pegeotoula έγραψε: |
Γεια σας
Κληρονομησα ενα pegeot 307 12 χρονων 1,6 αρκετα προσεγμένο που το οδηγουσε πολυ αγαπημενο μου ατομο και ειμαι συνδεδεμενη μαζι του και ειναι ιδιαιτερα μαλακο στο οδηγημα ( σημαντικο για μενα συν ειμαι νεα οδηγος στην πολυ αρχη) Με πιεζουν να προτιμησω ενα γκολφ 6 χρονων καλο μοντελο 1,6 δε θυμαμαι ποιο ομως ως καινουργιο αυτοκινητο αλλα μου φαινεται λιγοτερο μαλακο στο οδηγημα Μια φιλη μου ειπε να τα πουλησω κ τα δυο κ να παρω οτι μ αρεσει, παλι pegeot θα μ αρεσε λογω αμορτισερ και ειδα ενα 208 αυτοματο 1.4 με λιγο μικρο τιμονι αλλα παντα με ενδιεφεραν τα αυτοματα. Δεν ξερω αν ειναι μαλακο και αν η ποιοτητα κατασκευης του ειναι καλυτερη δομικα απο το 307 λαμαρινες κλπ γιατι στα αλλα ειναι σιγουρα Τι να προσεξω? πως θα καταληξω στο τι να κανω? Τι με συμβουλευετε? |
Ευχαριστω κι ενας ταξιτζης αυτο μου ειπε να μαθω με το παλιο και μετα καινουργιο αλλος παλι επεμενε στο γκολφ οπως ο δευτερος φιλος που απαντησε.
Τι λετε για τη τριτη λυση να τα πουλησω ολα κ να παρω το αυτοματο 208? ως νεα οδηγος με συμφερει? εχει μηδενικα τελη κυκλοφοριας αλλα λιγο μικρο τιμονι και δεν ξερω αν ειναι μαλακο οπως το αλλο |
TopGear έγραψε: | ||
Την Τρίτη λύση δεν τη συνιστώ, καθώς με το νέο καθεστώς των φωστήρων που μας κυβερνάνε, ακρίβυναν τα τέλη ταξινόμησης και γενικότερα οι τιμές. Κατάντησαν και τα μικρά αμάξια είδος πολυτελείας. Το μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, μην το παίρνεις ως προοπτική για το μέλλον, από τη μια μέρα στην άλλη, τα καμάρια μας θα στα φέρουν τούμπα. Αναλόγως και τα λεφτά όμως που έχεις να δώσεις, είναι σημαντική κίνηση σήμερα να δώσει κάποιος τέτοια ποσά κατευθείαν. Εγώ πάντως προσωπικά, επιμένω στο Golf. Και καινούριο σε σχέση με το άλλο και εντελώς άλλη ποιότητα κατασκευής σε σύγκριση με το 307 και ασφαλές και όλα. Ό,τι πιστεύεις. Εκτός αν έχεις σκοπό να κρατήσεις το 307 κανά χρόνο "μέχρι να μάθεις" και το στείλεις άμεσα. Αλλά όπως σου είπα, άμα αυτό το χρόνο πληρώνεις βλάβες κτλ, δεν έχει νόημα. Θα συνηθίσεις να μάθεις και στο Golf, μη σε απασχολεί αυτό. |
Γεια σας
Κληρονομησα ενα pegeot 307 12 χρονων 1,6 αρκετα προσεγμένο που το οδηγουσε πολυ αγαπημενο μου ατομο και ειμαι συνδεδεμενη μαζι του και ειναι ιδιαιτερα μαλακο στο οδηγημα ( σημαντικο για μενα συν ειμαι νεα οδηγος στην πολυ αρχη) Με πιεζουν να προτιμησω ενα γκολφ 6 χρονων καλο μοντελο 1,6 δε θυμαμαι ποιο ομως ως καινουργιο αυτοκινητο αλλα μου φαινεται λιγοτερο μαλακο στο οδηγημα Μια φιλη μου ειπε να τα πουλησω κ τα δυο κ να παρω οτι μ αρεσει, παλι pegeot θα μ αρεσε λογω αμορτισερ και ειδα ενα 208 αυτοματο 1.4 με λιγο μικρο τιμονι αλλα παντα με ενδιεφεραν τα αυτοματα. Δεν ξερω αν ειναι μαλακο και αν η ποιοτητα κατασκευης του ειναι καλυτερη δομικα απο το 307 λαμαρινες κλπ γιατι στα αλλα ειναι σιγουρα Τι να προσεξω? πως θα καταληξω στο τι να κανω? Τι με συμβουλευετε? |
pegeotoula έγραψε: | ||||
Τι ακριβως εννοεις με τα τελη ταξινομησης? και τα τελη κυκλοφοριας τι μπορει να παθουν? μεταχειρισμενο ειναι κι αυτο του 12 το 208 |