PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - Απορρια για αγορα-μετατροπη

Grigoris Hatz - Σαβ 11 Φεβ 2017, 02:11:43
Θέμα δημοσίευσης: Απορρια για αγορα-μετατροπη
Καλησπερα στην ομαδα,σαν κατοχος ενος 1,1 206 με μερικα εξτρα πραγματακια πανω του εχω την εξης απορρια και θα ηθελα να ακουσω γνωμες.Παντα ηθελα ενα Rallye απλα ολα τα μτχ ειναι "λιωμενα" σχεδον..Θα ηταν καλυτερα να εβαζα 1600 μοτερ στο 206 και ολα τα περιφεριακα κλπ κλπ η να επαιρνα ενα ετοιμο 1600 ειτε rallye ειτε 206..Λογω συντηρησης και πιθανον βλαβων ρωταω..
geo106xs - Σαβ 11 Φεβ 2017, 10:05:09
Θέμα δημοσίευσης:
Γρηγορη,αυτη την περιοδο ψαχνει ενας φιλος μου ραλλυ και κοντευουμε δυο μηνες ψαξιμο και κατι καλο δεν εχουμε δει ακομη! Σε σαξο εχεις πιο μεγαλες πιθανοτητες να βρεις κατι αξιολογο,που στο κατω κατω ειναι ιδιο αυτοκινητο.

Για μετατροπη στο 206,δε θα σου το προτεινα,μιας κι εχει αρκετη βαβουρα με τα ηλεκτρικα! Καλυτερα δωσε το δικο σου και παρε ενα ετοιμο.
Grigoris Hatz - Σαβ 11 Φεβ 2017, 18:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:
Γρηγορη,αυτη την περιοδο ψαχνει ενας φιλος μου ραλλυ και κοντευουμε δυο μηνες ψαξιμο και κατι καλο δεν εχουμε δει ακομη! Σε σαξο εχεις πιο μεγαλες πιθανοτητες να βρεις κατι αξιολογο,που στο κατω κατω ειναι ιδιο αυτοκινητο.

Για μετατροπη στο 206,δε θα σου το προτεινα,μιας κι εχει αρκετη βαβουρα με τα ηλεκτρικα! Καλυτερα δωσε το δικο σου και παρε ενα ετοιμο.

σε αυτο που λες καταληγω κι εγω,να παρω ενα ετοιμο..ευχαριστω πολυ φιλε!!
Hellas4x4 - Κυρ 23 Απρ 2017, 01:02:26
Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:

+1

Έγραψα το παρακάτω σε άλλο συνάδελφο που σκεφτόταν για το 106 του!

Αλλαγή μοτέρ σε Peugeot 106 1.1
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες