Ydwr έγραψε: |
Γιαννη το μονο που μπορεσα να βρω εναι μια φωτο με τον εγκεφαλο της magneti mareli με κωδικο 1PW 48P.382
Βεβαια αυτο μπορω να διακρινω και η φωτο δεν ειναι καθολου καλη. Φυσικα ειναι τριφυσος και απο οσο διαβασα ερχεται απο την peugeot Sport μαζι με το προγραμμα. Τευχος 85 Νοεμ 03. Ελπιζω να βοηθησα. ![]() Και μια ερωτηση, αν ξερεις. Αυτη η αγωνιστικη πολλαπλη εισαγωγης ποσο παει? |
Sidobre έγραψε: |
Αν είναι αυτός, τότε τον έχω και τον δίνω σε τρελλή τιμή! |
Kouzman έγραψε: |
φιλε τασο μερικες ερωτησεις για το εγκεφαλο που εχεις...
Καταρχιν ειναι πως ειναι της peugeot sport, σωστα? |
Κανει για το δικο μας που ειναι τριφυσο, multiplex? |
δεδομενου οτι ο εγκεφαλος αυτος εχει συγκεκριμενο προγραμμα...μπορουμε εμεις να αλλαξουμε τις ρυθμισεις του, δηλαδη να εχουμε την δυνατοτητα επαναπρογραμματισμου ή ειναι κλειδωμενος και δεν μπορουμε να τον πειραξουμε? |
η πλεξουσα απο οτι εχψ δει στην σελιδα της peugeot sport για το multiplex εχει περι τα 220 ευρω... αυτη η τιμη ισχυει? |
τον εγκεφαλο για να εχουμε καλο ερωτημα, ποσο τον πουλας? |
αναφερεσε σε καποια προβληματα που μπορει να εχουμε βαζοντας τον...αυτα ποια ειναι? |
φιλε τασο καταρχιν νομιζω πως δεν εχω bosch αλλα magneti marelli... Θα το σιγουρεψω σημερα και θα σου πω...αν πραγματι εχω ΜΜ θα χρειαζομαι πλεξουδα ή οχι? |
μια ερωτηση...οπως τον πηρες απο την PS τι κοφτη ειχε? θυμασε ή ξερεις αν θα μπορουμε π.χ. να ανεβασουμε τον κοφτη του στις 8200 ή στις 8500? |
Ydwr έγραψε: |
Α! Στα αλογα κατι καναν αλλα στην ροπη τιποτα. 1 kg ροπης παραπανω στις 6000 rpm αν θυμαμαι καλα....
Χαλια σας λεω χαλια!!!! ![]() |