alexandros 207 Rallye έγραψε: |
Καλως ηρθες και με γεια το 308 ![]() Για να λεει η peugeot 0-30 λιπαντικο, κατι ξερει Και συγκεκριμενα το Total Quartz Ineo First 0W-30 Αυτο να βαζεις μονο Δεν εχει σχεση οτι εδω ειναι Ελλαδα και δεν ταιριαζει το 0 Οι κινητηρες άλλαξαν και εχουν αλλες προδιαγραφες και απαιτησεις πλεον |
ISIDOROS έγραψε: |
Πριν 2 μηνες αγορασα και εγω καινουριο το peugeot 308 1.6 blue-hdi 120hp αυτοματο allure και γραφει για λιπαντικο 0w-30,επειδη ειναι καινουριο και εχω 4 χρονια δωρεαν σερβις απο την αντιπροσωπεια αλλαγες μονο εκει θα κανω σε κανεναν αλλον μαστρο.... της γειτονιας και φυσικα λιπαντικα μονο total βαζουνε τα προτεινει και η ιδια η peugeot,σε αλλα τρια γαλλικα citroen που ειχα εβαζα μονο total 10w-40 γιατι βεβαια ηταν βενζινη και πιο παλαιοι κινητητες,καλο θα ειναι να τηρουμε κατα γραμμα τις οδηγιες για την αλλαγη λιπαντικων,εμενα μου ειπαν στον χρονο επανω εαν δεν εχω κανει τα χλμ. |
johnas έγραψε: |
Πάντως πήγα σε αντιπροσωπία, κακιά ώρα γιατί μου έκαναν και ζημιά, ρώτησα για λαδια και μου απάντησαν σε ερώτηση για τι λάδια βάζουν ότι πρέπει να το δουν με τον αριθμό πλαισίου και φυσικά δεν πήρα καμία απάντηση.
Φυσικά και δεν θα ξαναπάω αλλά αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια αντιπροσωπία στην Αθήνα σε όποια περιοχή γιατί δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. |
johnas έγραψε: |
Πάντως πήγα σε αντιπροσωπία, κακιά ώρα γιατί μου έκαναν και ζημιά, ρώτησα για λαδια και μου απάντησαν σε ερώτηση για τι λάδια βάζουν ότι πρέπει να το δουν με τον αριθμό πλαισίου και φυσικά δεν πήρα καμία απάντηση.
Φυσικά και δεν θα ξαναπάω αλλά αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια αντιπροσωπία στην Αθήνα σε όποια περιοχή γιατί δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. |