PSClub - Hellas

Φτιάξε το μόνος σου - Ξεκολλά το ύφασμα οροφής

kogos - Δευ 16 Μάϊ 2016, 15:07:56
Θέμα δημοσίευσης: Ξεκολλά το ύφασμα οροφής
Καλησπέρα,

σε 307 του 2003 άρχισε να ξεκολλά σιγά σιγά το ύφασμα οροφής, στο σημείο πάνω από τους πίσω επιβάτες. Μέχρι τώρα είναι μικρό σε μέγεθος το σημείο που έχει ξεκολλήσει, αλλά όσο το αφήνω μεγαλώνει. Το πάτησα ελαφρά με το χέρι και είδα πως ο αφρός που έχει από μέσα πρέπει να είναι μια χαρά, κολλάει πάλι για λίγο αλλά μετά ξεκολλά και πάλι.

Διάβασα κάτι ξένα φόρουμ και έλεγαν για βενζινόκολλα σε σπρέυ... υπάρχει περίπτωση να κάνω δουλειά;;; Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Γιατί τσιγκουνεύομαι να πληρώσω ταπετσέρη καθώς τον τελευταίο μήνα με έχει πάει 3 και 1 με διάφορα έξοδα.

Σε περίπτωση που δεν επιδιορθώνεται, ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί; Το ύφασμα φαίνεται μια χαρά, εκτός από ένα σημείο που έχει λερωθεί αλλά πολύ λίγο, επομένως, ακόμα κι αν χρειαστεί ταπετσέρης θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω το ίδιο, μπας και γλιτώσω κανά φράγκο.

Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν.
307__:)(dimitris) - Δευ 16 Μάϊ 2016, 15:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε δυστυχως δεν θα κανεις τιποτα με το ιδιο υφασμα θελει καινουργιο, γιατι υφασμα και αφρολεξ καποτε ηταν ενα τωρα οχι. Ο ταπετσερης θελει περιπου 100 ευρω για υφασμα και την δουλεια, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις το υφασμα και να το κολλησεις μονος σου βγαζοντας βεβαια τον ουρανο, αν πιανουν λιγο τα χερια σου μπορεις αλλιως πας για ταπετσερη Wink παθων Rolling eyes
kogos - Δευ 16 Μάϊ 2016, 16:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
Έπεσε ενα δάκρυ... Ξέρει κανείς κανέναν καλό ταπετσερη σε περιοχή Νίκαια - Πειραιά???
volvos - Δευ 16 Μάϊ 2016, 20:43:11
Θέμα δημοσίευσης:
Eμενα στοιχχισε 140 αλλα αλλαξα και κολωνες εμπρος για να ταιριαζει με νεο.
τα παλια ειχαν αλλαξει χρωμα και εκανε αντιθεση...

αν βρεις αθηνα με 100 σφυρα μου
307__:)(dimitris) - Τρι 17 Μάϊ 2016, 10:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν εμενα Αθηνα και συγκεκριμενα και εγω Νικαια δεν βρηκα κατι φθηνο αν και δεν εψαξα και πολυ, βρηκα μονο ενα μαγαζι στους Αγ.Αναργυρους μεσω net αν θες ονομα σου στελνω σε π.μ που επερνε περιπου 120 ειδα και δουλεια του και μπορω να πω καλυτερο και απο μαμα. Εγω τωρα μενω Αγρινιο παιρνουν περιπου κανα 80αρι εγω θα το φτιαξω μονος μου με καινουργιο υφασμα και βενζινοκολλα σπρευ με βοηθεια ξαδερφου φανοποιου, ελατε δεν παιρνουμε πολλα κερνατε φαι και μπυρα και ειμαστε οκ Laughing
DimiP - Τρι 17 Μάϊ 2016, 19:07:05
Θέμα δημοσίευσης:
120 ευρω τελικη τιμη στο δικο μου τον τελ. μηνα για αλλαγη ουρανου με αλλο χρωματος μαυρου

βεβαια εγω εφτιαξα και ολα τα πλαστικα , αυτα πανε εξτρα
307__:)(dimitris) - Τετ 18 Μάϊ 2016, 18:15:10
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειναι ωραιο αυτο γιατι ειναι mazda Silly (ωραια δουλεια Wink )
Blue Cub - Πεμ 19 Μάϊ 2016, 08:08:33
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP καμερα πορειας βλεπω κι εσυ. Εχεις κανα καλο πλανο;
DimiP - Πεμ 19 Μάϊ 2016, 11:53:58
Θέμα δημοσίευσης:
Blue Cub έγραψε:
DimiP καμερα πορειας βλεπω κι εσυ. Εχεις κανα καλο πλανο;

χαχαχα... ωραιος!

ε κατι θα υπαρχει αν ψαξω
Wink
Blue Cub - Πεμ 19 Μάϊ 2016, 12:01:03
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχεις καταγραψει τιποτα ενδιαφερον;
Ανεβασε κανενα σκηνικο!
xabaxaba - Κυρ 12 Ιούν 2016, 07:09:19
Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγη υφασματος ουρανου
Καλημερα και απο μενα.
Σε peugeot 307 2004 μοντελο ειχε πεσει το υφασμα.
Αγορασα νεο υφασμα απο καταστημα ,εβγαλα τον ουρανο για να καθαρισω το παλιο αφρολεξ, ξεβιδωνοντας τα σκιαστρα εμπρος, τα 3 χερουλια και τραβοντας προσεκτικα τα πλαστικα στα κωλωνακια στις εμπρος ζωνες ασφαλειας και στα πισω κωλωνακια, στη συνεχεια εβγαλα 2 βιδακια στο πισω μερος του ουρανου και τελος τα φωτα μπρος πισω..κολησα το νεο υφασμα με ειδικη κολα και ετοιμο. Αξιζει να το δοκιμασει καποιος. Ειναι ευκολο και γλυτωνεις αρκετα λεφτα
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες