PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΛΥΧΝΙΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΑ

chatz - Κυρ 11 Δεκ 2016, 14:52:33
Θέμα δημοσίευσης: ΛΥΧΝΙΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΑ
Γεια σας ... Εχω ενα 206 1.4 90 ΗΡ του 2005 ... Προσφατα εγινε ρεκτιφιε στα ελατηρια ... 50 χλμ αφου το πηρα απο το συνεργειο εχοντας ζεσταθει καλα , βαζοντας νεκρα αναβοσβησε αρκετες φορες η λυχνια λαδιου με κοκκινο χρωμα ... Τεσταροντας το 3-4 φορες ακομα εγινε παλι το ιδιο τις επομενες μερες , ΜΟΝΟ ενω ηταν καλα ζεσταμενο και εχοντας νεκρα ... Τι προβλημα υπαρχει εχοντας κανει και τοσο μεγαλη επισκευη πολυ προσφατα ;;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
Giannis307 - Κυρ 11 Δεκ 2016, 15:02:32
Θέμα δημοσίευσης:
μπορει να εχει θεμα το βαλβιδακι μεσα στην βαση του φιλτρου λαδιου....αλλιως καποια μαλ***α εγινε στην επισκευη
Tzive - Κυρ 11 Δεκ 2016, 16:31:39
Θέμα δημοσίευσης:
οταν λες νεκρα εννοείς να φαντάστω και το μοτερ να δουλεύει στο ρελάντι? προφανώς κατι γίνεται με την τρόμπα λαδίου σου και σου πέφτει η πίεση. μηπως βάλατε πιο ψιλό λάδι?
chatz - Κυρ 11 Δεκ 2016, 19:29:04
Θέμα δημοσίευσης:
Νεκρα εννοω χωρις ταχυτητα και εννοειται στο ρελαντι ... Οχι εβαλα ακριβως τα ιδια λαδια με αυτα που ειχα πριν ... Ευχαριστω και για τις απαντησεις σας παιδια ...
Tzive - Κυρ 11 Δεκ 2016, 22:38:44
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι στο οριο της πιεσης... προφανως και κατι γινεται... αν σηκωσεις στροφες προφανως σβηνει ε?
chatz - Δευ 12 Δεκ 2016, 00:45:12
Θέμα δημοσίευσης:
Λογω ρεκτιφιε δεν ανεβαζω πανω απο 3-3,5 χιλιαδες στροφες για αρχη ... Οποτε αν εννοεις 5-6 χιλ δεν ξερω φιλε μου ... Ελπιζω να μην γινεται παντως ... Laughing Very happy
chatz - Τρι 17 Ιαν 2017, 14:17:19
Θέμα δημοσίευσης: Επισκευες
Καλησπερα και παλι ... Μετα το προβλημα με την λυχνια , αλλαξα φιλτρο λαδιου , βαλβιδα λαδιου και λαδια ωστε να σταματησει .. Η λυχνια μετα απο ολα αυτα δεν σταματησε και καθε φορα που βαζω νεκρα στο ρελαντι αναβοσβηνει ... Εχετε καποια ιδεα για τιοοτα αλλο ;;; το συνεργειο μου ειπε να ανοιξει και το καρτερ να κοιταξει μηπως εχει πιασει καποιο σκουπιδι ...
drdino - Πεμ 19 Ιαν 2017, 01:50:33
Θέμα δημοσίευσης:
To πιο απλό, πίεση λαδιού μετρήσανε;
chatz - Πεμ 19 Ιαν 2017, 15:00:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω που απαντησες καταρχην ...
Ανοιξε το καρτερ , δεν ειδε κατι αλλα τωρα αναβει η λυχνια απο τις 1.100 στροφες περιπου ... Μετρησε την πιεση κ ειδε οτι προφανως ειναι χαμηλη αφου η λυχνια ειναι θερμοκρασιας κ πιεσης λαδιου ... Τωρα μου ειπε θα κοιταξει την τρομπα λαδιου ... Εχω αλλαξει τα μισα πραγματα , προφανως ο τυπος(φιλος καλος βεβαια γιαυτο το παω εκει) ειναι λιγος ασχετος ... Να παω σε αλλον μηχανικο τωρα δυσκολο αφου δεν τον εχω ξεχρεωσει μεχρι να το φτιαξει , αλλα κ αν παω σε αλλον μπορει ο νεος να μου πει να ανοιξει παλι μηχανη κ να μου βγαλει κ αυτος 500-1000€ λογαριασμο ...
chatz - Πεμ 19 Ιαν 2017, 15:09:48
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης διαβασα καπου οτι μπορει να ειναι η σιτα της αντλιας λαδιου αν ειναι βρωμικος ο κινητηρας ( μετα απο ρεκτιφιε λογικα δεν ειναι καθαρος ; ) ... Αν οχι μπορει η αντλια λαδιου που λεει κ ο μηχανικος μου τωρα και αν οχι διαβασα οτι μπορει να ειναι τα κουζινετα βασεως ... Δεν ξερω τι ειναι αυτα κ αν μπορει να μου πει καποιος ποσο θα εχουν αν ειναι αυτα τελικως ...
drdino - Πεμ 19 Ιαν 2017, 15:18:06
Θέμα δημοσίευσης:
Τι πρόβλημα είχε το μοτέρ και τι εργασίες έγιναν ακριβώς;
chatz - Πεμ 19 Ιαν 2017, 15:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχικα καπου σεπτεμβρη απο κορινθο για πατρα μου ανεβασε θερμοκρασια αρκετη ... Το πηγα κ μου αλλαξε τον θερμοστατη ομως ξανα τα ιδια ... Το ξαναπηγα κ εκανε ρεκτιφιε στα ελατηρια .. Στην πρωτη βολτα κ αφου ζεσταθηκε καλα ο κινητηρας (10χλμ) μολις σταματησα κ επεσε στο ρελαντι ή οπως αν προχωραγα εβαζα νεκρα κ επεφτε 800στροφες ρελαντι αναβοσβηνε για ωρα η λυχνια λαδιου ... Το ξαναπηγα , εβαλε τον εγκεφαλο ειδε οτι ηταν κομπλε ... Το ξανακανε ομως κ το ξαναπηγα .. Αρχικα αλλαξε φιλτρο λαδιου τιποτα ... Μετα βαλβιδα λαδιου κ λαδια , συνεχιζε το λαμπακι ... Προχθες το πηγα κ ανοιξε το καρτερ να δει αν ειναι καθαρο κ μετα μετρησε την πιεση οπου οντως ηταν χαμηλη ... Αλλα αφου εφυγα το λαμπακι αναβε πιο νωρις καπου στις 1100-1200 στροφες ... Κ τωρα ειπε να παω να δει την τρομπα λαδιου ...
drdino - Πεμ 19 Ιαν 2017, 16:25:51
Θέμα δημοσίευσης:
Θερμοκρασία γιατί ανέβασε; Ρεκτιφιέ στα ελατήρια=;
chatz - Πεμ 19 Ιαν 2017, 16:33:42
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω ακριβως γιατι ανεβασε θερμοκρασια ... Παντως λογω θερμοκρασιας εκανα ρεκτιφιε ... Ναι αλλαξε ελατηρια , χιτωνια και κατι αλλα μεταλλα ... Παντως θερμοκρασια δεν ξανα ανεβασε κ εχω κανει 1000 χλμ απο τοτε (αν κ αναβει η λυχνια) ...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες