PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Αγορα Peugeot 206 CC

malvinaki - Κυρ 27 Νοέ 2016, 00:31:24
Θέμα δημοσίευσης: Αγορα Peugeot 206 CC
Καλησπερα και καλως σας βρηκα...
καινουρια στο φορουμ και ελπιζω να μεινω για καιρο

Με λενε Μαλβινα και θελω την βοηθεια σας για κατι που με απασχολει.

Εχω ενα αυτοματο C3 Citroen και μου εβγαλε πολλα προβληματα και σκεφτομαι να παρω ενα αμαξι που παντα το ειχα ερωτα.
Το 206cc σε καμπριο περιπου δεκαετιας

εχω 2 προβληματα και μην γελασετε αλλα θελω την βοηθεια σας

1) Επειδη ειμαι αρκετα κοντουλα (ναι ναι ξερω γελατε που ειμαι 1.50) το σιτροεν ηταν βολικο και μπορουσα και εβλεπα ανετα. Σε αυτο εχει να ανεβαινει η θεση ψηλα (ρυθμιση) και να κατεβαινει το τιμονι για να βλεπω?

2) Το αυτοματο του πεζω που θελω ειναι το ιδιο προβληματικο μου του σιτροεν?

σας ευχαριστω και μακαρι να με βοηθησετε
SnakeMJK - Κυρ 27 Νοέ 2016, 10:34:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αγορα Peugeot 206 CC
malvinaki έγραψε:
Καλησπερα και καλως σας βρηκα...
καινουρια στο φορουμ και ελπιζω να μεινω για καιρο

Με λενε Μαλβινα και θελω την βοηθεια σας για κατι που με απασχολει.

Εχω ενα αυτοματο C3 Citroen και μου εβγαλε πολλα προβληματα και σκεφτομαι να παρω ενα αμαξι που παντα το ειχα ερωτα.
Το 206cc σε καμπριο περιπου δεκαετιας

εχω 2 προβληματα και μην γελασετε αλλα θελω την βοηθεια σας

1) Επειδη ειμαι αρκετα κοντουλα (ναι ναι ξερω γελατε που ειμαι 1.50) το σιτροεν ηταν βολικο και μπορουσα και εβλεπα ανετα. Σε αυτο εχει να ανεβαινει η θεση ψηλα (ρυθμιση) και να κατεβαινει το τιμονι για να βλεπω?

2) Το αυτοματο του πεζω που θελω ειναι το ιδιο προβληματικο μου του σιτροεν?

σας ευχαριστω και μακαρι να με βοηθησετε

1) Δε νομίζω να χεις θέμα...
2) Θα έχεις θέμα. Κατά πάσα πιθανότητα, είναι ακριβώς το ίδιο κιβώτιο (ή εστω με ελάχιστες διαφορές). Γενικά τα αυτόματα της peugeot, ειδικά εκείνη την εποχή, δεν ήταν και ότι καλύτερο. Άσε ότι δε θα έχεις κ πολλές επιλογές, πρέπει να είναι ελάχιστα τα αυτόματα κάμπριο. Μήπως ήρθε η ώρα να οδηγήσεις κανονικά; Razz
Blue Cub - Κυρ 27 Νοέ 2016, 10:47:04
Θέμα δημοσίευσης:
Καλωσόρισες.
Για το σασμαν ας πουν οι μηχανικοί εδώ μέσα, γιατί εγώ έπρεπε να μπω στο car.gr για να δω πρωτη φορά πως μοιάζει αυτόματο.
Για το κάθισμα δε θα έχεις πρόβλημα και το τιμόνι ανεβοκατεβαινει και το κάθισμα. Κι εγώ 1,65 είμαι και το χω υψωσει λιγο για να βλέπω περισσότερα έξω και έχει ακόμα να πάει. Άμα το πάω τέρμα θα βρίσκει το κεφάλι μου στην οροφή.
Αυτό που μπορεί να σε προβληματισει είναι η ορατότητα μπρος-πισω, γιατί μετα από τα παρμπριζ δε βλέπεις ούτε καπω, ούτε πορτ μπαγκαζ. Για σενα που χεις μάθει σε hatchback οπου πίσω δεν εχει μεγαλη απόσταση απο το τζαμι μεχρι τον προφυλακτηρα θα θέλει εξάσκηση. Και γω σκέφτομαι να του βαλω αισθητηρες παρκαρισματος.
Γενικα μη σκας ομως, αν το αμαξι το χεις όνειρο τότε πραγματοποιησε το. Πήγαινε σε έναν μαντρα απλα και μόνο να κάτσεις μέσα και να δεις την αίσθηση από πρώτο χέρι, χωρις να χρειάζεται να το αγοράσεις απο εκεί. Για όλα τα άλλα, εδώ είμαστε να τα λύσουμε παρέα όλοι μαζί.
malvinaki - Κυρ 27 Νοέ 2016, 13:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
με προβληματισε παλι αυτο με το σασμαν γιατι ειμαι καμμενη απο το σιτροεν και φοβαμαι πλεον...
drdino - Κυρ 27 Νοέ 2016, 14:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
To C3 sensodrive ήταν; Αν ναι, το 206 είχε το AL4. Το πρώτο είναι ρομποτικό, το δεύτερο είναι συμβατικό με μετατροπέα.

Σε απλά ελληνικά άλλο κιβώτιο το ένα, άλλο το άλλο.
malvinaki - Κυρ 27 Νοέ 2016, 19:25:48
Θέμα δημοσίευσης:
ναι το c3 ηταν sensodrive...

αυτο του πεζω ειναι εξισου ζημιαρικο?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες