Σήμερα τα πρωί, καθώς άνοιξα την ηλιοροφή του 206 (XS) 1,4 2000 άνοιξε το πλαστικό προστατευτικό και με το που ξεκίνησε το τζάμι να πηγαίνει προς τα πίσω ... έμεινε εκεί. Δεν παίζουν καθόλου οι διακόπτες μπρος-πίσω και έχω μείνει με την οροφή (ελάχιστα βέβαια) ανοιχτή. Ευτυχώς που έχω γκαραζ και δεν τίθεται θέμα βροχής κλπ. Ξεκίνησα να δω τι μπορεί να φταίει : Πήγα σε ένα κοντινό ηλεκτρολογείο και είδαμε ότι όλες οι ασφάλειες ήταν ok (Εξάλλου σύμφωνα και με το manual η ασφάλεια είναι κοινή με αυτή των παραθύρων τα οποία παίζουν). Επίσης όταν πατάω τα κουμπάκια βλέπω ένα χαμήλωμα στο εσωτερικό φωτάκι που μου δίνει να καταλάβω ότι προφανώς φτάνει ρεύμα εκεί. Με όσους το συζήτησα θεωρούν ότι μάλλον τα έχει παίξει το μοτεράκι της ηλιοροφής. Ψάχνω εδώ και αρκετές ώρες το forum για κάποιο αντίστοιχο θέμα και δεν βρίσκω τίποτα. Ξέρει κανείς να μου πει οτιδήποτε σχετικό ? Το πρόβλημα είναι ότι αν έχει πράγματι πρόβλημα το moter, που να το πάω καθότι σε τέτοια θέματα η αντιπροσωπεία συχνά σε χρεώνει τρελά, ενώ επίσης κάποιος μου είπε ότι μπορεί να πρέπει να μου ξηλώσουν και όλη την οροφή. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει...
THANKS |