glf έγραψε: |
πάντως το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι τα db.. αμα πιάνουν και λίγο καλό μπάσο, δε θέλω τίποτα άλλο.. |
mick206 έγραψε: | ||
Νικόλα κι εγώ έτσι έλεγα... ![]() ![]() ![]() Έχω αλλάξει άρδην σκεπτικό!! Θέλω να το κάνω club το αμάξι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να κάνω μέσα party!! ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
(μα γιατι τα ραλια δεν ασχολουνται με τον ηχο?) |
όταν θα πρέπει να περιμένω σταματημένος να περάσω σε ΣΕΧ ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Νικόλα κι εγώ έτσι έλεγα... ![]() ![]() ![]() Έχω αλλάξει άρδην σκεπτικό!! Θέλω να το κάνω club το αμάξι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να κάνω μέσα party!! ![]() ![]() ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
ολο στο ΣΕΧ το μυαλο σου! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
χμ.. με ενισχυτή στερεωμένο στο κλουβί βλέπω να με κόβουν αβίαστα στο επόμενο αγώνα που θα παω τεχνικό έλεγχο... ας είμαστε σοβαροί παρακαλώ. και αυτά περί τεκίλας στην εταζέρα θα μπορούσαν να σας απασχολήσουν μέσω PM's. Σας παρακαλώ να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο θέμα.
Θέλω να αλλάξω τα εργοστασιακά μεγαφωνα, εκ των οποίων το ένα πρέπει να έχει σκιστεί, με τα καλύτερα value for money 13αρια, που να εχουν ενσωματωμενο tweeter για να μην βάλω βάσεις στα καπάκια του καθρέπτη ! αν έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένο μοντέλο ή το καλύτερο από τα 3 που είπα πιο πάνω, παρακαλώ καντε το γιατί.... ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ !!!!!!!!!! αααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχα |