Εσωτερικό και Αμάξωμα - ΜΠιλια λεβιε δερματινη αντικατασταση. cult - Παρ 27 Μάϊ 2016, 21:07:42 Θέμα δημοσίευσης: ΜΠιλια λεβιε δερματινη αντικατασταση.
ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση.Εχω ενα 206 το οποιο και εχω δωσει στη γυναικα μου για να κανει τις μετακινησεις της τις καθημερινες. Σημερα δυστυχως της εμεινε η φουσκα του λεβιε στο χερι. Ειναι δερματινη με εξωτερικα γαζια (της μανας του) και υποψιαζομαι οτι δε θα τη βρω αφου μαλλον εχει να κανει με την εκδοση του αυτ/του(πηγαινε πακετο με bucket καθισματα,δερματινο τιμονη κτλ). Επισης απο οτι ειδα η βαση του λεβιε δεν εχει καποιου τυπου σπειρωμα οποτε με καποιο τροπο κουμπονε πανω σε αυτον.
Υπαρχει τροπος να την κανω ν α ξανακουμπωσει πανω στο λεβιε η να κοιταξω παραυτα για αντικατασταση της?ΚΑι αληθεια τελικα πως κουμπωνι η μπιλια πανω στο λεβιε? Tzive - Παρ 27 Μάϊ 2016, 22:09:57 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΠιλια λεβιε δερματινη αντικατασταση.
cult έγραψε:
και αληθεια τελικα πως κουμπωνι η μπιλια πανω στο λεβιε?
απλα την πατάς κάτω και μένει στην θέση της! cult - Σαβ 28 Μάϊ 2016, 08:51:39 Θέμα δημοσίευσης:
Αρα γι αυτη που εχω και μπαινοβγαινει δεν μπορω να κανω τιποτα σωστα( η μηπως μπορω)? Λογικα εχει σπασει αυτο που τη συγκρατουσε. Mono AEK - Σαβ 28 Μάϊ 2016, 12:45:36 Θέμα δημοσίευσης:
μπορεις να βαλεις λιγη κολλα