PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - Ecu tunning σε 1.4 μύθος η πραγματικότητα;

johnnym - Τετ 06 Ιούλ 2016, 19:31:10
Θέμα δημοσίευσης: Ecu tunning σε 1.4 μύθος η πραγματικότητα;
Έψαχνα περισσότερο Για ενημέρωση για επαναπρογραμματισμό Ecu.

Ξερω οτι στα ατμοσφαιρικά εχεις μικρή διαφορά..εδω όμως μου έκανε εντύπωση πως κάποιος Έλληνας βελτιωτης μετα απο επικοινωνία με mail μου επιβεβαίωσε οτι λεει η παρακάτω φωτογραφία με 100αρα βενζίνη (μεχρι 11 άλογα+) ενώ άλλοι μεχρι 4 άντε 5 με εξωφρενικό κόστος...δε ξερω αν ειναι οκ να δώσω όνομα βελτίωση για αυτο και το έσβησα.οποιος θελει με πμ.

Ισχύει αυτο το μεχρι 11 άλογα η οχι; Ευχαριστω

puglover - Τετ 06 Ιούλ 2016, 19:49:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ο συγκεκριμενος ειναι καλος και εχει και δυναμομετρο που μετραει πριν και μετα και ειναι και οικονομικος, αλλα και παλι το κοβω απιθανο το 8βαλβιδο μοτερακι να κερδισει καθαρα 11 ιππους μονο με προγραμμα. Με φιλτροσκουπα και φουλ εξατμιση απο χταποδι και πισω +καταλυτη και παλι το συζηταμε..
TopGear - Τετ 06 Ιούλ 2016, 20:03:55
Θέμα δημοσίευσης:
puglover έγραψε:
Ο συγκεκριμενος ειναι καλος και εχει και δυναμομετρο που μετραει πριν και μετα και ειναι και οικονομικος, αλλα και παλι το κοβω απιθανο το 8βαλβιδο μοτερακι να κερδισει καθαρα 11 ιππους μονο με προγραμμα. Με φιλτροσκουπα και φουλ εξατμιση απο χταποδι και πισω +καταλυτη και παλι το συζηταμε..

Εμένα μου έβγαλε 13! Razz Στο RC 17!
johnnym - Τετ 06 Ιούλ 2016, 20:13:08
Θέμα δημοσίευσης:
Σκούπα σιμοτα φοράω. Δε θα αλλάξω τίποτα άλλο άντε καταλύτη ΟΤΑΝ τα φτύσει ο μαμα.επειδη το χρησιμοποιούμε ολοι στην οικογένεια..ουτε εξάτμιση θα παίξει.μου είπε με τη σκούπα +13

Παραθέτω το μήνυμα οπως μου ήρθε

"Καλημερα,

Βεβαιως, θα δουμε μεχρι 13 αλογα με 100ρα βενζινη. Θα πρεπει να μου στειλεις τον εγκεφαλο Αθηνα να στον προγραμματισω.

Ευχαριστω
Γιωργος Κουτσης ""

Το αμάξι βρίσκεται κρητη και θα πρεπει να σταλεί η Ecu πανω.εδω μ έδωσαν 550€ τιμή και 4-5 άλογα ΜΑξ
johnnym - Τετ 06 Ιούλ 2016, 20:13:37
Θέμα δημοσίευσης:
TopGear έγραψε:
puglover έγραψε:

θες να πεις οτι σε δικό σου 8v έβγαλε +13;;;;;
TopGear - Τετ 06 Ιούλ 2016, 20:22:03
Θέμα δημοσίευσης:
johnnym έγραψε:
TopGear έγραψε:
puglover έγραψε:

θες να πεις οτι σε δικό σου 8v έβγαλε +13;;;;;

Η πλατφόρμα που έχει στο site, όχι ότι το προγραμμάτισα και μου το έφτιαξε...Για 550 ευρώ και 13 άλογα, θα το σκεφτόμουν αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει. Razz
akis1976 - Τετ 06 Ιούλ 2016, 21:56:52
Θέμα δημοσίευσης:
johnnym έγραψε:
εδω μ έδωσαν 550€ τιμή και 4-5 άλογα ΜΑξ

110 ευρω το άλογο ε,καλύτερα πάρε πρόβατο να φτιάχνεις και τυρί Laughing
johnnym - Τετ 06 Ιούλ 2016, 22:51:48
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως με 110€/ ίππο καλυτερα να παω να παρω πρόβατα ...εχω κ αγριάδες μπόλικες....

Αν ισχύει του κουτσή το +11 με 100ron βενζίνη ΒΟΥΡ!!!! Αν η τιμή ειναι γύρω στα 600-700€ θα παρω ενα ολόκληρο 307 1.6 16v φίλου κ μηχανικού μου με προγράμμα κόφτη 7200 κλπ κλπ κλπ 140ίππους δυναμόμετρο...κ ολα στο δικό μ 307,μιας και εχει κοπανήσει 1 στουκο καλο...εχει και τις momo gtr 17 που αρέσκω ✔✔
puglover - Τετ 06 Ιούλ 2016, 23:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
300€ παιρνει στα τουρμπατα με δυναμομετρηση πριν-μετα. Εσυ που θα του στειλεις την ecu κιολας μπορεις να διαπραγματευτεις την τιμη αρκετα. Αλλα και παλι πιστευω οτι οσα και να δωσεις ειναι πεταμενα λεφτα για το μοτερι σου. Και τι θα κανεις? Θα βαζεις 100αρα στο χρεπι που ειναι και πανακριβη στην λεβεντογεννα για να δεις τα "θεωρητικα εως 13 ψωραλογα" ?? Με το συμπαθειο κιολας αλλα για το καλο της τσεπης σου στα λεω. Wink
johnnym - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 10:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά το ξερω οτι ειναι αδύναμο και βαρύ απλα 13 ίπποι ειναι 13 ίπποι.αν μπορούσα να εχω με 300€ έστω και 10 θα ηταν πολυ καλο,να αποκτήσει λιγο δύναμη διότι με 3 ατομα ειναι βάσανο.με τη σκούπα έστρωσε λιγο αλλα και πάλι κατι του λείπει.τωρα με τη σκούπα του δίνω μεχρι και 4η κόφτη με το κοντό κωρονοπηνιο..αλλαααα...130-140κμ 😂😂
Mono AEK - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 10:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
johnnym έγραψε:
θα παρω ενα ολόκληρο 307 1.6 16v φίλου κ μηχανικού μου με προγράμμα κόφτη 7200 κλπ κλπ κλπ 140ίππους δυναμόμετρο...κ ολα στο δικό μ 307,μιας και εχει κοπανήσει 1 στουκο καλο...εχει και τις momo gtr 17 που αρέσκω ✔✔

Οτι καλυτερο μπορεις να κανεις αν σαρεσει το αμαξι σου και θες να το κρατησεις γιατι μετα το παντρευεσαι η το σκοτωνεις

Παντως εγω θα σου λεγα κρατα τα λεφτα σου μαζεψε λιγα ακομα δωστο και παρε πχ ενα 207 ραλλυ η κατι που θα σε ικανοποιει και θα χει και δυνατοτητες για παραπανω

Ολοι εχουμε περασει απτη φαση σου ξερουμε πως ειναι γιαυτο στα λεμε
johnnym - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 10:49:41
Θέμα δημοσίευσης:
Αν πάρουμε κατι λεφτά που μας οφείλουν απο μίσθωση κτηρίου που ειμαστε στα δικαστήρια,θα πάρουμε το επόμενο μας αυτοκίνητο και το 307 θα μείνει για τα "δύσκολα" παραλίες κλπ κλπ αλλα και για εμένα να το κρατήσω μεχρι να αποκτήσω προσκοπικό ...για 300€ αν εχω βελτίωση στην απόδοση δε με νοιάζει να τα δώσω..100Αρα βάζω παντα 1.645 οταν ειναι η VPower racing προσφορά στη shell..
Blue Cub - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 14:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχω ερθει ποτε Κρητη, αλλα το Ηρακλειο ποσο ανοιχτους δρομους εχει; Φαναρια πολλα εχει; Το λεω γιατι μου φαινεται περιεργο να βαζεις V-Power Racing σε ενα αμαξι που λες οτι αγκομαχαει με 3 ατομα. Και γω στο CC κρατησα την επιλογη του προηγουμενου ιδιοκτητη και δεν εχει μπει ποτε 95, μονο V-Power, αλλα καποιες φορες ειμαι σκεπτικος αν αξιζει, γιατι εγω κινουμε και στην Αθηνα που ναι τιγκα στα φαναρια. Υπαρχει αισθητη διαφορα στη Racing;
johnnym - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 14:35:13
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι σε χωριό.Έχουμε η μεγάλους δρόμους η ανηφορικά κομμάτια..Φανάρια κλπ πολύ σπάνια..

Διαφορά βρίσκω κυρίως στην επιτάχυνση αλλά και στο σκορτσάρισμα.όταν πας να ξεκινήσεις πχ είναι πολύ λιγότερο απο την 95 της Shell απο της ΕΚΟ,αναλόγος..έχω τύχει και πολύ καλή και λιγότερο καλή...

Γι αυτό πιστεύω ότι με τον επαναπρογραμματισμό αν είναι όντως 10 άλογα θα είναι πολύ καλά να εξυπηρετούμαι!
SnakeMJK - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 16:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
Δε πάτε καθόλου καλά νομίζω Razz 13 άλογα με πρόγραμμα κονσέρβα; Razz Στο 75άρι μοτέρ;;;; Laughing
Αυτά δε γίνονται ούτε στις τσόντες Razz Razz Razz
makis106 - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 18:00:36
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης αν διαβάσετε καμια σοβαρη ερευνα, θα δειτε οτι 100αρα βενζινη εχει νοημα να μπαινει σε κινητηρες που ειναι είτε άμεσου ψεκασμού, είτε τουρμπο, είτε και τα δύο μαζι. Σε οοοολους τους υπολοιπους ειναι απλα πεταμενα λεφτα, πολυ απλα γιατι δεν μπορουν να την εκμεταλευτούν.
Και αν νομίζετε οτι παει καλύτερα, απλα... νομίζετε. Ειναι μονο στο μυαλο σας. Wink
alexandros 207 Rallye - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 19:01:56
Θέμα δημοσίευσης:
johnnym έγραψε:
100Αρα βάζω παντα 1.645 οταν ειναι η VPower racing προσφορά στη shell..

Ποτε βαζει προσφορα στην VPower racing ??? Rolling eyes
1,645€ ακουγεται σαν κανονικη τιμη, οχι προσφορα

Παντως μονο με προγραμμα πανω απο 7-8 αλογα(και πολλα λεω) αποκλείεται να παρεις
Αν παρεις 4-5, πες κι ευχαριστω
johnnym - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 19:56:54
Θέμα δημοσίευσης:
Η βενζίνη εδω η 95 στο χωριό μου εχει 1.456-1.460. Τις τρίτες η VPower 97 εχει 3 λεπτά η 1 διαφορά με την 95 στη σελλ και η racing τη βάζει καλη τιμή Π-Σ-Κ αν θυμάμαι καλα...έγραψα και 300λτ σε ενα ημερολογιακό τρίμηνο και πηρα καο VPower card!

Με 4-5 ίππους θα εχω εμφανή διαφορά η οχι;
alexandros 207 Rallye - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 20:16:59
Θέμα δημοσίευσης:
Οση διαφορά βλεπεις τωρα οταν εισαι δικαβαλο και κατεβαινει ο ενας επιβατης (100 κιλα περιπου) , άλλη τοση θα δεις με το προγραμμα

Η VPower νομιζω εχει 95 οκτανια, οχι 97 , δεν ειμαι σιγουρος ομως
johnnym - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 20:45:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει την fuel save 95 VPower 97 και VPower racing

Δλδ θες μα μ πεις οτι με 4-5 ίππους + με 2 ατομα θα ειναι σαν τωρα οταν ειμαι μόνος;
thodorisls - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 20:46:36
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros 207 Rallye έγραψε:
Οση διαφορά βλεπεις τωρα οταν εισαι δικαβαλο και κατεβαινει ο ενας επιβατης (100 κιλα περιπου) , άλλη τοση θα δεις με το προγραμμα

Η VPower νομιζω εχει 95 οκτανια, οχι 97 , δεν ειμαι σιγουρος ομως

97 εχει
SnakeMJK - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 20:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό το μοτέρ για να πάρει 15 (ατμοσφαιρικά) άλογα πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα (εκκεντροφόρια, σοβαρή εισαγωγή-εξαγωγή, πρόγραμμα για τα συγκεκριμένα πράγματα που θα φοράς). Και στο τέλος απλά θα κάνει φασαρία και θα καίει τον πάτο του.
Όπως έχουμε πει εκατοντάδες φορές εδώ μέσα, καλύτερα να το δώσεις και να πάρεις το 1.6. Το κόστος είναι ελάχιστο και απλά θα πληρώνεις λίγο περισσότερα τέλη.
Σκέτο κονσέρβα πρόγραμμα κυρίως θα δώσει το placebo effect που νομίζεις ότι πηγαίνει πιο γρήγορα Razz
alexandros 207 Rallye - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 21:09:16
Θέμα δημοσίευσης:
johnnym έγραψε:
Εχει την fuel save 95 VPower 97 και VPower racing

Δλδ θες μα μ πεις οτι με 4-5 ίππους + με 2 ατομα θα ειναι σαν τωρα οταν ειμαι μόνος;
Ναι, αυτο θελω να πω

Γνωμη μου, δεν αξιζει να ασχοληθεις με προγραμμα
MariosT - Πεμ 07 Ιούλ 2016, 21:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
η διαφορα που θα δεις δεν θα αξιζει τα χρηματα που θα εχεις δωσει . Σοφοτερο ειναι να τα βαλεις στην ακρη για να παρεις κατι δυνατοτερο .
η αληθεια ειναι οτι στην πραξη θα κερδισεις μονο 5-6 και αν .
Manos206 - Παρ 08 Ιούλ 2016, 09:35:58
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Αυτό το μοτέρ για να πάρει 15 (ατμοσφαιρικά) άλογα πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα (εκκεντροφόρια, σοβαρή εισαγωγή-εξαγωγή, πρόγραμμα για τα συγκεκριμένα πράγματα που θα φοράς). Και στο τέλος απλά θα κάνει φασαρία και θα καίει τον πάτο του.
Όπως έχουμε πει εκατοντάδες φορές εδώ μέσα, καλύτερα να το δώσεις και να πάρεις το 1.6. Το κόστος είναι ελάχιστο και απλά θα πληρώνεις λίγο περισσότερα τέλη.
Σκέτο κονσέρβα πρόγραμμα κυρίως θα δώσει το placebo effect που νομίζεις ότι πηγαίνει πιο γρήγορα Razz

+1
volvos - Παρ 08 Ιούλ 2016, 10:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
to 1.4 8v me programma pairnei pano apo 9 gaidouria.

proxora mi masa me tis mal**** poy soy lene

tha mpeite 6 mesa, 3 port pagkaz me anoixti ti porta kai telos
johnnym - Παρ 08 Ιούλ 2016, 13:53:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει τι ακριβώς χρειάζεται για να γίνει η μετατροπή (μέρη) σε 1.6

Σημείωση:δεν εχω ηλεκτρογκαζο

Πείτε μ Αν μπορείτε υι ακριβώς μέρη χρειάζεται να δω ποσο θα μου βγει αν τα παρω μέρος μέρος αλλιως να δω μηπως αγοράσω του μηχανικού μου ολόκληρο το αμάξι...αλλααααα εχει 250φευγα χιλιάδες χλμ
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες