman - Τρι 08 Ιούν 2004, 14:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
Στην ευθεία η αίσθηση δεν άλλαξε αλλά σε καμπέ με πολλά( πάνω από 150 το είναι η μέρα με τη νύχτα. πχ σε στροφή που έμπαινα με 200 τώρα στα 170 με τρομάζει.Προσοχή αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρατάε,ι αλλά τελικά όλα εξαρτώνται από το το τι αίσθηση αποκομίζεις.

Πάνο,όταν λες "τώρα στα 170 με τρομάζει",εννοείς τώρα που την έβγαλες ή πριν?
SnakeMJK - Τρι 08 Ιούν 2004, 15:40:50
Θέμα δημοσίευσης:
Απ' ότι κατάλαβα, τώρα που έβγαλε την αεροτομή τα 170 τον τρομάζουν...
Kouzman - Τρι 08 Ιούν 2004, 18:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
και που να δειτε πως ελαφρωνει μετα τα 220... αρχιζεις να ιδρωνεις... Surprised Surprised Surprised
pduke - Τρι 08 Ιούν 2004, 20:33:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά τα 170 χωρίς την αεροτομή και στην συγκεκριμένη στροφή πάντα.

Ο συνδυασμός ελαστικών είναι πράγματι κλειδί και γρίφος μαζί.
Χαμηλωμένο με michelinXSGT - χάλια
Μαμά με michelin - πολύ καλό
μαμά με Pirelli assimetrico - μετριο
χαμηλωμένο με Pirelli - το κάτι άλλο!!!

Οι τριγμοί δεν είναι από την αεροτομή τελικά Confused πρέπει να είναι το κλείδωμα της πίσω πόρτας. Τρίζει σαν σκουριασμένη καστρόπορτα!!!
PoLiThS - Τρι 08 Ιούν 2004, 20:41:25
Θέμα δημοσίευσης:
Πανούλη μου έβγαλες την σιδερώστρα... που θα απλώνω τα σώβρεακα ρε ? μου λές ?
Ntinos - Τετ 09 Ιούν 2004, 03:29:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:

Αποτελέσματα:

δεν ειναι μονο η αισθηση σε αυτα τα χιλιομετρα αλλα πολυ επι της ουσιας κρατημα αφου βγαζοντας την αεροτομη προκαλεσες την επανεμφανιση στροβιλισμων κοντα στο πισω μερος εκει που παιρνει μερος το φαινομενο αποκολλησης της ροης και βγαζοντας την αεροτομη δεν υπαρχει το κομματι εκεινο οπου περναγε ο αερας αναμεσα και το αυτοκινητο ειχε μικροτερη αντωση.Με λιγα λογια πριν ηταν ποιο κοντα στο εδαφος και τωρα απομακρυνθηκε με αποτελεσμα οι στροβιλισμοι να προκαλουν μια νευρικοτητα που δεν υπηρχε.Βεβαια το αμαξι ηταν μελετημενο διχως την σιδεροστρα και δεν εχει προβλημα αλλα σιγουρα δεν εχει και το κρατημα που ειχε με αυτη.δοκιμασε μιας και την εβγαλες να βαλεις την δικια του, ειναι αποδοτικη λογο σχηματος και δεν κοβει και τοσο.
pduke - Τετ 09 Ιούν 2004, 12:56:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:

δεν ειναι μονο η αισθηση σε αυτα τα χιλιομετρα αλλα πολυ επι της ουσιας κρατημα αφου βγαζοντας την αεροτομη προκαλεσες την επανεμφανιση στροβιλισμων κοντα στο πισω μερος εκει που παιρνει μερος το φαινομενο αποκολλησης της ροης και βγαζοντας την αεροτομη δεν υπαρχει το κομματι εκεινο οπου περναγε ο αερας αναμεσα και το αυτοκινητο ειχε μικροτερη αντωση.Με λιγα λογια πριν ηταν ποιο κοντα στο εδαφος και τωρα απομακρυνθηκε με αποτελεσμα οι στροβιλισμοι να προκαλουν μια νευρικοτητα που δεν υπηρχε.Βεβαια το αμαξι ηταν μελετημενο διχως την σιδεροστρα και δεν εχει προβλημα αλλα σιγουρα δεν εχει και το κρατημα που ειχε με αυτη.δοκιμασε μιας και την εβγαλες να βαλεις την δικια του, ειναι αποδοτικη λογο σχηματος και δεν κοβει και τοσο.

Σωστά μιλάς, βέβαια δεν πρόκειτε να κάνω συλλογή από αεροτομές, έτσι κιαλλιώς θα βάλω την ίδια πάλι κάποια στιγμή αφού κεράσω μερικά τσαγάκια σε όσους μου κουνιόντουσαν μέχρι τώρα...Όχι τίποτα ρε γαμ΄..το έχει τόση ευθεία στο πήγαινε-έλα από το σπίτι μου που χρειάζομαι και το τελευταίο χιλιόμετρο τελικής....
-=N4X=- - Πεμ 10 Ιούν 2004, 08:41:23
Θέμα δημοσίευσης:
Aυτος ακριβως ηταν και ο λογος που ρωτησα.
Εχω και εγω τηνιδια αεροτομη και με το ζορι βγαζει 190 το αμαξι....τωρα που εβαλα την σκουπα δεν δοκιμασα αλλα μαλλον θα ειναι ακομα χειροτερα.
Παντως σκεφτομαι σοβαρα να την βγαλω γιατι αν ειναι σε τελικη να με περνανε και τα 1400 τοτε τι το φτιαχνω το αμαξι???
pduke - Πεμ 10 Ιούν 2004, 11:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Aυτος ακριβως ηταν και ο λογος που ρωτησα.
Εχω και εγω τηνιδια αεροτομη και με το ζορι βγαζει 190 το αμαξι....τωρα που εβαλα την σκουπα δεν δοκιμασα αλλα μαλλον θα ειναι ακομα χειροτερα.
Παντως σκεφτομαι σοβαρα να την βγαλω γιατι αν ειναι σε τελικη να με περνανε και τα 1400 τοτε τι το φτιαχνω το αμαξι???

Μην ξεχνάς ότι βγάζοντάς την θα έχεις δώρο τέσσερις υπέροχες τρύπες πάνω στην πίσω πόρτα σου....

Και όσο για τη σκούπα, μιας και είμαι πολέμιος της σκούπας σε 206 χρόνια τώρα, μπορείς να τη βάλεις πάνω στην αεροτομή.Εκεί μπορεί να παίρνει αέρα με την άνεσή της.
Το αυτό προτείνω και για όσους φοράνε σκούπα και δεν τη βγάζουν από πείσμα και μόνο....
-=N4X=- - Σαβ 12 Ιούν 2004, 21:34:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο για τις τρυπες με προβληματιζει φοβερα....το αλλο κακο που μου την δινει ειναι οτι το βαψιμο μαλλον δεν εγινε οπως επρεπε γιατι αν δεις την αεροτομη υπο ορισμενες γωνιες φαινονται κυματα.
Οσο για την σκουπα τελικα κατι εδωσε και σε τελικη εκτος απο τα μπαμ...
Σημερα στην εθνικη Λαρισας-Θεσσαλονικης το αμαξι με σχεδον τεσσερα ατομα (το σχεδον γιατι ειμασταν 3 αλλα ο ενας πιανει για 2!) επιασε στην ευθεια σχεδον 200 (195-200).Αυτο που προσεξα ηταν οτι απλα ανεβασε στροφες ο κινητηρας σε σχεση με πριν που η 5η ηταν overdrive και την τελικη την ειχα στην 4η.
teoman - Δευ 14 Ιούν 2004, 11:16:48
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Αυτο που προσεξα ηταν οτι απλα ανεβασε στροφες ο κινητηρας σε σχεση με πριν που η 5η ηταν overdrive και την τελικη την ειχα στην 4η.

Γι' αυτό είσαι σίγουρος?Δεν το νομίζω.Η 5η μου δίνει τουλάχιστον 15km/h.
-=N4X=- - Τρι 15 Ιούν 2004, 15:48:31
Θέμα δημοσίευσης:
170 και κατι βγαζει στον κοφτη η τεταρτη.
Οταν εκανα την αλαγη παλια αρχιζα τα παρακαλια μπας και ανεβασει καμια στροφη να βγαλη χλμ αλλα τιποτα που πιστευω οτι ηταν και λογω μεγεθους της αεροτομης.Ετσι η τελικη μου παντα σε ευθεια ηταν 185-190 και μετα το αμαξι κολουσε.
Τωρα και με την ιδια βενζινη και στην ιδια ευθεια και χωρις ανεμο και συν τον πατερα μου 100 κιλα το αμαξι στην αλλαγη ανεβασε ικανοποιητηκα στροφες και εφαγε το κολλημα στα 205.
Στον γυρισμο μαλλιστα μονο 2 ατομα νορμαλ διαστασεων το αμαξι στην ιδια ευθεια αλλα αντιθετα εγραψε σχεδον 210 (ηταν καπου στα 207 η βελονα αλλα αν το πιεζα θα ανεβαινε).
Kouzman - Τρι 15 Ιούν 2004, 17:04:52
Θέμα δημοσίευσης:
θυμιστε μου... τα cc εχουν το ιδιο σασμαν με τα αλλα 16αρια?

εγω με τεταρτη εχω φτασει περι τα 205χλμ και εχουμε δει στο δυναμομετρο κοφτιασμενη την 4η στα 215χλμ...

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ομως ειναι πως η αισθηση που σου δινει το γεμισμα της 5ης ειναι καλυτερο απο της 4ης...

ακομα δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη η peugeot του εδωσε τοσο μακρυ σασμαν... ειναι πραγματικα κουτο...
Recifees - Τρι 15 Ιούν 2004, 17:59:55
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
.................
ακομα δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη η peugeot του εδωσε τοσο μακρυ σασμαν... ειναι πραγματικα κουτο...

Με την λογική του πιο φιλικού σπορτίφ μικρού ώστε να μην πέσει πάνω στο Ραλλύ και γίνει της ανωμαλίας στις πωλήσεις .
Επιπλέον λόγω του πηγαίνει και σε άλλες χώρες που δεν έχουν το δικό μας οδικό δίκτυο (ανηφοριές -κατηφοριές Very happy ) αλλά μεγάλες ευθείες και καθώς και λόγω οικονομίας -καυσαεριών μας προίκισε με το @#$%%!@$@!#^#&$ κιβώτιο
Αν και οι αναλογίες των σχέσεων είναι χάρμα για μια ποικιλία δρόμων .
PoLiThS - Τρι 15 Ιούν 2004, 23:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
Για να πούμε και του στραβού το δίκιο.. οι σχέσεις μιά χαρά είναι. Το γεγονός οτι είμαστε παλαβοί εμείς δέν σημαίνει οτι το σαζμάν του είναι κακό.. Μάλλον καλό είναι..
PoLiThS - Τρι 15 Ιούν 2004, 23:53:08
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη.. Το σαζμάν είναι ολόιδιο σε όλα τα 206 1,6 16V είτε berline είτε CC
teoman - Τετ 16 Ιούν 2004, 09:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
170 και κατι βγαζει στον κοφτη η τεταρτη.
Οταν εκανα την αλαγη παλια αρχιζα τα παρακαλια μπας και ανεβασει καμια στροφη να βγαλη χλμ αλλα τιποτα που πιστευω οτι ηταν και λογω μεγεθους της αεροτομης.Ετσι η τελικη μου παντα σε ευθεια ηταν 185-190 και μετα το αμαξι κολουσε.
Τωρα και με την ιδια βενζινη και στην ιδια ευθεια και χωρις ανεμο και συν τον πατερα μου 100 κιλα το αμαξι στην αλλαγη ανεβασε ικανοποιητηκα στροφες και εφαγε το κολλημα στα 205.
Στον γυρισμο μαλλιστα μονο 2 ατομα νορμαλ διαστασεων το αμαξι στην ιδια ευθεια αλλα αντιθετα εγραψε σχεδον 210 (ηταν καπου στα 207 η βελονα αλλα αν το πιεζα θα ανεβαινε).

Με "μαμά" σου έβγαζε 170 η 4η?Τεράστια διαφορά...
Τώρα βέβαια τα νούνερα-όπως γράφεις,έχουν επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα.Αν μάλιστα πετύχεις καμιά κατηφοριά,το κοντέρ τείνει να τερματίσει.
-=N4X=- - Τετ 16 Ιούν 2004, 15:17:36
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εννοεις?
Και τωρα η τεταρτη στον κοφτη 180 βγαζει (175+)....η διαφορα ειναι στην πεμπτη οτι γεμιζει λιγο παραπανω.....εσενα ποσο παει η τεταρτη?
Recifees - Τετ 16 Ιούν 2004, 15:30:07
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Για να πούμε και του στραβού το δίκιο.. οι σχέσεις μιά χαρά είναι. Το γεγονός οτι είμαστε παλαβοί εμείς δέν σημαίνει οτι το σαζμάν του είναι κακό.. Μάλλον καλό είναι..

Ο επιλογέας και η αίσθηση είναι για πολλά @#@$@@#@$
οι σχέσεις είναι μούρλια για βουνά Cool ενώ η 1η-2α είναι καλό που είναι μακρυές ιδαίτερα στην πόλη γλυτώνεις κάμποσες αλλαγές Idea
teoman - Τετ 16 Ιούν 2004, 15:38:29
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Τι εννοεις?
Και τωρα η τεταρτη στον κοφτη 180 βγαζει (175+)....η διαφορα ειναι στην πεμπτη οτι γεμιζει λιγο παραπανω.....εσενα ποσο παει η τεταρτη?

