Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Περιεργος θορυβος 207 rc Vaggelis le mans - Τρι 27 Σεπ 2016, 22:16:20 Θέμα δημοσίευσης: Περιεργος θορυβος 207 rc
Καλησπερα παιδια!!ακουω εναν περιεργο θορυβο τυπου"τακ" στο ρελαντι.δηλαδη οταν ειμαι σταματημενος κ το αμαξι δουλευει ρελαντι πατοντας κ αφηνοντας το γκαζι με λιγες στροφες ακουω μετα απο 1-2 δευτ ενα "τακ".σαν να ξεκολαει κατι καταλαβαινω..τι μπορει να ειναι; JDROGAS - Τρι 27 Σεπ 2016, 23:14:15 Θέμα δημοσίευσης:
Eαν αυτο στο κανει γενικοτερα στο πατα-ασε τσεκαρε μηπως εχει σπασει η κατω βαση στο σασμαν. Vaggelis le mans - Τετ 28 Σεπ 2016, 06:22:03 Θέμα δημοσίευσης:
JDROGAS έγραψε:
Eαν αυτο στο κανει γενικοτερα στο πατα-ασε τσεκαρε μηπως εχει σπασει η κατω βαση στο σασμαν.
Θα το τσεκαρω σημερα!!αν και μου φαινεται οτι ερχεται ο θορυβος απο τη μηχανη..υπαρχει περιπτωση να ειναι καμια βαλβιδα που κολλαει;; NoDsl - Τετ 28 Σεπ 2016, 09:31:53 Θέμα δημοσίευσης:
Ξεκολιασμένη καδένα/τεντωτήρας
https://www.youtube.com/watch?v=JAAbls5LiVY
Διάλεξε και πάρε. Vaggelis le mans - Τετ 28 Σεπ 2016, 10:23:10 Θέμα δημοσίευσης:
Οχι οχι καδενα και τα σχετικα τα ειχα αλλαξει προσφατα!μου κανει ενα τακ οταν αφηνω κ παταω το γκαζι στο ρελαντι.δεν ειναι παντως βαση του σασμαν.θα βαλω εναν φιλο να το κανει κ θα ειμαι μπροστα στο μοτερ για να δω απο που ερχεται.καποιος μου ειμαι οτι μπορει να ειναι wastegate η η σκαστρα Vaggelis le mans - Τετ 28 Σεπ 2016, 10:29:26 Θέμα δημοσίευσης:
Οχι οχι καδενα και τα σχετικα τα ειχα αλλαξει προσφατα!μου κανει ενα τακ οταν αφηνω κ παταω το γκαζι στο ρελαντι.δεν ειναι παντως βαση του σασμαν.θα βαλω εναν φιλο να το κανει κ θα ειμαι μπροστα στο μοτερ για να δω απο που ερχεται.καποιος μου ειμαι οτι μπορει να ειναι wastegate η η σκαστρα Vaggelis le mans - Τετ 28 Σεπ 2016, 14:08:30 Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα παιδια το τακ ακουγεται απο την σκαστρα.οταν μαρσαρω ειτε ελαφρα ειτε δυνατα λιγο πριν πεσουν οι στροφες στο ρελαντι ακουγεται ενα τακ απο κει μεσα.μαλλον σα να σφραγγιζει η βαλβιδα.λογικα θα χρειαστω σκαστρα