PSClub - Hellas
Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Κεντρικό κλείδωμα Peugeot 207
Dimitris_207 - Κυρ 05 Ιούν 2016, 02:10:06
Θέμα δημοσίευσης: Κεντρικό κλείδωμα Peugeot 207
Χαιρετώ την παρέα του φορουμ πριν καμιά βδομάδα πήρα το 207 και εχω απορία σχετικά με το κεντρικό του κλείδωμα.
Στην κονσόλα έχει ένα κουμπι με κλειδαριά που όταν το πατάω κλειδώνει τις 2 πόρτες (έχω πάρει 2πορτο) μόνο απ έξω,από μέσα ανοίγουν κανονικά.
Είναι φυσιολογικό αυτό;Γιατί σε άλλα αμάξια ξέρω πως το αντίστοιχο κεντρικό κλείδωμα τις κλειδώνει από μέσα για λόγους ασφαλείας πχ να μην ανοίξει την πόρτα μικρό παιδί.
akis1976 - Κυρ 05 Ιούν 2016, 06:32:29
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι είναι,εχω την εντύπωση αυτό που λες ισχύει σε τετραπορτο μιας που όποιος βάζει μικρο παιδί στο μπροστά κάθισμα θέλει
Επίσης δεν χρειάζεται να το πατήσεις για να κλειδώσει το κάνει αυτόματα με το που ξεκινήσεις.
Dimitris_207 - Κυρ 05 Ιούν 2016, 10:29:35
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ μου φάνηκε περίεργο αρχικά γιατί νόμιζα πως θα έπρεπε να κλειδώνουν και από μέσα αλλά ρώτησα και ένα γνωστό που έχει ένα C2 και έτσι ακριβώς κλειδώνει και αυτού νου.
drdino - Κυρ 05 Ιούν 2016, 12:01:53
Θέμα δημοσίευσης: Και
Αν έχεις υπερασφάλιση (deadlocks) τότε με διπλό πάτημα του κουμπιού στο τηλεχειριστήριο απενεργοποιούνται οι εσωτερικές χειρολαβές. Όχι όμως με το πάτημα του κουμπιού στο εσωτερικό του αμαξιού. Η παιδική ασφάλεια είναι άλλο και αφορά στις πίσω πόρτες. Είναι είτε χειροκίνητες (μια βίδα δίπλα στην κλειδαριά στην πόρτα) είτε ηλεκτρικές (σε συνδυασμό με deadlocks) πχ από το κουμπί που απενεργοποιεί τα πίσω παράθυρα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες