PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - 207 vti 95 .Τιμονι κουτσουρο

ntinos - