manos_rc έγραψε: |
Ναι Ακη 207 RC εχω. Μ αρεσουν αλλα δε μπορω να τα βρω καπου.. Αλλου μου λενε οτι ειναι της Boge αλλα δε βγαινουν πια.. Αλλου οτι ειναι της Peugeot Sport αλλα δεν υπαρχουν Ελλαδα και μονο παραγγελια απο Γαλλια.. Αν ξερεις κατι αλλο (και φυσικα τιμουλα) καλοδεχουμενη η οποια πληροφορια. |
Διονυση σ ευχαριστω πολυ αυριο θα παρω καποιο εξουσιοδοτημενο (Χανιαδακης?) να ρωτησω τα σχετικα.. Αν παιζει οντως η τιμη αυτη εφυγα τρεχοντας ![]() Θα ενημερωσω παλι για οποιον αλλον ενδιαφερεται.. |
NoDsl έγραψε: | ||
Παίζει όντως αυτή η τιμή. Δες info.peugeot.gr Απλά ΜΗΝ βάλεις πίσω eurorepar, βάλε τα κανονικά και δώσε τα εξτρά € |
Παίζει όντως αυτή η τιμή. Δες info.peugeot.gr Απλά ΜΗΝ βάλεις πίσω eurorepar, βάλε τα κανονικά και δώσε τα εξτρά € |
manos_rc έγραψε: | ||||
Ok θα παρω το πρωι να ρωτησω ειναι και πολυ κοντα στη δουλεια μου ο Χανιαδακης. Φανταζομαι η τιμη δε θα διαφερει τρελα για τα πισω κανονικα και αφου ειναι μεσα και τοποθετηση/ευθυγραμμιση μια χαρα... Ευχαριστω πολυ και παλι..ειχα σπαζοκεφαλιασει με τις τοσες ανακριβειες.. |
NoDsl έγραψε: | ||||||
Ευθυγράμμιση δεν νομίζω να χρειάζεται αλλά και να χρειάζεται, ΔΕΝ ειναι στην τιμή. Η διαφορά με τα μαμά αμορτισέρ πίσω είναι κανα 80-100€ νομιζω. |
Tzive έγραψε: |
Με περιπου 400€ πέρνεις bilstein n χοντρα! |
Λοιπον,
331 με τα μπροστα 1ης τοποθετησης και τα πισω europar. Μου εδωσε προσφορα 475 με ολα 1ης τοποθετησης + top mounts και βασεις μεσα. Χωρις εργασια. Με εργασια ολα κομπλε στα 600. |
Τα topmounts εχουν 20€ το ενα |
για βάλε και φωτογραφίες να δω γιατι μόνο το τασάκι χαλάει... Επίσης τα 207 δεν εχουν το πρόβλημα που έχουν τα 206 που τα διαλάνε κάθε 3 και λίγο... Αν χαλάσεις top mount σε 207 κάτι μαλ***α έχεις κάνει με την διάταξη της ανάρτησης! |
Προς διορθωση λιγο της τιμης και επειτα και απο την εγκατασταση των αμορτισερ η τιμουλα μαζι με ενα ζαμφορ (και τοπ μαουντς-βασεις) πηγε στα 453. ![]() Το αμαξι φυσικα εχει αλλαξει εντελως αν και μενει να ξεκολησει το ημιμπαρο που εχει φαει σκαλωμα και δε μπορει να γινει ακομα σωστα ευθυγραμμιση. Οποτε εχουμε μια επισκεψη ακομα για να νικησουμε το ημιμπαρο!! ![]() |
Τι έγινε, εσύ όσο πάς και κατεβάζει τιμή; Τι έπαιξε; λολ Τι σου άλλαξε τελικά; |