Paraptoma έγραψε: |
Στου προβολεις ομιχλης που επισης αναβουν,εβαλα κ εκει diamond vision ομως πλεον οταν στριβω τιμονι δεν αναβουν...Δεν ασχοληθηκα παραπανω ομως καθως τα αναβω συνεχεια πλεον... ![]() |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
Κανενα 207 δεν αναβει προβολεις ομιχλης με το στριψιμο του τιμονιου
Ισως ειχε κανει πατεντα ο προηγούμενος ιδιοκτητης |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
Σου αναβε προβολακι ομιχλης στο στριψιμο οταν το πηρες ?
Και με το update σταματησε? |
Andreasf1 έγραψε: |
Δλδ για να καταλάβω... Όταν έστριβες το τιμόνι άναβε το προβολακι και το φως της στροφής ταυτόχρονα; |
driver7 έγραψε: | ||
Πρώτη φορά το ακούω να υπήρχε σε 207 αυτό. Και γιατί να λειτουργούσε ως φως στροφής το προβολάκι, αφού υπήρχε το φανάρι με "ειδικό" φως στροφής? ![]() ![]() |
vag21 έγραψε: |
εχω καταληξει στα crystal vision philips,το μονο που με προβληματιζει ειναι ο χρονος ζωης τους,450 ωρες γραφουν,δηλαδη βγαζουν δεν βγαζουν χρονο? |
Paraptoma έγραψε: |
Τα μικρα ειναι Τ10 (W5W μπορει να τις δεις να αναφερονται και ετσι)
Τα μεσαια ειναι οντως Η7 Τα μεγαλα ειναι Η1 Τα ομιχλης ειναι αναλογα την εκδοση εμενα ειχε Η11 https://am-application.osram.info/en ισως βοηθησει και αυτο το site μερικους... |
manos_rc έγραψε: |
Θα χρειαστω εκ νεου βοηθεια... πηρα ενα ωραιοτατο σετακι philips white vision που ειχε μεσα 2 Η7 και 2 w5w.. τις 2 Η7 τις εβαλε ο μαστορας στο συνεργειο αν και με αρκετη δυσκολια... τις 2 μικρες με τιποτα! μου ειπε οτι πρεπει να βγουν τα φαναρια (που κι αυτο μου ειπε θελει τρελο ξηλωμα) για να τις βαλει. Ισχυει? ειναι τοσο μανικι τελικα? υπαρχει καποιο "κολπο" να υπαρξει πιο ευκολη προσβαση ή να τις αφησω καλυτερα καμενες εκει μεσα? Να πληρωσω εργασια για να ξηλωθουν τα φαναρια το βλεπω χλωμο... Ελπιζω στα φωτα σας (στη κυριολεξια κιολας ![]() |