Κινητήρας - Χαμηλή πίεση τουρμπο Cpkdemian - Σαβ 15 Οκτ 2016, 04:48:55 Θέμα δημοσίευσης: Χαμηλή πίεση τουρμπο
Καλησπέρα. Πήγα το αμάξι στην πεζό στη Φιλαδέλφεια γιατί μου έκανε κάτι λαγουδακια
Τσεκαρε τα μπεκ με διάγνωση δεν βρήκε τίποτα και αποφάσισε να το κάνει μία βόλτα . Μπήκαμε εθνική με το λάπτοπ ανοιχτό και παρσητηρααμε ότι η πίεση τούρμπο είναι μεγιστη 0.67 μπαρ. Μου έδωσε ο τύπος μία βαλβίδα υπερπλήρωσης κοα μου είπε να την αλλάξω . Πήγα στο μηχανικό μου έκανε και συτος διάγνωση έβγαλε πίεση 0.75 μέγιστη . Μου λέει δεν χρειάζεται να αλλάξω τη βαλβίδα διότι αν χάλασε ή θσ τουρμπιζει πολύ δυνατά ή καθόλου. Μου είπε θσ πειράξει την westgate να την φέρει στη σωστή πίεση. Εγώ ρωτώ τωρα.. τελικά ποια είναι ή σωστή τιμή ; Μήπως να το πάω σε άλλη πεζό να το δούνε ? android - Σαβ 15 Οκτ 2016, 19:40:34 Θέμα δημοσίευσης:
Αν μας πεις και για ποια εκδοση thp μιλαμε και αν ειναι στοκ Cpkdemian - Κυρ 16 Οκτ 2016, 02:15:11 Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Αν μας πεις και για ποια εκδοση thp μιλαμε και αν ειναι στοκ
Stock einai 2008 to amaksi NoDsl - Κυρ 16 Οκτ 2016, 08:19:50 Θέμα δημοσίευσης:
Cpkdemian έγραψε:
android έγραψε:
Αν μας πεις και για ποια εκδοση thp μιλαμε και αν ειναι στοκ
Stock einai 2008 to amaksi
Ε άμα είναι του 2008, τότε όντως είσαι χαμηλά. Από το 2009 και μετά έριξαν πίεση. FL Giannis307 - Κυρ 16 Οκτ 2016, 09:59:21 Θέμα δημοσίευσης:
πολυ πιθανο να εχεις αλλου θεμα και οχι στο συστημα διαχειρησης πιεσης.... puglover - Κυρ 16 Οκτ 2016, 10:26:23 Θέμα δημοσίευσης:
Τα λαγουδακια πως τα εννοεις για να καταλαβουμε? Σαν μικροδιακοπες-σκορτσαρισματα? Με προβληματιζει οτι στο κανει μονο στην τριτη σχεση οπως αναφερεις σε αλλο τοπικ. Πες τους να σου περασουν ξανα το εργοστασιακο προγραμμα σε μια αντιπροσωπεια. Ενδεχομενως να μην εχεις το τελευταιο update. Μεχρι να αναψει καποιο λαμπακι μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε. Καλο θα ηταν να σου μετρησει με το διαγνωστικο την αντλια υψηλης και τους αισθητηρες λαμδα. Gotcha - Δευ 17 Οκτ 2016, 08:54:20 Θέμα δημοσίευσης:
τι λετε ρε παιδια, τι χαμηλα? Τα προ-FL σηκωνανε 0,55 με 0,65 οβερ. Αντε και 0,7 να τανε, πιστευετε πως 0,05 μπαρ διαφορα κανει διακοπες?