voudas έγραψε: |
λοιπόν... είμαι στην αναμονή παραλαβής της γαλλιδούλας μου (206 1600xs) από τον Κρητικάκο στον Πειραιά. δεν κρατιέμαι ![]() επειδή διαβάζοντας άπειρες σελίδες στο φόρουμ, έμαθα πάρα πολλά και απέκτησα άποψη για βενζίνες. λάδια, βαλβολίνες και άλλα θέματα (που μένουν να επιβεβαιώσω στην πράξη), θα ήθελα να βρω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο που θα με καλύπτει, θα κάνουν καλή δουλειά, να είναι αποτελεσματικοί, προσεκτικοί και όχι πιασοκώληδες. και φυσικά θα με αφήνουν να επιλέγω εγώ λάδια κλπ να μη μου γκρινιάζει αν επισπεύδω πχ τις αλλαγές λαδιών και να μη με κάνει να νιώθω εξωγήινος αν προτιμήσω τα motul 8100 από τα shell 15w50 ΄που ίσως μου έβαζαν. καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.. καταρχήν ο Κρητικάκος με καλύπτει? αν όχι (γιατί?) έχετε εμπειρία από κάποιον κοντά στον Πειραιά? ευχαριστώ πολύ. |
.....θα ήθελα να βρω ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο που θα με καλύπτει, θα κάνουν καλή δουλειά, να είναι αποτελεσματικοί, προσεκτικοί και όχι πιασοκώληδες. και φυσικά θα με αφήνουν να επιλέγω εγώ λάδια κλπ να μη μου γκρινιάζει αν επισπεύδω πχ τις αλλαγές λαδιών και να μη με κάνει να νιώθω εξωγήινος αν προτιμήσω τα motul 8100 από τα shell 15w50 ΄που ίσως μου έβαζαν. καταλαβαίνετε τι θέλω να πω..
|
Vaggelis έγραψε: |
καλως ήρθες στον υπέροχο κόσμο των εξουσιοδοτημένων....... Επειδή όλα αυτά που θέλεις, δεν πρόκειτε να τα βρείς κάπου μαζεμένα (μεμονομένα κάποια από αυτά ίσως...), συμφωνώ με τον Μήτσο οτι καλύτερο είναι να βρείς κάποιο συνεργείο με καλό μάστορα της εμπιστοσύνης σου..... |
Δηλαδή ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από κάποιο εξουσιοδοτημένο??? ![]() |
όλοι λάδια κλπ τα αλλάζετε σε ανεξάρτητα συνεργεία? ![]() |
Mάλλον ναι! ![]() και όσο είναι εντός εγγύησης το πηγαίνετε και στα τακτικά σέρβις του εξουσιοδοτημένου απλά παραλήπονται οι εργασίες που γίνονται αλλού? |
Δηλαδή ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από κάποιο εξουσιοδοτημένο??? |
nasos έγραψε: | ||
Προλαβαίνεις να ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις κάτι ΕΚΤΟΣ από Peugeot? ![]() |
Παράθεση: |
Όσο είναι μέσα στην εγγύηση,δεν μπορείς να παραλήψεις προγραμματισμένες εργασίες στο εξουσιοδοτημένο με την αιτιολογία ότι τα έκανες αλλού.Καλό είναι να γίνουν οι εργασίες σε εξουσιοδοτημένο και με τα υλικά της αντιπροσωπείας (εξαίρεση ίσως κάποια αναλώσιμα όπως λάδια,βαλβολίνη ή τακάκια κατά την κρίση σου). |
όχι και δεν θέλω! Να αγαπάς την γαλλιδούλα σου με τα ελλατώματά της! (όχι εσύ αφού την σούταρες ![]() |
δεν αγχώνομαι... ίσα ίσα... ψάχνομαι για αυτά που θα χρειαστώ σίγουρα, διότι σε αυτή τη φάση δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι θα πάθει κάτι η γαλλιδούλα μου...
μωρέ τα βάζω σε βενζινάδικο τα λάδια... στο τακτικό σέρβις όμως δε θα γκρινιάξουν αν πω αυτά αφήστε τα, τα άλλαξα? |