PSClub - Hellas
Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - Προβλημα σε 208 1.4 hdi
diver - Σαβ 18 Ιούν 2016, 22:00:06
Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα σε 208 1.4 hdi
Καλησπέρα μόλις αγόρασα μεταχειρισμενο ενα 208 1.4 hdi με 70.000 χλμ εχω το εξης πρόβλημα εκεί που παω κανονικά ξαφνικά βγάζει πυκνό άσπρο καπνό απο την εξάτμιση μόλις κανω αναζωογόνηση σταματάει αλλα μου το παρουσιάζει συνέχεια για να καταλάβετε σε καθε βόλτα με αποτέλεσμα να το πηγαίνω συνέχεια σε ψηλές στροφές τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά αν γνωρίζει κάποιος....ευχαριστώ!!!
Mono AEK - Σαβ 18 Ιούν 2016, 22:04:18
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως εχει γεμισει το dpf?
Εχεις κανα λαμπακι?
diver - Σαβ 18 Ιούν 2016, 23:05:59
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι απο λαμπάκι τιποτα και αυτο είναι που με ανησυχεί ξαφνικά το παρουσιάζει και ελεγα να αλλάξω λαδια και φίλτρο. Όμως δεν είναι λιγο περίεργο βέβαια το είχε γυναίκα και μάλλον το πήγαινε νορμάλ και μάλλον μπουκωσε το dpf. Αν γέμισε το dpf με καθαριστικό και παράλληλα αναζωογόνηση θα φτιάξει;
Andreasf1 - Κυρ 19 Ιούν 2016, 09:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
Είσαι σίγουρος οτι έχει 70.000χλμ;
Σε τι συνθήκες κινείται όλα αυτά τα χλμτρα;
Για αρχή δες μια την στάθμη λαδιών και δες και σε τι κατάσταση είναι το παραφλου όπως και η τάπα λαδιού αν έχει τπτ περίεργο πάνω.
Φίλτρο πετρελαίου απο ποτε έχει να αλλάξει το αμάξι;
Αφου δεις αυτα και εισαι κομπλε, στην συνεχεια πήγαινε σε μια αντιπροσωπία ή σε κάποιον που να έχει το γνήσιο διαγνωστικό να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται το dpf σου(πόσο % βουλωμεβο είναι) και μήπως υπάρχει κάποιο κρυφό σφάλμα.
diver - Κυρ 19 Ιούν 2016, 21:04:02
Θέμα δημοσίευσης:
Το αμάξι είναι ελληνικό απο εταιρεία ενοικίασης το είχε γυναίκα εχει βιβλίο service και θέλει σε 5000χλμ service τα λαδια μαύρα είναι ουτε γκρι ουτε κανουν σαπουναδα το θέμα είναι ότι εαν είναι φουλ βουλωμένο το dpf δεν θα μου το εκανε συνέχεια; Εκανα αναζωογόνηση αλλά παλι τα ίδια τωρα θα το παω για αλλαγή λαδιων και φίλτρο τα καθαριστικά κανουν τίποτα;
Mono AEK - Δευ 20 Ιούν 2016, 20:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου μας μπερδευεις
Στην αρχη λες στο κανει συνεχεια τωρα λες δε θα μου το κανε συνεχεια?
εγω θα πηγαινα αμεσα να δω κατα ποσο ειναι βουλωμενο γιατι αποτι εχω διαβασει σε διαφορα αρθρα μπορεις να παθει πολυ χοντρη ζημια απο αυτο
Andreasf1 - Τρι 21 Ιούν 2016, 00:21:53
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι, δεν ειναι απαραίτητο να το κάνει συνέχεια. Αλλά ωστόσο δεν ειναι φυσιολογικό ούτε μια στο τόσο να βγάζει άσπρο καπνό όταν κάνει αναγέννηση .Λογικά καθαριστικό κτλ δεν θα κάνουν δουλειά. Πήγαινε το για διάγνωση άμεσα να δεις τι γίνεται. Ίσως έχει καταγραφεί και σφάλμα.
Ενημέρωσε μας να μάθουμε τι έγινε τελικά..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες