| Andreasf1 έγραψε: |
| Πήγαινε σε ενα μαγαζί που βάζει xenon και δοκιμαστε διάφορα κιτ xenon μέχρι να βρείς αυτο που δεν σου ανάβει μέσα λαμπάκι για καμένη λυχνία. Πανω απο 50€ μαζί με τοποθέτηση δεν παίζει να σου ζητήσουν. |
| Nikossk29 έγραψε: |
| Ευχαριστώ για τις συμβουλές.να σημειώσω ότι η δέσμη φωτός φέγγει κοντα.θα ήθελα πιο μακριά καθώς σε σκοτεινούς δρόμους με δυσκολεύει η ορατότητα. |
| JDROGAS έγραψε: | ||
Αυτο σημαινει οτι απλα τα φαναρια σου θελουν ρυθμιση. Το αυτοκινητο ειναι χαμηλωμενο? |
| JDROGAS έγραψε: | ||
Ανδρεα μου θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οσα εχω δει κιτακια xenon η δεσμη ειναι αλλου για αλλου φωτιζεις ξαφνικα τα δεντρα το φεγγαρι.... |
| Andreasf1 έγραψε: | ||||
Γιάννη πρεπει να κανονισουμε μια νυχτερινή βόλτα με τα Πεζώ μας τότε στους δρόμους της Καλαμάτας Να πω πως οι λάμπες μου είναι με μεταλλική βάση και σωστά ρυθμισμένες. Και εννοείται οτι εχω προτεκτοράτα φανάρια (gt). |
| JDROGAS έγραψε: |
| Βαζεις το ρυθμιστη δεσμης στην πιο ψηλη θεση στο 0 και μπροστα τα φαναρια εχουνε 2 αλενοβιδες εαν θυμαμαι καλα με τις οποιες στριβοντας της προς τα δεξια θα σηκωθει η δεσμη σου.Προσοχη να μην στραβωνεις τους διερχομενους.
Δοκιμασε νυχτα σε κανενα τοιχο-μαντρα.Φυσικα εαν εχεις ηλεκτρολογο ευκαιρο 2 λεπτα δουλεια ειναι να τα τσεκαρει στο μηχανημα. |
| android έγραψε: |
| Σε εναν ηλεκτρολογο ισως να στα ρυθμιση με το εργαλειο?γιατι αν τα σηκωνει ο καθενας εκει που θα θελε να χτυπαει το πιο πιθανο ειναι να στραβωνει τους απεναντι |
| Nikossk29 έγραψε: | ||
Μπροστά εννοείς από πίσω στα φανάρια όταν σηκώνεις το καπω; |