steve_207gt έγραψε: |
Μεχρι στιγμης ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος.
Ηθελα ομως να βαλω καποια πραγματα οπως turbo Timer (για καλη διατηριση του turbo) καθως και μια ενδειξη (στα ποσα βαρ δουλευει). Ακομα θα ηθελα να βαλω και μια σκαστρα. Μπορειτε να μου προτεινεται καποια καλα προοιντα απτα οποια εσεις εχετε μεινει ευχαριστημενοι ή καποια για τα οποια εχετε ακουσει καλα λογια?Καθως και αλλα πραγματα αμα θελετε που θα επρεπε να προσεξω? ![]() |
kwstas1.1 έγραψε: |
Σταύρο καλησπέρα ! Το αμαξι που αγόρασες είναι το δικό μου! Οτι θες με ρωτας περι του αυτοκινήτου! Η αλήθεια είναι ότι πήρες αμαξαρα διότι του είχα ρίξει 2.000ε πάνω ! Το πήρες από έναν μαντρα στο Κερατσίνι ! Το έδωσα ανταλλαγή και πήρα ένα audi a3 ! |
salamanque_207 έγραψε: |
"daniel son" καλοριζικο κατ'αρχας. Να ξερεις οτι ενα καλο αυτοκινητο δεν το δινει ο αλλος ευκολα. Καποιο κουσουρι θα εχει σιγουρα που θα βγει στην πορεια. Γι'αυτο βλεπεις και καταληγουν στους μαντραδες τα αυτοκινητα, τα αγοραζουν οι αδαεις και στο τελος κλαινε.. Αφου μπηκες στον χορο θα χορεψεις λοιπον! Για τα αλλα που ρωτας εχουν απαντηθει πολλακις. Κανε μια αναζητηση και θα βρεις απαντησεις. |
salex έγραψε: | ||
Γειά σου Σταύρο! Ελπίζω να σε ευχαριστήσει το δικό σου GT τόσο όσο με έχει ευχαριστήσει και το δικό μου μέχρι σήμερα. Για να βάλεις παραδοσιακό μπαρόμετρο στο 207 1.6Τ χρειάζεται να εγκαταστήσεις έναν προσαρμογέα πάνω από τον map sensor της πολλαπλής εξαγωγής. Αυτός βγάζει ένα τσουτσούνι όπου κουμπώνεις το σωληνάκι του μπαρόμετρου (γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει πουθενά να πάρεις υποπίεση). Ο ίδιος προσαρμογέας χρειάζεται αν αποφασίσεις να βάλεις μηχανική σκάστρα (κάτι που δεν είναι απαραίτητο αν η δική του είναι σε καλή κατάσταση). Στο δικό μου έτυχε να κάνω και τα δύο, γιατί μου αρέσει να πειραματίζομαι και να έχω ιδία άποψη για τα πάντα. Τελικά κατέληξα στο να αγοράσω ένα όργανο OBD ScanGauge / Turbogauge που μου δείχνει τα πάντα από πιέσεις, αβανς και θερμοκρασίες. Και - αν ποτέ πάει κάτι στραβά- μου δείχνει βλάβες και σβήνει τα σφάλματα κινητήρα. Στην ουσία είναι ένας ελβετικός σουγιάς που δεν χρειάζεται μηχανολογικές παρεμβάσεις στο αυτοκίνητο και σου δείχνει και πίεση. Επειδή κάνω μεγάλα ταξίδια, έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι αν τύχει οτιδήποτε στο δρόμο - έχω άμεση πρόσβαση στα ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζομαι διαγνωστικό. Σκέψου τί προτιμάς να βάλεις - λύσεις υπάρχουν για όλα. |