ntinos έγραψε: |
Τελικα η εγγυηση δεν ισχυει,εχει περασει το οριο των 80000 Km.Υπηρχε κι αυτος ο περιορισμος στην συμβαση.5 χρονια ή 80000
Εχω κανει 83500 Τι να κανω λετε?Να το παω που?Δωστε ρε παιδια καμμια ιδεα γιατι στον τελευταιο που πηγα για service (γνωστο μαγαζι στη Λ Αθηνων)μου εκανε λαμογια και δεν ξαναπαω. Ευχαριστω |
Εχω καποιο αγχος,αλλα ελπιζω να μου περασει σε λιγο που αρχιζει και το games of thrones. |
Επανερχομαι
Πηγα λοιπον στο συνεργειο(δεν ξερω αν θελετε να πω δημοσιως ποιο). Το πρωι πηγα δουλεια μια χαρα ,επισης γυρισα μια χαρα Δεν εχει βγαλει αλερτ,εκτος εκεινο της Παρασκευης,το οποιο κατα την επαννεκινηση της μηχανης δεν ξαναπαρουσιαστηκε. Ο μηχανικος ειπε οτι και να το βαλει για διαγνωση αν δεν αναβει κατι δεν θα δειξει τιποτα.Το αφηνω ετσι και παρακολουθηση.Ισως να ηταν "αναλαμπή". Εχω καποιο αγχος,αλλα ελπιζω να μου περασει σε λιγο που αρχιζει και το games of thrones. Η γνωμη σας? Ευχαριστω πολυ Ν. |
STELIOS έγραψε: |
Ειναι βλαβη στο ηλεκτρικο μοτερ/ECU τηε υποβοηθησης.
Δεν φτιαχνει, θελει αλλαγη του μοτερ/ΕCU - ειναι ενα κομματι αυτα. Εγω ειχα βρει μεταχειρησμενο απο εμπορο στα 150 Ευρω (μαζι με κρεμαγιερα) Πηρα ΜΟΝΟ το μοτερ και σε συνεγειο μου το αλλαξανε με 45 ευρω. (αν κανεις αλλαγη ΟΛΗ τη κρεμαργιερα ο μηχανικος θα σου παρει περισσοτερα, ειναι μεγαλυτερη δουλεια + μετα θες και ευθηγραμιση κτλ....) Διαβασε Εδω: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=21580&postdays=0&postorder=asc&start=40 |
vasil80 έγραψε: |
φιλε,κανε εναν κοπο να πας σε εναν μηχανικο/ηλεκτρολογο που ξερεις (δεν θα σου παρει λεφτα) να μετρησει την μπαταρια να το αποκλεισεις...εγω ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο, αλλα να το τσεκαρεις...ειναι θεμα ασφαλειας μην το αφηνεις ετσι..αν τα εφτυσε η μπαταρια ουτως ή αλλως σε κανα κρυο θα σε αφησει και θα την αλλαξεις,προλαβε το...
αν σου συμβει την ωρα που παρκαρεις/ακινητος και στριβεις το τιμονι, εκτος απο βαρυ τιμονι,καθως στριβεις κλοτσαει κιολας? αν ναι 99,9 ειναι η μπαταρια...εκτος αυτου ομως να κοιταξεις και το δυναμο (ειδικα αν εχεις καλο ηχοσυστημα που τραβαει ρευμα (subwoofer,ενισχυτες),μην αποκλειεις να ψοφησε το δυναμο και να την πληρωνει η μπαταρια/να την ακους στο τιμονι..αυτο παλι ο ηλεκτρολογος/μηχανικος θα στο πει/μετρησει. |
ntinos έγραψε: | ||
Τα διαβασα κι επαθα Δεν θα ηθελα να βρεθω στην θεση σου με τιποτα Να ρωτησω,αν μεινω απο μοτερ,οδηγω ανεκτά? ![]() |
Το τιμονι κουτσουρο,αλλαξα μπαταρια,η ενδειξη δεν σβηνει,το αυτοκινητο ακινητοποιημενο.
Αυριο παω στην επισημη.και βεβαια θα θεσω θεμα αναξιοπιστιας και επικινδυνοτητας του συγκερκριμενου μοντελου . Για καλοσκεφτειτε το αγαπητοι Ποσοι μπορει να την εχουν πατησει ετσι σε προσπερασεις και 'γω δεν ξερω τι και να εχουν σκοτωθει!! Ειμαι λαθος?? |
309 lover έγραψε: |
Για πες δηλαδη, τι παρατηρησες;
Σε ποια αντιπροσωπεια ειπες εκανες την επισκευη; |
ntinos έγραψε: | ||
Εχω ηδη αναφερει που το πηγα για την επισκευη πιο πισω Το οτι βρηκα καφε πανω στο ασημι πλαστικο πανω απο τον κεντρικο αεραγωγο,στης οθονης το περιμετρικο ασημί,δεν ξερω αν λεει κατι. Το οτι χρησιμοποιω Aerospace protectant kai Poorboys world ,δεν ξερω αν λεει κατι για να συγκρινεις τι απαιτηση εχω. Εν τω μεταξυ για να σου πω και το αλλο,δεν μαρεσει και το υφος της ερωτησης σου. Και μαλιστα νομιζω οτι δεν θα ξαναγραψω οτιδηποτε αλλο γιατι δεν ξερω αν χρησιμευουν για τραπεζα πληροφοριων,ή αντιπαραθεσης Ευχαριστω να ειστε καλα και καλους δρομους να εχετε |
309 lover έγραψε: | ||||
Κωνσταντινε κι εγω νομιζω οτι αρπαζεσαι λιγο ευκολα και χωρις λογο. Τωρα πως εσυ νομιζεις οτι ειχα υφος στο ποστ μου δεν μπορω να καταλαβω, μιας και δικο μου σχολιο ειχες διαβασει παλαιοτερα για τη συγκεκριμενη αντιπροσωπια. Γι αυτο αλλωστε ρωτησα για να δω τι δυσαρεστησε εσενα. Πιστευω πως το psclub εχει μια καλη τραπεζα πληροφοριων που θα πρεπει ολοι συνεχως να ενισχυουμε καθως πολυς κοσμος εχει βοηθηθει απο αυτη διαχρονικα και σε διαφορους τομεις. Καλους δρομους να χεις και συ και απροβληματιστο να ναι απο δω και μπρος. |