PZEN1600 έγραψε: |
Καλησπερα Χρηστο ,η βαλβιδα που μου λες τι κανει?μαυρο καπνο παντως δεν βγαζει.τρομπα να υποθεσω εννοεις βενζινας? ωχ ωχ ωχ ωχ σκουρα τα πραματα!!!!!και οτι δεν τραβαει το αμαξι?????αυτο μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση....15 χρονια εχω το αμαξι ,ξερω και τον παραμικρο θορυβο ,αυτο δεν μου εχει ξανασυμβει με το αυτοκινητο. |
Manos206 έγραψε: |
Το τρανταγμα στο ρελαντι + η ασταθεια μου φαινεται σαν να τρικυλινδριζει. Ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα οπως και λαμπακι κινητηρα και εφταιγαν απλα τα μπουζι. Το φαινομενο ξεκινησε οταν εδινα αποτομα γκαζι οπου μπουκωνε ελαφρως μεχρι που παρεδωσε πνευμα το ενα μπουζι. Ριξε μια ματια κι εκει ![]() |
PZEN1600 έγραψε: |
Χρηστο σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο που αφιερωσες,θα το κοιτάξω αυτό με την βαλβίδα που μου είπες, ελπιζω να ειναι αυτο και να βρω την λύση γιατί αν είναι κάτι από τα άλλα θα μείνει πολύ καιρό έτσι το τουτου!!!!! σίγουρα το σωστό ειναι να το δει μάστορας το αμάξι και όχι να το παίζω εγω μάστορας αλλά έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου!!!!!! Γιαυτό προσπαθω μόνη μου μπας και καταφέρω κατι. Σε ευχαριστώ και πάλι. |
Manos206 έγραψε: |
Το τρανταγμα στο ρελαντι + η ασταθεια μου φαινεται σαν να τρικυλινδριζει. Ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα οπως και λαμπακι κινητηρα και εφταιγαν απλα τα μπουζι. Το φαινομενο ξεκινησε οταν εδινα αποτομα γκαζι οπου μπουκωνε ελαφρως μεχρι που παρεδωσε πνευμα το ενα μπουζι. Ριξε μια ματια κι εκει ![]() |
Tzive έγραψε: |
αυτο ειναι obd 2 ξέρει κάνεις?
PZEN1600 κοιτα τα προσωπικα μηνυματα σου... |