alexandros 207 Rallye έγραψε: |
Reset καταλαθος πως εκανες?
Για ποση ωρα ειχες βγαλμενο τον πολο? |
Ή εχει καποιο θεμα με τα ρευματα ή ειχε κανενα σφαλμα και με την αποσυνδεση της μπαταριας σβήστηκε
Οτι και να ειναι, θα φανει στο μελλον αν υπαρχει προβλημα |
Για την ιπποδύναμη αναφερθηκα κι εγω....
Ισως να μη δινει πολυ ρευμα το δυναμό σου και να τραβαγε απο την μπαταρια ρευμα το αμαξι Με αποτελεσμα εξασθενημενη μπαταρια, να μην δινει καλη αναφλεξη Εικασίες κανω ![]() Και οπως το εβαλες μπρος με σπρωξιμο να πηρε στροφες το δυναμο και να δουλεψε και να εδινε σωστο ρευμα (ωσπου να τα ξαναπαιξει) Μου εχει τυχει δυναμο, με λιγες στροφες κινητηρα να μην δουλειει και με πολλες να δουλευει Ή μπορει οπως εβγαλες τον πολο, να εκανε reset ο εγκεφαλος και οποιο σφαλμα ενδεχομένως να ειχε, να σβηστηκε.... Για τα πισω φωτα.... μηπως καηκε καμια ασφαλεια? Bosch μη βαλεις, ειναι μαπα |
Οχι δεν θα κανει ζημια, απλά δεν θα σου κρατησει |
Οποια θες βαλε
Εγω fiamm εβαλα Οι exide πρεπει να ειναι καλες, οι varta, rocket, mitsuba, yuasa, solite |
Να εισαι καλα!!
Τι εκανες στα Γιαννενα? Φοιτητης? Στρατιωτης? Οντως το φορουμ ειναι πολυ πεσμενο |
iRonMike έγραψε: |
Το αμάξι άρπαξε πιο γρήγορα από το ρεύμα που πέρναγε στο κύκλωμα με αποτέλεσμα την αύξηση της δύναμης.
|
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
Αυτο δεν το καταλαβα.... ![]() Και οι hankook καλες ειναι λενε |
Τωρα ναι, το καταλαβα ![]() Δεν ηξερα οτι αν η μπαταρια ειναι νεκρη, κυκλοφορει πιο δυνατο ρευμα στο κυκλωμα απο το δυναμο Ενδιαφερον |