puglover έγραψε: |
Με ενα χιλιαρικο βαρια-βαρια ισως το συζητουσα. Το επισκευασμενο σασι δεν εχει την ιδια παθητικη ασφαλεια οπως και να το κανουμε.
Υ.Γ 140 ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα χωρις καπακι και εκκεντροφορια. |
johnnym έγραψε: |
Είμαι 18, είναι βελτιωμένο.ξέρω τα κουσούρια του απ το δικό μου,οι δικοί μου δε ξέρω πότε θα το αντικαταστήσουν (αν και πιστεύω σύντομα στα επόμενα 1~2 χρόνια) οπώτε και δε ξέρω αν μπορώ να διαθέσω 5000-6000€.Που να τα βρώ!! Τώρα στα 2000€ που έχει το άλλο το συζητάω..
Και μπαι δε γουει..1600 ειναι αυτο ενω εμένα 1.4 8v.Γύρω στα 140 άλογα πρέπει να βγαίνει |
Καλημέρα
Δουλεύω στις επιχειρήσεις των γονιών μου και ειδικά τωρα υο καλοκαίρι.. Σκεφτόμουν αν ειναι γύρο στα 7-8.000 την αγορά κάποιου Gt (golf,308,Leon) Αλλα...περισσότερο μου αρεςει το 308gt με τα 175άλογα σε ολα και γ πανοραμική αλλα...δεν θελω να συμπληρώνω λάδια σαν το 2 χρόνο..γενικά Δε θελω να βαλω στα χέρια μου thp μοτέρ..εχω ακούσει πολλα..αν ειναι να παρω αμάξι κ να συμπληρώνω λάδι σαν 2χρονο..καλυτερα με το 1.4 8v |
Ειδα μπόλικα 308gt στο car.gr και αυτο που με καθυσηχασε ηταν οτι στα 4 απ τα περίπου 10 175αρια είχαν παιδικά καθίσματα άρα και δε νομίζω να ειναι σκισμένα 😁😁 |
alfasud έγραψε: |
...κι εγώ στο ( τετραπετάλουδο ) 106 έχω παιδικό κάθισμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας! Και φίλος με 1.4 tsiμε προγράμμα σκαστρα τελικό και δε κατεβαίνει απ το ΜΑξ ο δείκτης μεχρι την αλλαγή των 10.000
|
makis106 έγραψε: | ||
![]() |
thodorisls έγραψε: | ||||
γεννάει λαδια εσένα? ![]() ![]() |
Επίσης τον είχαν τρακάρει στην αριστερή μεριά,ελαφριά αλλά άνοιξαν οι πλαϊνοι αερόσακοι (δεν έχουν αντικατασταθεί) |