Andreasf1 έγραψε: |
Πήγαινε σε ενα μαγαζί που βάζει xenon και δοκιμαστε διάφορα κιτ xenon μέχρι να βρείς αυτο που δεν σου ανάβει μέσα λαμπάκι για καμένη λυχνία. Πανω απο 50€ μαζί με τοποθέτηση δεν παίζει να σου ζητήσουν. |
Nikossk29 έγραψε: |
Ευχαριστώ για τις συμβουλές.να σημειώσω ότι η δέσμη φωτός φέγγει κοντα.θα ήθελα πιο μακριά καθώς σε σκοτεινούς δρόμους με δυσκολεύει η ορατότητα. |
JDROGAS έγραψε: | ||
Αυτο σημαινει οτι απλα τα φαναρια σου θελουν ρυθμιση. Το αυτοκινητο ειναι χαμηλωμενο? |
JDROGAS έγραψε: | ||
Ανδρεα μου θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οσα εχω δει κιτακια xenon η δεσμη ειναι αλλου για αλλου φωτιζεις ξαφνικα τα δεντρα το φεγγαρι.... |
Andreasf1 έγραψε: | ||||
Γιάννη πρεπει να κανονισουμε μια νυχτερινή βόλτα με τα Πεζώ μας τότε στους δρόμους της Καλαμάτας ![]() Να πω πως οι λάμπες μου είναι με μεταλλική βάση και σωστά ρυθμισμένες. Και εννοείται οτι εχω προτεκτοράτα φανάρια (gt). |
JDROGAS έγραψε: |
Βαζεις το ρυθμιστη δεσμης στην πιο ψηλη θεση στο 0 και μπροστα τα φαναρια εχουνε 2 αλενοβιδες εαν θυμαμαι καλα με τις οποιες στριβοντας της προς τα δεξια θα σηκωθει η δεσμη σου.Προσοχη να μην στραβωνεις τους διερχομενους.
Δοκιμασε νυχτα σε κανενα τοιχο-μαντρα.Φυσικα εαν εχεις ηλεκτρολογο ευκαιρο 2 λεπτα δουλεια ειναι να τα τσεκαρει στο μηχανημα. |
android έγραψε: |
Σε εναν ηλεκτρολογο ισως να στα ρυθμιση με το εργαλειο?γιατι αν τα σηκωνει ο καθενας εκει που θα θελε να χτυπαει το πιο πιθανο ειναι να στραβωνει τους απεναντι |
Nikossk29 έγραψε: | ||
Μπροστά εννοείς από πίσω στα φανάρια όταν σηκώνεις το καπω; |