PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Μπαταρία ή δυναμό την βοήθεια σας

kiriakos2015 - Πεμ 16 Ιούν 2016, 23:11:02
Θέμα δημοσίευσης: Μπαταρία ή δυναμό την βοήθεια σας
Καλησπέρα σε όλους .

Είχα ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου (peugeot 106 2003 16v) και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μήπως και βρώ άκρι.

Έχω παρατηρίσει ότι όταν πήγα σε μία μεγάλη απόσταση 90χλμ και πήγαινα σταθερά με 120χλμ ανάβει για λίγο το λαμπάκι της μπαταρίας (περίπου 1 λεπτό ) και μετά έσβηνε . Και άλλη μία φορά με φώτα ανοιχτά , χαμήλωνε το φώς στο κοντέρ και μετά από λίγο έφτιαχνε, αυτό δεν μου το κάνει συχνά περίπου 1 με 2 φορές το μήνα και άν . Επίσης την μπαταρία την άλλαξα πριν 1,5 χρονο , και δεν είχα κανένα πρόβλημα στην εκκίνηση του αυτοκινήτου μέχρι και τώρα.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Mono AEK - Παρ 17 Ιούν 2016, 08:50:02
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι παρα πολυ ευκολο να πας σε εναν ηλεκτρολογο και να σου μετρησει το δυναμο
1 λεπτο υποθεση και δε προκειται να σε χρεωσει κατι
Tzive - Παρ 17 Ιούν 2016, 10:53:39
Θέμα δημοσίευσης:
βαλε ενα πολύμετρο στην μπαταρία να δεις που βρίσκεται. επίσης κοίτα το την ώρα που μιζάρεις που πέφτει πόσο πέφτει, και μέτα σήκωσε μια στροφές να οπλίσει το δυναμό και δες παλι τι ρευμα βγάζει
kiriakos2015 - Σαβ 18 Ιούν 2016, 14:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά πήγα στον ηλεκτρολόγο και μου είπε ότι η μπαταρία είναι μια χαρά και ότι πρέπει να δούμε το δυναμό. Και μετά μου άρχισε την ιστορία ότι είναι μεγάλη δουλειά και ότι πρέπει να βγει πρώτα το κλιματιστικό και μετά να βγάλουμε το δυναμό για να δούμε τι έχει και ότι θέλει μεγάλη εργασία.

Συμπέρασμα το άφησα όπως έχει το θέμα για πιο μετά.
Mono AEK - Σαβ 18 Ιούν 2016, 15:22:04
Θέμα δημοσίευσης:
πηγαινε σε αλλον

με το πολυμετρο θα στο μετρησει να δει αν φορτιζει

δεν ειναι τιποτα οπως σου το περιεγραψε ο tzive ειναι η διαδικασια
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες