PSClub - Hellas
Εσωτερικό και Αμάξωμα - Πισω Αεροσακος και παιδικο καθισμα
Byakuya - Τρι 07 Ιούν 2016, 10:55:34
Θέμα δημοσίευσης: Πισω Αεροσακος και παιδικο καθισμα
Καλησπερα!
Θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να απενεργοποιήσω τον πίσω αερόσακο γιατί έχω βάλει παιδικό καθισματάκι να κοιτάει προς τα πίσω και βρίσκεται ακριβώς διπλά στον αερόσακο.
Ευχαριστωωωωω
alfasud - Τρι 07 Ιούν 2016, 17:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
Δες στο βιβλιαράκι του αυτοκινήτου. Αν απενεργοποιείται ( που δεν πιστεύω...) εκεί θα γράφει πως.
puglover - Τρι 07 Ιούν 2016, 18:14:53
Θέμα δημοσίευσης:
https://www.youtube.com/watch?v=LZszvhtVVBE
Δες στο 1:30. το δικο σου καθισματακι καθεται πιο ψηλα? Λογικα δεν υπαρχει προβλημα. Τα εχει προβλεψει ο κατασκευαστης κατι τετοια.
drdino - Τετ 08 Ιούν 2016, 11:21:18
Θέμα δημοσίευσης:
Το 207 δεν έχει πλευρικούς πίσω. Η κουρτίνα δεν απενεργοποιείται.
Byakuya - Πεμ 09 Ιούν 2016, 08:02:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Ναι είναι πιο ψηλό , είναι σαν το διπλανό (0-18kg) και γυρισμένο ανάποδα.
Το χτυπάει το καθισματακι δηλαδή εαν ανοίξει......λογικά δεν θα υπάρχει θέμα.
To concord ultimax 3 είναι και το εχω τοποθετήσει οπως παρακάτω με Isofix.
alfasud - Πεμ 09 Ιούν 2016, 09:30:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσο μηνών είναι το μωράκι? Αν είναι σε φάση που το βάζεις στο ριλάξ, θεωρώ καλύτερο να βάλεις το κάθισμα να κοιτά εμπρός, ώστε να μπορεί ο οδηγός να ελέγχει το μωρό ακόμη και αν δεν υπάρχει η μαμά πίσω.
Το βάζεις να κοιτά εμπρός και... δένεις τις ζώνες!
Ανάποδα πρώτον δεν θα μπορεί ο οδηγός να το ελέγχει και δεύτερο το παιδάκι θα... σκυλοβαρεθεί να κοιτά τον ουρανό και θα σου γκρινιάζει που δεν θα σε βλέπει ( τους κάνει καλό να βλέπουν τον μπαμπά - μαμά να στρίβει αυτό το "στρογγυλό πράγμα", ή να "ανακατεύει κάτι με εκείνο εκεί το σίδερο"!)
Για να καταλάβεις, η μεγάλη μου κόρη χωρίς κανένα άλλο ερέθισμα παρά μόνο τη μέχρι τότε εμπειρία της ως θεατής, κατάφερε και έκανε 2-3 γύρους με... καρτ με την πρώτη φορά. Απλά της είπα να στρίβει το τιμόνι όπως ο... μπαμπάς δεξιά - αριστερά ανάλογα με το προς τα που θέλει να πάει!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες