animalinstict έγραψε: |
Καλησπερα σε ολη τη παρεα!
Αγορασα προσφατα απο φιλο μια εξατμηση 63ρα για το RC. Το πακετο ηταν απο dp χωρις καταλυτη, μεσαιο ως και τελικο. Το αμαξι ειμαι μαμα απο αποψη προγραμματος αυτη τη στιγμη αλλα συντομα θα παει. Εχω καποιες ερωτησεις για τους καταλυτες γιατι θελω να προσθεσω μιας και το αμαξι πραγματικα βρωμαει ακομα και μεσα οταν ειμαι στη κινηση και δε θελω να πεθανω ακομα! Βαζοντας αγωνιστικο καταλυτη, στη μαμα θεση, θα εχω "προβλημα" με το πυρομετρο οπως με το μαμα καταλυτη; Ειναι τελικα καλυτερα να τον βαλω αλλου (πχ χωραει μετα το σπυραλ πριν το μεσαιο;) Καπου διαβασα οτι υπαρχουν και τελικα που ειναι και καταλυτες. Αξιζει το κοπο αν δε χωραει αλλου; (με προυποθεση να παει και ο λ εκει κατω) Φανταζομαι οτι τα σκασιματα που κανει τωρα θα χαθουν. Οταν μπει το προγραμμα θα μπορεσουν να επανελθουν ή τα ξεχναμε; Τι γινετε με το ΚΤΕΟ; Ο αγωνιστικος περναει ή θα εχω προβλημα; Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω μπερδευτει... |
driver7 έγραψε: |
Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για decat με λαδώματα στο ΚΤΕΟ κλπ...οκ το ξέρουμε γίνονται αλλά να το προτείνουμε και δημόσια???
Και για να κερδίσεις τι?? |
animalinstict έγραψε: |
Μετά το σπιράλ εννοείς πριν το μεσαίο καζανάκι η να Βγει το μεσαίο και να μπει ο καταλύτης;
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι το decat; |
GiorgosRC έγραψε: | ||
παρεξηγησες κατι νομιζω.....εγω ειπα αυτα που εχω ακουσει και ξερω.....εγω προσωπικα εχω κανονικα καταλυτη και ουτε λαδωνω ουτε τπτα απλα επειδη το παλικαρι μπορει να θελει να φτιαξει εξατμιση χωρις καταλυτη απο το να του βγαζει λαμπακι συνεχεια απλα του εδωσα μια συμβουλη που μ εχουν πει η οποια ειναι decat....και δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο στο decat και επισης στο κτεο γενικα πεφτουν πολλα λαδωματα για εξατμισης οποτε δεν καταλαβαινω γιατι αρπαχτηκες τοσο πολυ?απο εμενα δλδ περιμενε να το ακουσει το λαδωμα στο κτεο?ο μονος που το λεω ειμαι? |