| Ydwr έγραψε: |
| Γιαννη το μονο που μπορεσα να βρω εναι μια φωτο με τον εγκεφαλο της magneti mareli με κωδικο 1PW 48P.382
Βεβαια αυτο μπορω να διακρινω και η φωτο δεν ειναι καθολου καλη. Φυσικα ειναι τριφυσος και απο οσο διαβασα ερχεται απο την peugeot Sport μαζι με το προγραμμα. Τευχος 85 Νοεμ 03. Ελπιζω να βοηθησα. Και μια ερωτηση, αν ξερεις. Αυτη η αγωνιστικη πολλαπλη εισαγωγης ποσο παει? |
| Sidobre έγραψε: |
|
Αν είναι αυτός, τότε τον έχω και τον δίνω σε τρελλή τιμή! |
| Kouzman έγραψε: |
| φιλε τασο μερικες ερωτησεις για το εγκεφαλο που εχεις...
Καταρχιν ειναι πως ειναι της peugeot sport, σωστα? |
| Κανει για το δικο μας που ειναι τριφυσο, multiplex? |
| δεδομενου οτι ο εγκεφαλος αυτος εχει συγκεκριμενο προγραμμα...μπορουμε εμεις να αλλαξουμε τις ρυθμισεις του, δηλαδη να εχουμε την δυνατοτητα επαναπρογραμματισμου ή ειναι κλειδωμενος και δεν μπορουμε να τον πειραξουμε? |
.
| η πλεξουσα απο οτι εχψ δει στην σελιδα της peugeot sport για το multiplex εχει περι τα 220 ευρω... αυτη η τιμη ισχυει? |
| τον εγκεφαλο για να εχουμε καλο ερωτημα, ποσο τον πουλας? |
| αναφερεσε σε καποια προβληματα που μπορει να εχουμε βαζοντας τον...αυτα ποια ειναι? |
| φιλε τασο καταρχιν νομιζω πως δεν εχω bosch αλλα magneti marelli... Θα το σιγουρεψω σημερα και θα σου πω...αν πραγματι εχω ΜΜ θα χρειαζομαι πλεξουδα ή οχι? |
| μια ερωτηση...οπως τον πηρες απο την PS τι κοφτη ειχε? θυμασε ή ξερεις αν θα μπορουμε π.χ. να ανεβασουμε τον κοφτη του στις 8200 ή στις 8500? |
| Ydwr έγραψε: |
| Α! Στα αλογα κατι καναν αλλα στην ροπη τιποτα. 1 kg ροπης παραπανω στις 6000 rpm αν θυμαμαι καλα....
Χαλια σας λεω χαλια!!!! |