185 έβγαζε με "μαμά" ελαστικά,με την αλλαγή προφίλ κάπου εκεί περίπου (πάνω από 180).
PoLiThS - Πεμ 17 Ιούν 2004, 00:57:47
Θέμα δημοσίευσης:
gskarmou έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

οι σχέσεις είναι μούρλια για βουνά Cool ενώ η 1η-2α είναι καλό που είναι μακρυές ιδαίτερα στην πόλη γλυτώνεις κάμποσες αλλαγές Idea

Άμα δοκιμάσεις τον δικό μου.. ούτε σε γιαπονέζικο δεν τον βρίσκεις.. τα πάντα κάνουν κλακ-κλακ και αμα λάχει παραδίδω και μαθήματα αλλαγών (ανέβασμα - κατέβασμα) Χωρίς την χρήση συμπλέκτη
Recifees - Πεμ 17 Ιούν 2004, 15:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
gskarmou έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Άμα δοκιμάσεις τον δικό μου.. ούτε σε γιαπονέζικο δεν τον βρίσκεις.. τα πάντα κάνουν κλακ-κλακ και αμα λάχει παραδίδω και μαθήματα αλλαγών (ανέβασμα - κατέβασμα) Χωρίς την χρήση συμπλέκτη

O Δικός ΣΟΥ τι παραπάνω ή παρακάτω έχει απο τον δικό μου Question Μήπως είναι καιρός να αρχίσεις να μιλάς Question Cool Laughing Laughing
Ανεβοκατεβάσματα άνευ συμπλέκτη είναι μια πολύ καλή διαδικασία στην οποία έχω εντρυφήσει -όχι όμως στο μικρό , σε αυτό δεν παίζω με τον επιλογέα .Δεν πατάω το φρένο του Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Μιας και αναφερόμαστε για τελική μέχρι στιγμής σε κομμάτια της Τριπόλεως -Κορίνθου οι εξής :
Υψος Νεμέας κατεύθυνση προς Αθήνα ελαφρα ανηφορικά -195χλμ και είχε και άλλο .
Μεγάλη Ευθεία μετά το τούνελ -200χλμ με σχετικό πλάγιο άνεμο
(το έκοψα περισσότερο για τον φόβο των Ιουδαίων παρά απο αστάθεια του αυτοκινήτου )
Δημήτριος - Πεμ 17 Ιούν 2004, 21:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
Η αίσθηση του επιλογέα μου έχει βελτιωθεί αισθητά με την χρήση της ELF TRP. Τώρα (δεν ζορίζω ποτέ το σαζμάν και τα καταβέσματα τα κάνω πάντα με συγχρονισμό) οι σχέσεις μου δεν κολάνει ποτέ, μόνο ένα σκαλωματάκι από 1η σε 2α, αραιά και που.

Πάντως θα προτιμούσα πιο κοντές την 3η και την 4η ώστε να τερματίζουν στα ~135km/h και ~170km/h αντίστοιχα. Την 5η θα την ήθελα μακρύτερη, δηλαδή να φτάνει τα 140km/h (την αγαπημένη μου ταχύτητα! Very happy ) με 3700~3800 rpm και όχι με 4000rpm. Η 1η και η 2α είναι υποδειγματικές κατ' εμέ!!
Μπορεί να υπήρχε ένα μικρό χάσμα μεταξύ 4ης και 5ης, αλλά δεν νομίζω ότι ο ροπάτος και ελαστικός κινητήρας μας θα αντιμετώπιζε πρόβλημα...
-=N4X=- - Παρ 22 Οκτ 2004, 15:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα πλεον που το αμαξι εχει κ καποια χλμ σε σχεση με τα 1000 που ειχε οταν εγραφα μπορω να δωσω μια τιμη τελικης ετσι ωστε να εχω κ σημειο αναφορας για την αυριανη αλαγη...
Η τωρινη τελικη του παντα σε καθαρη ευθεια ειναι στα 205+ με την σιδερωστρα να κραταει τον κωλο κατω.
Αυριο που αλλαζω το συστημα εξατμισης θα κανω μερικα χλμ για να πιασει καπνα κ σε μερικες μερες θα προσπαθησω να πιασω μεγαλυτερη παντα στον ιδιο δρομο.

Υ.Γ: παντως στις κατηφορες ειναι τρελα να το βλεπεις στα 215!!!!
p206xs2 - Παρ 22 Οκτ 2004, 15:51:50
Θέμα δημοσίευσης:
N4X σε ποια ευθεία τα έπιασες τα 205+ και τι συνθήκες επικρατούσαν(θερμοκρασία, βάρος, καύσιμο, χλμ. στο οδόμετρο);
Tι μηχανικές αλλαγές έχεις κάνει στο αμάξι;
Το πίεσες αρκετή ώρα ή τα έπιασε αμέσως τα 205+ ;
Τα λάδια σου έπιασαν κόκκινα;
Kouzman - Παρ 22 Οκτ 2004, 16:16:56
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα που πεφτουν οι θερμοκρασιες θα ξανανοιξω μια το αμαξι στην εθνικη για να δω ποσο γρηγορα μαζευω την 5η μου... με το μη ολοκληρωμενο προγραμμα και αχρονιστους τους ΡΤ ο μηχανικος μας ειχε δει κοφτη 5ης σχετικα ανετα με 2 ατομα στο αμαξι... αρα δεν ειναι θεμα αν βαζω την 5η στον κοφτη αλλα ποσο γρηγορα την βαζω...

ρε Ν4Χ η απλωστρα δεν σου κοβει? παραειναι τεραστεια νομιζω... εμεις θελουμε να βαλουμε καγκελο αλλα ρυθμιζομενη...
volvos - Σαβ 30 Οκτ 2004, 18:49:57
Θέμα δημοσίευσης:
με 15000χλμ στο κοντερ πλεον σε 6μηνες γυριζα σημερα απο χαλκιδα και στο υψος του σειριου προς αθηνα ημουν κολλημενος σε ολη την ανηφορα στα 185 με ενα μικρο κομπιασμα στα 180 σε ενα σημειο που η ανηφορα γινεται ακομα πιο βαρβατη... σημειωση εχω μαμα αεροτομη και λαδια τοταλ 10-40 απο τα 10000χλμ... το λαδακι ηταν 2-3 κλικ κατω απο 140 μονιμα σε σχεση με μαμα λαδι που ηταν ενα κλικ κατω σε αναλογες συνθηκες.....

και ερωτω ειναι λογικα τα 185? ναι ειχε ανηφορα αλλα διαβαζω εδω κατι ασυληπτα νουμερα....
Recifees - Σαβ 30 Οκτ 2004, 19:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
με 15000χλμ στο κοντερ πλεον σε 6μηνες γυριζα σημερα απο χαλκιδα και στο υψος του σειριου προς αθηνα ημουν κολλημενος σε ολη την ανηφορα στα 185 με ενα μικρο κομπιασμα στα 180 σε ενα σημειο που η ανηφορα γινεται ακομα πιο βαρβατη... σημειωση εχω μαμα αεροτομη και λαδια τοταλ 10-40 απο τα 10000χλμ... το λαδακι ηταν 2-3 κλικ κατω απο 140 μονιμα σε σχεση με μαμα λαδι που ηταν ενα κλικ κατω σε αναλογες συνθηκες.....

και ερωτω ειναι λογικα τα 185? ναι ειχε ανηφορα αλλα διαβαζω εδω κατι ασυληπτα νουμερα....

Aνηφορικά μια χαρά ήταν σε αντίστοιχο ανηφορικό κομμάτι περίπου 190 ..
Παίζει ρόλο και η φόρα που έχεις απο πρίν Wink

δεν είναι τόσο ασύλληπτα
volvos - Σαβ 30 Οκτ 2004, 19:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
παντως ενα φιλαρακι με γκολφ 1.6 fsi που πηγαιναμε μαζι μπορει να εσκαγα πλακα μαζι του 2α-3η-4η αλλα μεττα τα 180+ ειμασταν μαζι και ανεβαζε μια χαρα ο τυπος.... αχ καταραμενο 6αρι....
ultra-one - Σαβ 30 Οκτ 2004, 21:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Η 1η και η 2α είναι υποδειγματικές κατ' εμέ!!

Πάντως έγω προσωπικά τις βρίσκω λίγο κοντές (ειδικά την 1η).
Στο 309 η 1η έπιανε στον κόφτη (6750σαλ) 70χαω και η 2α 106χαω (Αχ αυτές οι παλιές καλές εποχές!) Very happy
Η 3η, 4η, 5η του 206 είναι μια χαρά. Σε σχέση με το 206 η 5η στα περισσότερα Γερμανικά είναι πολυυυυυυυυ μακρύτερη.
-=N4X=- - Κυρ 31 Οκτ 2004, 14:19:30
Θέμα δημοσίευσης:
Την ταχυτητα την ελεγχω μετα απο μια κατηφορα οπως πας για Λαρισα απο θεσσαλονικη στην εθνικη.Ακριβως μετα απο αυτην κ για αρκετη αποσταση ειναι σχεδον τελεια ευθεια.
Τωρα που εκανα την αλλαγη δεν ελεγξα τελικη αλλα εκει που το αμαξι πριν οταν εβαζες την 5η στο κιβωτιο εκανε το χαρακτηριστικο κομπιασμα τωρα την ανεβαζει...μην φανταστητε τρελα αλλα απο εκει που κολλουσε 5100-5200 κ εκανες ευχελαιο μετα τωρα εφτασε τις 5500 σχετικα ανετα κ θα πηγαινε και αλλο αλλα προτιμησα τα φρενα για να μην χωθω κατω απο μια νταλικα που σερνοταν...
Ydwr - Δευ 08 Νοέ 2004, 09:40:41
Θέμα δημοσίευσης:
Το περιφημο 4ημερο της 28 Οκτωβριου ανεβηκα Θεσ/νικη. Ενα ιδιαιτερα διασκεδαστικο ταξιδι. Στην αρχη μπροστα ο αδερφος με την 147 και +1 ατομο μεσα και πισω εγω με +3. Αυτο μεχρι τον καινουριο δρομο εξω απο την Λαρισσα οπου και εκατσα μπροστα μεχρι τα Τεμπη. Σε εκεινες τις ευθειουλες λοιπον το βρηκα σχετικα ευκολο να πιασω τα 190, με τον αδερφο να ακολουθει κατα ποδας (ή καλυτερα κατα προφυλακτηρα). Μετα τα Τεμπη στην περιφημη Κατερινης-Θεσ/νικης οι ρολοι αλλαξαν οταν ο αδερφος σαλταρησε και αποφασησε να κυνηγησει μια Mercedes. Μπηκα και εγω απο πισω και σανιδωσα το γκαζι ο καημενουλης. Το ταχυμετρο μετα απο λιγη υπομονη εφτασε τα 200 χαω στις 5.750 σαλ. Απο εκει και περα όσο και αν πατουσα δεν ειχε καμια σημασια, ενω εβλεπα τον αδερφο να απομακρυνεται σιγα σιγα. Να σημειωσω οτι εμεινα σκαρφαλωμενος πανω στο γκαζι για παραπανω απο 2 χλμ. οποτε το να δειξει παραπανω λιγο δυσκολο.

Πιστευω οτι με λιγοτερο βαρος θα περνουσα τα 200 αλλα και παλι δεν υπολογιζω να κερδιζα πανω απο 10 χλμ.

Σε μια εντελως ατυπη συγκριση μεταξυ της Alfa και του Pug εχω να πω οτι αυτη η πισω αναρτηση πολλαπλων (τεσσαρων) συνδεσμων της Alfa ειναι ολα τα λεφτα. Δεν αφηνει το αμαξι να ξεκολλήσει με τιποτα!!! Το τιμονι της ομως απογοητευει (καταραμενα ηλεκτρονικα) με την ελλειψη πληροφορησης. Ενα πραγμα σαν τιμονιερα playstation (ειμαι υπερβολικος το ξερω).

Σαν κινητηρες, ο δικος μας βολευεται στις μεσαιες-υψηλες, ενω ο Ιταλος ειναι μια απο τα ιδια σχεδον παντου αλλα στροφαρει ψηλα με ανεση. Το να εισαι στις 5500 σαλ, να πατας γκαζι και να νιωθεις την επιταχυνση ειναι κατι που δεν το βιωνουμε Confused

Τελος, αν και το παρακανα, δυστυχως ουτε Εθνικο δικτυο εχουμε, ουτε να οδηγουμε ξερουμε. Με αυτα που ειδα δεν απορω καθολου γιατι αποδεκατιζομαστε καθε ΣΚ. Crying or Very sad Crying or Very sad
Stevon - Δευ 08 Νοέ 2004, 20:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά καλησπέρα!
οι δικές μου μετρήσεις άν και όχι πολλές έχουν βγάλει τελική στα 205km/h στο ΣΕΙΡΙΟΣ με 2 άτομα clima ανοιχτό περίπου 4.000km στο κοντέρ και λίγο ακόμα γκάζι (δλδ το πολλύ 210 να πήγαινε) και βενζίνη σχεδόν 4/4!!Στροφές δυστηχώς δεν θυμάμαι!!
Πάντως άν και δεν είμαι της τελικής ΄μου λειπει όχι τόσο η τελική του πρηγούμενου Pug μου (106 xsi 1.4 114hp) την οποία την είχα δεί στο κοντέρ πάντα στα 215km/h @7300rpm αλλά το άνοιγμα του και το ότι είχα την δυνατότητα να επιταχύνω σε ανηφόρα με 5η άνετα!!! και όχι να περιμένω υπομονετικά Crying or Very sad
volvos - Δευ 08 Νοέ 2004, 23:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
say the magic word...κορωνοπηνιο.... και μην ακουσω κανενα να μιλαει για φθορες οταν ο κυριος μας λεει οτι επιανε 215 με 7300....
Steve - Τρι 09 Νοέ 2004, 00:44:31
Θέμα δημοσίευσης:
Σε μια βδομάδα θα έχω βιντεάκι DivX με την τελική (επιτέλους πήρα απόφαση να μάθω πόσα πιάνει Twisted evil ) Cool
Kouzman - Τρι 09 Νοέ 2004, 12:18:29
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε steve μην σε ξεγελα ο σειριος γιατι ειναι κατηφορικο το κομματι... εκει με το megane (cabrio 1.4 16v 104ps μετρημενο, 1150 κιλα βαρος) εχουμε δει 225χλμ με 2 ατομα...

στο ιδιο κομματι με το 206 τα 220 του κοντερ ερχονται ηλιθιωδως ευκολα... Wink Wink
Stevon - Τρι 09 Νοέ 2004, 13:23:34
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
φιλε steve μην σε ξεγελα ο σειριος γιατι ειναι κατηφορικο το κομματι... εκει με το megane (cabrio 1.4 16v 104ps μετρημενο, 1150 κιλα βαρος) εχουμε δει 225χλμ με 2 ατομα...

στο ιδιο κομματι με το 206 τα 220 του κοντερ ερχονται ηλιθιωδως ευκολα... Wink Wink

Yiannis άν κατάλαβα καλά απευθύνεσαι σε εμένα?(Αυτο το σκέτο Steve με μπέρδεψε λίγο)
Άν ναι αρχικώς και τα 114hp του xsi ήταν δυναμομετρημένα οι συνθήκες ήταν σχετικά κρύο 02/2004 άν και μεσημέρι 3 άτομα επιβάτες και βενζίνη ένα κλίκ κάτω απο τα 4/4, θερμοκρασία νερού κοντά στα ύψη ενώ λαδιού ελέω ψυγείου λαδιού ούτε κάν στη μέση (και δυστηχώς με πρόβλημα στον λάμδα και λαμπάκι κινητήρα αναμμένο)έχω και foto θα προσπαθήσω να την ανεβάσω.
Τώρα ο δρόμος δεν ήταν στα ΣΕΙΡΙΟΣ αλλα στην ευθεία της θήβας που απο όσο ξέρω δεν είναι κατηφορική!
<<Άσχετο..το σαζμάν του Megane είναι ποιο μακρύ να υποθέσω!!??>> Question
Kouzman - Τρι 09 Νοέ 2004, 15:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
οοουυυυυπππςςςςςςςςςςςςςς

λαθος... αλλα διαβαζω αλλα γραφω... Νομιζα οτι ησουν ο Steve (ορθιο χλμ) με το 1.4 16v...

το xsi λογικο ειναι να τα πηγαινει με λιγο σταξιμο...
Το σασμαν του μεγκανου ειναι μακρυ αλλα οχι τοσο οσο του 206 του 16αριου.

Φοραμε φιλτρο, εξατμιση και απειραχτο εγκεφαλο με κοφτη στις 6500σαλ. Τα 225 τα ειδα με 6200-6300σαλ περιπου αν θυμαμαι...δηλαδη σχεδον κοφτη 5ης... Αυτα με 50.000χλμ στο κοντερ περιπου διοτι τωρα στα 95.000++ δυσκολευεται αρκετα... μαλλον θα το κανουμε και αυτο 16αρι να υσηχασουμε...
Stevon - Τρι 09 Νοέ 2004, 19:17:30
Θέμα δημοσίευσης:
Yiannis τι ακριβώς εννοείς με λίγο στάξιμο??
Να σου πώ την αλήθεια δεν το πολλυ κατάλαβα Embarassed
Kouzman - Τετ 10 Νοέ 2004, 09:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
σταξιμο (στρατιωτικος ορος...) = θα σε σταξω ψαρα κλπ κλπ... Razz Razz

στο αυτοκινητο εννοω το οτι του εδωσες και καταλαβε, το πας κοφτες, το σανιδωνεις...
και συμφωνα με τα λεγομενα σου (βλεπε θερμοκρασια νερου...) το εκανες. Το xsi εχει ψυγειο λαδιου απο μαμα? πολυ κυριλε...
Stevon - Τετ 10 Νοέ 2004, 10:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
O.K!!!! Τώρα κατάλαβα Rolling eyes άν και την έχω <<ζήσει>> την έκφραση πού να πάει το άμοιρο μυαλό μου εκεί!!?
Τώρα για το ψυγείο λαδιού όπως το είπες πολύ κυριλέ κρίμα που δεν έχει και το 206 και ψίνεται... Evil
DIMCHRI - Κυρ 14 Νοέ 2004, 23:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπόν εγώ με 206 cc νορμάλ (σχετικά - φίλτρο - τελικό και χαμήλωμα 3 cm ) είδα 220 σε ένα κατηφορικό κομμάτι της αθηνών - κορίνθου.
volvos - Δευ 15 Νοέ 2004, 16:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
θα πω κατι και καποιοι ισως γελασουν αλλα εγω στο κορσα οταν το ειχα χαμηλωσει ειχα δει μια μικρη διαφορα σε τελικη...θεωρητικα-επιστημονικα στεκει αλλα πρακτικα δεν ξερω αν ευσταθει σε ταχυτητες κατω απο 200
DIMCHRI - Δευ 15 Νοέ 2004, 17:23:48
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
θα πω κατι και καποιοι ισως γελασουν αλλα εγω στο κορσα οταν το ειχα χαμηλωσει ειχα δει μια μικρη διαφορα σε τελικη...θεωρητικα-επιστημονικα στεκει αλλα πρακτικα δεν ξερω αν ευσταθει σε ταχυτητες κατω απο 200

και βέβαια έχει διαφορά το χαμήλωμα.

ο αδελφός σμου στο punto sporting tou είδε 10 km διαφορά με χαμήλωμα.
βέβαια μετά έβαλε και την αεροτομή και τα έχασε σχεδόν.

οι αεροτομές και τα σπόϊλερ κάνουν μόνο κακό στην τελική.
Stevon - Δευ 15 Νοέ 2004, 17:24:43
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Να υποθέσω ότι ενοείς μεγαλύτερη τελική??Λόγω αεροδυναμικών αντιστάσεων?
DIMCHRI - Δευ 15 Νοέ 2004, 17:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά στάνταρ το χαμήλωμα δίνει χιλιόμετρα.

εμένα το cc μου πιάνει τα 205-210 παντού και πάντα από την μέρα που το χαμήλωσα.

και έχω δει maximum 220 km σε κατηφόρα βέβαια και μάλλον με ούριο άνεμο.
kanelj - Τρι 16 Νοέ 2004, 02:35:17
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
οι αεροτομές κάνουν μόνο κακό στην τελική.

μην βαλεις ορκο για αυτο...... Rolling eyes
OldGti - Τετ 17 Νοέ 2004, 21:01:38
Θέμα δημοσίευσης:
Γειά χαρά παιδιά!Ας αρχίσω απο εδω.Το 205 το έχω πάει 205(σύμπτωση Silly ) στην κατηφόρα της ε.ο ανάμεσα στην έξοδο για αγιο στέφανο και βαρμπόμπης.Πήγαινε και άλλο βέβαια αλλά αποφεύγω να το πιέζω για πολλή ώρα στην εθνικη επειδή έχει πολλά χιλιόμετρα το μοτέρ.Το σάξο της μητέρας μου(1.1)το έχω πάει 190 σε κατηφόρα με το άνεμο μαζί μου Wink
p206xs2 - Σαβ 14 Μάϊ 2005, 18:20:23
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά στην ευθεία της Τρίπολης στο ρεύμα προς Αθήνα πήγα το 206 1600 για τελίκιασμα. Το αμάξι είναι τελείως μαμά με 14600χλμ στο οδόμετρο.

Συνθήκες Μέτρησης:
Βάρος: Oδηγός (80 κιλά) και Συνοδηγός( 80 κιλά) και το πορτμπαγκάζ γεμάτο με 3 σακβουαγιάζ και κάτι σακούλες.
Βενζίνη: V-Power απλή, 3/4 ρεζερβουάρ. Επειδή πάντα βάζω Racing και επειδή από εκεί που ερχόμουν δεν υπάρχει Racing έβαλα V-Power απλή.
Θερμοκρασία Περιβάλλοντος: 28 Bαθμοί Κελσίου.
Λάδια:Total Quartz 9000 5W40 που τα έχω ήδη για 3000χλμ μετά την τελευταία αλλαγή.

Το αμάξι έφτασε μέχρι τις 5250 στροφές και τα χιλιόμετρα που ανέβασε μέχρι 180(ακριβώς πάνω στη παύλα των 180χλμ/ώρα ήταν ο δείκτης.)

Με τις ίδιες συνθήκες μετρήσεων ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕ 1 ΑΤΟΜΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ) και με λάδια SHELL 5W40 στο ίδιο σημείο είχα πιάσει ακριβώς 5750 στροφές και 200χλμ/ώρα ακριβώς(το κοιτούσα προσεκτικά).

Τι λέτε παιδιά να επηρέασε την τελική;
Eγώ σκέφτομαι τα εξής:
1)Eπιπλέον βάρος 1 ατόμου(συνοδηγού)
2)Χρησιμοποίηση απλής V-Power αντί για Racing που χρησιμοποιώ πάντα. Μάλιστα επειδή με την απλή V-Power είχα κάνει μόνο 100χλμ, υποψιάζομαι μήπως δεν την είχε καταλάβει ακόμα ο εγκέφαλος.
3)Τα λάδια που χρησιμοποιώ.
4)Πιθανών κόντρα άνεμος, αν και μετά στα κοντινά διόδια που έβγαλα χέρι για να δω αν φυσάει μάλλον κατάλαβα άπνοια.

Μπορεί αυτοί οι παράγοντες να επηρέασαν στη συγκεκριμένη περίπτωση τόσο πολύ την τελική;
Πρέπει να ελέγξω κάτι;
Touristas - Σαβ 14 Μάϊ 2005, 18:56:05
Θέμα δημοσίευσης:
Οι κλιματολογικές συνθήκες παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτό , διαφορετική πίεση στην ατμόσφαιρα , υγρασία , θερμοκρασία αέρα , ακόμα και αν δεν φυσούσε όπως λες και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος . Όσο για το βάρος σίγουρα παίζει κι αυτό το ρόλο του πάντως .
MEMsound - Σαβ 14 Μάϊ 2005, 19:33:19
Θέμα δημοσίευσης:
Στην τελική δεν έχει τόσο σημασία το βάρος.

Για μένα το πιο πιθανό είναι η χειρότερη βενζίνη και οι συνθήκες πίεσης / υγρασίας που επηρεάζουν την πυκνότητα του αέρα που "εισπνέι" ο κινητήρας αλλά και τις αεροδυναμικές αντιστάσεις.

Επίσης θεωρώ ότι αν ο άνεμος στην μία περίπτωση ήταν (ακόμα και ανεπέστητα) ούριος και την άλλη (ακόμα και ανεπέστητα κόντρα η τελική σου επηρεάζεται.

Ακόμα οι πιέσεις των ελαστικών παίζουν και αυτές τον ρόλο τους καθώς ένα λιγότερο φουσκωμένο λάστιχο αυξάνει τις τριβές με το οδόστρωμα.
elias - Κυρ 15 Μάϊ 2005, 11:41:42
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν καιρό άνοιξα το αυτοκίνητο με A/C στο 2 και έδειξε 173 km τελική, δεν πήγαινε άλλο. Χωρίς το A/C πέρασε τα 180 αλλά δεν τελίκιασε γιατί αναγκαστικά έκοψα. Πιστεύω 2-3 km ακόμα να τα έδινε.
Ξέρει κανείς πόσους ίππους περίπου κόβουν οι κλίμακες (1,2,3,4) των A/C?
Το άνοιγμα έγινε μεσημέρι, χωρίς ανέμους, σε ευθεία, μόνος μου, με v-power απλή και ελεύθερο φίλτρο.
Touristas - Κυρ 15 Μάϊ 2005, 12:11:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό το1 , 2 , 3 , 4 είναι για την ένταση του αέρα και μόνο . Δεν αλλάζει τίποτα άλλο στο συμπιεστή για να σου κόψει ίππους . Το μόνο που μπορείς να πεις είναι από την κατανάλωση ρεύματος αλλά δεν νομίζω να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό την απόδοση του κινητήρα .
tsikis - Σαβ 21 Μάϊ 2005, 20:42:21
Θέμα δημοσίευσης:
πληροφοριακά λέω πως για αεροδυναμικούς λόγους πρέπει να έχουμε κλειστή την ανακύκλωση ... και τη μουσική για τα ρεύματα !!
Wink Wink
douf - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 11:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω τι κάνετε και βλέπετε 210-215-220,εγώ πάντος πάντα με 2 άτομα,με 100άρα βενζίνη και χωρίς βάρη περιτά,με σκούπα Simota kit και όλα τα άλλα μαμά και 37000 χλμ, το ανώτερο που έχω δει είναι 190-195 χλμ Rolling eyes Rolling eyes
volvos - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 12:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
εεεε μα και ελεγα οτι μονο το δικο μου δε παει Laughing
douf μια ερωτηση..
στο ανεβασμα εθνικη προς λαμια μετα την εισοδο στην αττικη οδο εχει μια ευθεια αρκετα ανηφορικη...εκει ποσα εχεις δει?
εμενα κολαει στα 180-185 και δεν ανεβαζει αλλο...
STELIOS - Κυρ 22 Μάϊ 2005, 13:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
douf μια ερωτηση..
στο ανεβασμα εθνικη προς λαμια μετα την εισοδο στην αττικη οδο εχει μια ευθεια αρκετα ανηφορικη...εκει ποσα εχεις δει?

Eγω 160κατι με το 8βαλβιδο 1400.
elias - Δευ 23 Μάϊ 2005, 07:50:53
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Αυτό το1 , 2 , 3 , 4 είναι για την ένταση του αέρα και μόνο . Δεν αλλάζει τίποτα άλλο στο συμπιεστή για να σου κόψει ίππους . Το μόνο που μπορείς να πεις είναι από την κατανάλωση ρεύματος αλλά δεν νομίζω να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό την απόδοση του κινητήρα .

Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι όσο ανεβαίνει η κλίμακα τόσο κόβει το αυτοκίνητο. Με το A/C στο 4 είναι σαν να οδηγώ άλλο αυτοκίνητο. Μπορεί και κάποιος άλλος με A/C να μας πει την γνώμη του?
Touristas - Δευ 23 Μάϊ 2005, 08:18:26
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:
Touristas έγραψε:

Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι όσο ανεβαίνει η κλίμακα τόσο κόβει το αυτοκίνητο. Με το A/C στο 4 είναι σαν να οδηγώ άλλο αυτοκίνητο. Μπορεί και κάποιος άλλος με A/C να μας πει την γνώμη του?

Όπως είπα σίγουρα θα επηρεάζεται η απόδοση λόγο μεγαλύτερων καταναλώσεων αλλά δεν νομίζω σε τόσο μεγάλο βαθμό . Εξάλλου πόσες φορές θα βάλεις τον ανεμιστήρα στο 4 , αφού εκεί δεν έχει απόδοση το Α/C.
Stevon - Δευ 23 Μάϊ 2005, 12:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
douf έγραψε:
Δεν ξέρω τι κάνετε και βλέπετε 210-215-220,εγώ πάντος πάντα με 2 άτομα,με 100άρα βενζίνη και χωρίς βάρη περιτά,με σκούπα Simota kit και όλα τα άλλα μαμά και 37000 χλμ, το ανώτερο που έχω δει είναι 190-195 χλμ Rolling eyes Rolling eyes

Ωραία...!και νόμιζα ότι είχα εγώ το ποιό αργό 16άρι...υπάρχουν και χειρότερα... Laughing (πλάκα κάνω)

volvos έγραψε:

όπως φαίνεται και στην υπογραφή στα 192...>ΤΕΛΟΣ
douf - Δευ 23 Μάϊ 2005, 22:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
douf μια ερωτηση..

Στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχει τύχει να τελικιάσω γιατί τις ώρες που περνάω δεν βολεύει,θα το 'χω υπόψιν όμως για δοκιμή και θα σου πω.
volvos - Τρι 24 Μάϊ 2005, 23:12:30
Θέμα δημοσίευσης:
σταυρο αν εχεις δει 192 σε αυτο το σημειο της εθνικης σου χαριζω το 206 μου να πας να μου το καψεις.
kanelj - Τετ 25 Μάϊ 2005, 06:52:48
Θέμα δημοσίευσης:

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Touristas - Τετ 25 Μάϊ 2005, 07:04:58
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Σε αυτή η θερμοκρασία του λαδιού είναι πολύ χαμηλά Rolling eyes Scratch
kanelj - Τετ 25 Μάϊ 2005, 07:13:09
Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον δεν προλαβε να ζεσταθει....!!!
και μενα οταν ειμαι εθνικη με 90-100 και παω να τελικιασω αργει λιγο να ανεβει....αλλα μετα.....στα 140 Shocked Exclamation Exclamation Exclamation
Touristas - Τετ 25 Μάϊ 2005, 07:14:34
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
μαλλον δεν προλαβε να ζεσταθει....!!!
και μενα οταν ειμαι εθνικη με 90-100 και παω να τελικιασω αργει λιγο να ανεβει....αλλα μετα.....στα 140 Shocked Exclamation Exclamation Exclamation
Με ένα ψυγείο λαδιού από rallye εσύ θα στρώσεις Wink
kanelj - Τετ 25 Μάϊ 2005, 07:18:51
Θέμα δημοσίευσης:
τωωωρα....Next Year Exclamation Rolling eyes Very happy
Τωρα που το ανεφερες....ποσο κακο ειναι το να κρατας την τελικη για αρκετη ωρα?Ειναι κακο και λογω θερμοκρασιων ή μονο λογω μηχανικης καταπονισης?
Touristas - Τετ 25 Μάϊ 2005, 09:22:51
Θέμα δημοσίευσης:
Τα θερμικά φορτία είναι αυτά που κατ κύριο λόγο καταπονούν των κινητήρα
Γι’ αυτό και προσπαθούμε πάντα να έχουμε ένα αρκετά καλό σύστημα ψύξης για να μπορούμε να κρατάμε την θερμοκρασία σε λογικά επίπεδα .
kanelj - Τετ 25 Μάϊ 2005, 10:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καταλαβα!
ΥΓ:Θεωρια του "χαουζ" λεγεται..... Wink
Stevon - Τετ 25 Μάϊ 2005, 12:11:43
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
σταυρο αν εχεις δει 192 σε αυτο το σημειο της εθνικης σου χαριζω το 206 μου να πας να μου το καψεις.

Παναγιώτη αυτά τα χιλιόμετρα τα έχω δεί ενώ ήμουν με ποιό πολλά Έ και σιγά σιγά έκοβε , πάντως στα 192περίπου έμεινε σταθερό δέν έπεσε άλλο.
Τώρα το τελευταίο που έγραψες χωρίς πλάκα δέν χρειάζεται ούτε κάν χιουμοριστηκά να το αναφέρεις,πιστέυω ότι οι περισσότεροι με 16άρια είμαστε σε αυτά τα επίπεδα,ΔΕΝ είναι δυνατόν να έχουνε δεί 220-225 με ΜΑΜΑ μοτέρ...ήμαρτον!!
volvos - Τετ 25 Μάϊ 2005, 12:17:54
Θέμα δημοσίευσης:
εγω με τα 60αρια λαδια ειχα ξεχασει τι σημαινει να ανεβαινει η θερμοκρασια λαδιου κοντα στο 140 Cool Cool Cool Cool Cool
Stevon - Τετ 25 Μάϊ 2005, 12:29:04
Θέμα δημοσίευσης:
kanelογιαννος έγραψε:

Πού το βρήκες το Diesel ρε??Και τελικιασμένο...??
kanelj - Τετ 25 Μάϊ 2005, 12:41:38
Θέμα δημοσίευσης:
απο τις στροφες το καταλαβες?!?!?!?! Laughing Laughing Laughing

Thumb Left Thumb Left Thumb Left
Stevon - Τετ 25 Μάϊ 2005, 13:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
απο τις στροφες το καταλαβες?!?!?!?! Laughing Laughing Laughing

Thumb Left Thumb Left Thumb Left

Eεεε η εμπειρία( μή χέσω) και φυσικά το ότι το <<κόκκινο>> είναι στις 5000rpm Wink
206ccsimos - Τετ 25 Μάϊ 2005, 15:40:41
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
λοιπόν εγώ με 206 cc νορμάλ (σχετικά - φίλτρο - τελικό και χαμήλωμα 3 cm ) είδα 220 σε ένα κατηφορικό κομμάτι της αθηνών - κορίνθου.

Πρέπει να ήταν πολύ μεγάλη κατηφόρα και σίγουρα είχες και το άνεμο
Από πίσω να σε σπρώχνει ε ??? Very happy Very happy Very happy

Εγώ πάντως με 95 βενζίνη , με τον άνεμο κόντρα, σε δρόμο χωρίς κλήση, με 2
άτομα ( CC-Gio ), με το στερεωφονικο τέρμα , με λάστιχα 195-50-15, με πρόβλημα
στον αισθητήρα και τέλος ανοιχτό το καλοριφέρ,
έχω δει ...

Ο Γιωργος πρεπει να εχει παρκισον γι' αυτο ειναι λιγο κουνημενη !

ουπς δεν έχω δει, είχαν τελειώσει τα όργανα προ πολλού !!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Τώρα χωρίς πλακά δεν νομίζω ότι η μουσική το χαμήλωμα και κλπ παίζουν ρόλο !
Baphomet - Τετ 25 Μάϊ 2005, 18:34:51
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Καταλαβα!
ΥΓ:Θεωρια του "χαουζ" λεγεται..... Wink

τώρα το είδα αυτό...ειμαι off topic αλλα τι ειναι η θεωρία του χάουζ???? Shocked
πάντως η υπογραφή του αργύρη αναφέρεται στην θεωρια του ΧΑΟΥΣ... (chaos theory). Εκτός αν σημαίνει κάτι άλλο...
Steve - Τετ 25 Μάϊ 2005, 20:32:40
Θέμα δημοσίευσης:
Η θεωρία του "χάουζ" αναφέρεται στην μουσική (house theory) και είναι όρος ως επί το πλείστον χρησιμοποιούμενος από dj Cool

Εγώ τον κατάλαβα τον Γιάννη, μιας και υπήρξα "συνάδελφος" κάποτε Very happy
vinman - Τετ 25 Μάϊ 2005, 20:36:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω χωρις να εχω πατησει τερμα το γκαζι στο πατωμα εχω δει μεχρις στιγμης 225 στο κοντερ στην ευθεια της Θηβας καμμια δεκαρια χιλιομετρα πριν τις στροφες της Υλικης (περιπου στο 80ο χιλιομετρο)....
douf - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 08:10:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον θα πρέπει να οργανώσουμε μία ομαδική δυναμομέτρηση για να μιλάμε με τεκμήρια και ντοκουμέντα.... Evil Evil Evil
DIMCHRI - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 20:18:13
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:

ουπς δεν έχω δει, είχαν τελειώσει τα όργανα προ πολλού !!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

λιγο κουνημένη.... 235 λεει ???
206ccsimos - Παρ 27 Μάϊ 2005, 08:42:49
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
206ccsimos έγραψε:

λιγο κουνημένη.... 235 λεει ???

Που εισαι ρε Δημητρη ???
Χθες ελειπα Κρητη γι' αυτο και δεν ηρθα.
Τα οργανα μας γραφουν ως 220 τα οποια τα βλεπω ανετα.
Η βελονα λοιπον σταματαει εκει και το αμαξι ανοιγει κι αλλο Wink
Αν και δεν το εχω κανει ακομα , θεωριτικα και η 5η μου πιανει κοφτες!
kanelj - Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:

Και μενα θεωρητικα επρεπε να επιανε αλλα κρεμαει λιγο εκει πανω.....
(μαλλον πρεπει να τελειωσω το ...project και μετα βλεπουμε!!)

ΥΓ:Τι ειναι ολα αυτα τα φωτακια που σου αναβουν??(μηχανης κτλ) Shocked Shocked
206ccsimos - Παρ 27 Μάϊ 2005, 14:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
206ccsimos έγραψε:

Και μενα θεωρητικα επρεπε να επιανε αλλα κρεμαει λιγο εκει πανω.....
(μαλλον πρεπει να τελειωσω το ...project και μετα βλεπουμε!!)

ΥΓ:Τι ειναι ολα αυτα τα φωτακια που σου αναβουν??(μηχανης κτλ) Shocked Shocked

Γιαννη, ειχα προβλημα με τον αισθητηρα και ειχε κτυπησει βλαβη. Το δεξι φλας για προσπεραση και το λαμπακι των πλαινων αεροσακων που λειπουν !
Sidobre - Παρ 27 Μάϊ 2005, 15:09:02
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:

Γιαννη, ειχα προβλημα με τον αισθητηρα και ειχε κτυπησει βλαβη. Το δεξι φλας για προσπεραση και το λαμπακι των πλαινων αεροσακων που λειπουν !

206ccsimos - Παρ 27 Μάϊ 2005, 15:38:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
206ccsimos έγραψε:

Οταν μπει το σουιφτ λαιτ τοτε ναι ετσι θα ειναι και θα αναβοσβήνει!!! Twisted evil
Αμεσως εσυ....
Touristas - Παρ 27 Μάϊ 2005, 15:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
Το ποιο θα μπει Whistling Whistling Whistling
MEMsound - Παρ 27 Μάϊ 2005, 16:02:56
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Το ποιο θα μπει Whistling Whistling Whistling

λαιτ = ελαφρυ = με 0 λιπαρά...!
χαχαχα
lepou - Παρ 27 Μάϊ 2005, 17:15:23
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως βλεπω παρα το σκισιμο η θερμοκρασια ειναι φυσιολογικοτατη για να μην πω καλυτερη και απο πολλα μαμα 206.
Μπραβο !
Sidobre - Δευ 30 Μάϊ 2005, 12:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ορίστε μας, με τόσες φωτογραφίες από όργανα που έχουν βάλει όλοι στην υπογραφή τους, το σίγουρο είναι ότι τα έχουν κάνει ανεμηστηράκια!!

Σας έφιαξα και μία για να μην παιδεύεστε στο photoshop ρε παιδιά!......

Touristas - Δευ 30 Μάϊ 2005, 13:02:15
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl Rotfl
Vaggelis - Δευ 30 Μάϊ 2005, 13:09:17
Θέμα δημοσίευσης:

Stevon - Δευ 30 Μάϊ 2005, 13:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Ορίστε μας, με τόσες φωτογραφίες από όργανα που έχουν βάλει όλοι στην υπογραφή τους, το σίγουρο είναι ότι τα έχουν κάνει ανεμηστηράκια!!

Σας έφιαξα και μία για να μην παιδεύεστε στο photoshop ρε παιδιά!......

Ωραίο το gifάκι.....αλλά....κάτι σε χαλασμένη BSI μου κάνει... W00t Tease Smile
DIMCHRI - Δευ 30 Μάϊ 2005, 15:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

έτσι πάει το δικό μου !!! θεωρητικά !! Razz Razz

Σίμο το κινητό σου δεν το σηκώνεις ?? μήπως φοβάσαι μην σε περάσω από πάνω σε καμία στροφή ????

Ο άλλος ο μούργος (cc gio) έβγαλε γλώσσα και μετά εξαφανίστηκε ! Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες