PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - GYMKHANA GRID - Ken Block κλπ κλπ

MEMsound - Κυρ 23 Οκτ 2016, 21:44:02
Θέμα δημοσίευσης: GYMKHANA GRID - Ken Block κλπ κλπ
εχω σκοπο να παω ειτε Σαββατο απογευμα ειτε/και Κυριακη

εχει καποιος αλλος σκοπο να παει?
Lef205 - Κυρ 23 Οκτ 2016, 21:48:32
Θέμα δημοσίευσης:
Σκεφτόμουν για Κυριακη αφου ειναι δίπλα στο σπιτι .
Όμως δεν έπρεπε να ειχαμε παρει εισητήρια ?
Ghost Dog - Κυρ 23 Οκτ 2016, 22:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Σκεφτόμουν για Κυριακη αφου ειναι δίπλα στο σπιτι .
Όμως δεν έπρεπε να ειχαμε παρει εισητήρια ?

Μλκ εισαι υπέρτατος καγκουρας..... Splat Splat
και καλα, από τον Μανθο το περιμενα......από εσενα όχι!! Razz Razz Razz

Τα εισητηρια εxoυν εξαντληθεί εδώ και 3 βδομάδες για την Κυριακη....
(ενταξει το παραδέχομαι, το εψηνα και'γω να παω ΚΥΡΙΩΣ λογω Peter Solberg! <3 )
Mono AEK - Δευ 24 Οκτ 2016, 00:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγω θελω να παω.
χτες που πηρα ενα τηλ ειχαν εισιτηρια
MEMsound - Δευ 24 Οκτ 2016, 23:05:54
Θέμα δημοσίευσης:
αι γω για Κυριακη λέω λογω εργασιας εως τις 1500 το Σαββατο...
αυριο θα παρω τηλ για εισητηρια αι θα σας ενημερωσω τηλεφωνικα εσας τους 3 απο πάνω Wink
Ghost Dog - Τρι 25 Οκτ 2016, 07:57:03
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
αι γω για Κυριακη λέω λογω εργασιας εως τις 1500 το Σαββατο...
αυριο θα παρω τηλ για εισητηρια αι θα σας ενημερωσω τηλεφωνικα εσας τους 3 απο πάνω Wink

οντως, ενώ πριν κανα 3βδομαδο εδειχνε να είναι sold out, τωρα το πρωι που μπηκα δειχνει να εχει.... Shocked Shocked Shocked

https://www.viva.gr/tickets/show/marathonas/gymkhana-grid/

(Μανθο, υπολογιζε και καγκουροStevon! Laughing )
Blue Cub - Τρι 25 Οκτ 2016, 08:06:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον ειχαν αφαιρεσει ολα οσα ηταν δεσμευμενα για κληρωσεις, τυχερες προσκλησεις σε περιοδικα και τωρα που εφτασε τα αποδεσμευσανε για να μην πανε χαμενα.
salex - Τρι 25 Οκτ 2016, 15:14:20
Θέμα δημοσίευσης:
23E και όρθιος. Έτσι για να θυμόμαστε ποιους θαυμάζουμε.
Α ρε καταραμένη κρίση!
MEMsound - Τρι 25 Οκτ 2016, 18:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
Tease
salex - Τρι 25 Οκτ 2016, 20:01:07
Θέμα δημοσίευσης:
Καθιστός έχει 35Ε. Καλο deal για τραπέζι πίστα αντί να είσαι όρθιος στο μπαρ.
Δεν ξέρω αν θα έχουν λουλουδούδες και ταξιθέτες, πάντως όποιος το οργάνωσε κάπως έτσι πρέπει να σκεφτόταν.
MEMsound - Τετ 26 Οκτ 2016, 00:23:07
Θέμα δημοσίευσης:
ακριβό προφανώς... αλλά πλάκα θα 'χει Laughing Laughing Laughing Laughing

ε δεν ειναι και για χορταση...ουτε για καθε βδομαδα... Laughing Laughing Laughing Laughing
sps - Τετ 26 Οκτ 2016, 09:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλιστα, κι ελεγα να επιχειρησω.
Αλλα για μια τετραμελη οικογενεια θα θες 120-150 ευρω + κατι να φας συν βενζινες βγαινει ενα 300ρι.
Ας το καλυτερα να παω ΣΚ Λονδινο Very happy
iceage - Σαβ 29 Οκτ 2016, 21:31:03
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
23E και όρθιος. Έτσι για να θυμόμαστε ποιους θαυμάζουμε.
Α ρε καταραμένη κρίση!

Είστε τρελοί άμα θα δώσετε αυτά τα λεφτά. Αν σας περισσεύουν δώστε και σε εμάς τίποτα να περάσουμε κανένα μήνα σε βενζίνες.
salex - Δευ 31 Οκτ 2016, 00:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά πήγε κανείς να μας πει αν άξιζε τον κόπο;
Ghost Dog - Δευ 31 Οκτ 2016, 11:42:17
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Τελικά πήγε κανείς να μας πει αν άξιζε τον κόπο;

Εγω όχι.....
Τα παιδια όμως πηγαν, οποτε περιμενουμε εντυπώσεις.....! Wink
Mono AEK - Δευ 31 Οκτ 2016, 12:10:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ημουν εκει

Λιγο κουραστικο
αρκετο κρυο
τσιμπημενη τιμη

Εκπληκτικοι οδηγοι και θεαμα
ειδικα αυτος ο σολμπεργκ...
οτι και να πω ειναι λιγο
Σηκωνε ολο το κοσμο στο ποδι καθε φορα που εβγαινε

Αξιζε και με το παραπανω
sps - Δευ 31 Οκτ 2016, 18:37:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καμια τριτη κουμπωσαν η μπα?
Tzive - Δευ 31 Οκτ 2016, 19:42:53
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Καμια τριτη κουμπωσαν η μπα?
Μπα...
MEMsound - Τρι 01 Νοέ 2016, 11:09:18
Θέμα δημοσίευσης:
(για οποιον εχει ορεξη να το διαβασει και για σοβαρη κουβεντα και οχι για ατακες)

Mono AEK έγραψε:
Εγω ημουν εκει

Λιγο κουραστικο
αρκετο κρυο
τσιμπημενη τιμη

Εκπληκτικοι οδηγοι και θεαμα
ειδικα αυτος ο σολμπεργκ...
οτι και να πω ειναι λιγο
Σηκωνε ολο το κοσμο στο ποδι καθε φορα που εβγαινε

Αξιζε και με το παραπανω

Αυτό ακριβώς
Wink

Επίσης με εντυπωσιάσε ολόκληρη η οργάνωση.
Κριτές και λοιποί με ασύρματους με ακουστικά και όχι "pmr"...
Ακριβές πρόγραμμα χωρις ανουσιες καθυστερήσεις μόνο προγραμματισμένα μικρά διαλλείματα.
Live βιντεο wall (που οκ θα μπορουσε να είκαι και μεγαλήτερο αλλά πείτε σε ποιο εβεντ εδω εχετε δει κατι αντιστοιχο)
Live Χρονόμετρο με ενδειξη για το κοινό
Σωστά στημένος χώρος πιτς / χώρος θεατών / πολλεεεες εξέδρες / θέσεις
Σωστή ηχητική κάλυψη τόσο στην φωνή του εκφωνητη όσο και απο πλευράς έντασης μουσικής κλπ (με ηχέία και όχι μεγάφωνα χωνιά...)

Τολμώ να πώ ότι μου θύμησε κάτι από goodwood...και καμμία σχέση με αγώνα ταχύτητας στα Μέγαρα / Τριπολη / Καρτοδρομο -- εννοώ από πλευράς οργάνωσης.

Ναι τα 35ε ίσως θα μπορουσαν να είναι λίγο λιγότερα αλλά αν κρίνω από τις εδω διοργανώσεις που έχω δει μέχρι στιγμής (με λιγοτερο κοστος εισοδου) σορρυ αλλα δεν είχε καμμια σχέση... Wink
Καμμιά σχέση με αρπαχτή.
Είχε στησιμο οργάνωση και θέαμα - αυτού του είδους.

Οποιος θέλει να δει "τι και πως" υπάρχει εδω ενα 4ώρο επισημο βιντεο --- μιας και τα βιντεο των κινητων μας προφανώς καξ είναη για κλωτσιές σε σχέση με αυτο...
https://youtu.be/PhSUh6arpL8

Εχω και καμποσες φωτο βιντρο κλπ αν βρω χρονο θα ανεβασω.

Εγω θα ξαναπήγαινα.

στα του αγώνα...

ονοματα δεν εχω συγκρατησει - σορρυ

οι Ελληνικές συμμετοχές σταθηκαν αρκετά καλά βεβαια επειδη τα περισσοτερα ελληνικά αυτοκινητα είναι φτιαγμενα για ντριφτ σε αυτην την τεχνική χαραξη γλυστραγαν και εχαναν δευτερολεπτα. χέρια δείχνουν ότι έχουν. εμπειρία σε τετοιου ειδους δεν πολυέχουν ( ενδεχομένως παιζει τον ρολο του και οι οικονομική φάση της Ελλάδας και η ελλειχη χορηγιών κλπ κλπ)

οι ξένοι με αυτοκινητα στημένα για αυτο ακριβως το ειδος αγώνα και με περισσοτερη εμπειρια σε κατι τετοιο ηταν πιο αποτελεσματικοι

η XSARA του Peter ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ... πατάει και φρεναρει ασυλληπτα επιταχυνει δαιμονισμενα -- λογικα ειναι χωρις περιοσμο ισχύος (των προδιαγραφων wrc)

τα rally cross ds3 και fiesta επισης!

ο Κεν δεν τα καταφερε
ο άλλος με το ds3 εφτασε στο τελικα με το peter και η διαφορα τους ηταν ελαχιστη (καποια δεκατα και στα δυο περασματα) που δειχνει το επιπεδο και των δυο.
οπως και του οδηγου με το evo10 Που ηρθε τριτος νικώντας στον μικτό τελικο τον Κεν

τα πισωκινητα επισης αποτελεσματικά ιδίως οσα μπορουσαν να διαχειριστουν σωστα την ισχυ τους και να επιταχυνουν απο στάση χωρις περιτα γλυστρηματα

για το περιορισμενο (λογω χωρου το drift show με το κομπρεσσορατα s14...και το !!!! πισωκινητο R8... οπως και τον showman Terry τα λογια ειναι περιττα...

εντυπωσιακά και τα φορμουλάκια

Υγ1
θα ηθελα να υπηρχε και κατηγορια με προσθιοκινητα. Εκτιμώ οτι σε ενα τοσο κλειστο κομμάτι οχηματα τυπου 306 maxi (σε αντιστοιχια επιπεδου με την xsara wrc / rally cross / καποια sylvia και οχι φυσικα σε αμεση συγκριση χρονων) και τυπου πχ type-r /clio (σε αντιστοιχια με τα βελτιωμένα subaru / bmw / nissan κλπ) θα ηταν με τον δικο τους τροπο εντυπωσιακα και ας εβγαζαν λιγοτερο καπνο απ τα λαστιχα...

Υγ2
θα ηθελα να είχε η χάραξη και ενα πιο γρήγορο τμήμα ίσως και παραταμένης πλαγιολισθησης. Ιισως αν ο χωρος ήταν λίγο μεγαλήτερος να ήταν κάτι τετοιο εφικτό. Δεν ξέρω βέβαια σε τι κανονισμους ασφαλείας υποκεινται αυτές οι εκδηλώσεις κλπ κλπ

Υγ3
αυτο που δεν εχετε καταλάβει προφανώς είναι οτι προκειται για σγωνα δεξιοτεχνίας και οχι για ραλλυ ή ντριφτ ή αγψνα πιστας. Αυτοί οι αγώνες έχουν την δική τους ομορφιά και αδρεναλίνη διαφορετική από τα αλλα είδη αγώνων με μεγαλήτερες μεσες ωριαίες ταχυτητες.
Σε άλλους αρέσουν αυτά σε άλλους όχι.
Εγώ πάντως όταν βλέπω εναν 3φορες παγκόσμιο πρωταθλητη wrc να το χαίρεται τοσο πολυ...καταλαβαίνω ότι "ε του πο**τη*" κάτι γινεται εκεί μέσα δεν είναι μονο χειροφρενα και σβούρες γύρω απ' τα εμπόδια.
Φυσικά σε άλλους αυτό μπορεί να είναι παντελώς αδιάφορο - οπως και οι αγωνες δεξιοτεχνίας γενικότερα - και να τους αντυπωσιάζουν μόνο τα μαλλικουβαρα περασματα αναμεσα σε δεντρα ή τα τζατζαρισματα μεταξυ οχημάτων μέσα σε πιστα.
Γούστα είναι αυτά! Wink Wink
εγώ ας πουμε προτιμώ να βλέπω "enduro" https://www.facebook.com/798290723578639/videos/1220806127993761/
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Rolling eyes Idea Laughing Laughing Laughing
Mono AEK - Τρι 01 Νοέ 2016, 12:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω σε ολα

Επισης θα ηθελα κι εγω να δω προσθιοκινητα
για το επιπεδο της διοργανωσης δε περιμενα κατι λιγοτερο απτο ψινακη

Υ.γ. κριμα για τον τερυ που μετα απο τοση προσπαθεια να σπασει το σουιφτ δεν τα καταφερε
sps - Τρι 01 Νοέ 2016, 20:50:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μανθο, ο Solberg δηλωσε οτι η xsara ηταν ακριβως οπως ετρεχε στο wrc, και ειπε οτι εχει μετρηθει στα 370 αλογα. Ισως εχει δηλαδη λιγο μεγαλυτερο στομιο.
Steve - Τρι 01 Νοέ 2016, 23:45:16
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Καθιστός έχει 35Ε. Καλο deal για τραπέζι πίστα αντί να είσαι όρθιος στο μπαρ.
Δεν ξέρω αν θα έχουν λουλουδούδες και ταξιθέτες, πάντως όποιος το οργάνωσε κάπως έτσι πρέπει να σκεφτόταν.
Με νταβατζή την viva για προμήθεια 12%, με φορολογία στην παροχή υπηρεσίας 29% συν προκαταβολή συν φπα 24% (τα ξέρεις και καλύτερα από εμένα, μη στα ξαναλέω), από τα 35 αν κοπεί απόδειξη, "παντελόνι" θα πάνε τα 8 βαρυά... Rolling eyes
MEMsound - Τρι 01 Νοέ 2016, 23:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Μανθο, ο Solberg δηλωσε οτι η xsara ηταν ακριβως οπως ετρεχε στο wrc, και ειπε οτι εχει μετρηθει στα 370 αλογα. Ισως εχει δηλαδη λιγο μεγαλυτερο στομιο.

ε τοτε ακομα περισσοτερο μπραβο του

ειλικρινα στα βιντεο δεν φαινεται καθολου η αισθηση και η ενταση του απο κοντα

μιλαμε ο τυπος οδηγει με χειρουργικη ακριβεια!!!

λογικο μεταξυ μας οταν καποτε εκανε το ιδιο σ΄τα ``οτι να ναι`` τερεν των ραλλυ

Shoot Shoot Shoot Shoot Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2

μολις ειδα λιγο απ το λινκ που ειχα ανεβασει χθες στο προυγουμενο ποστ
με την συνεντευξη του πιτερ στην αρχη,...
ααααντε γειαααα!!!!! Cool Cool Cool Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες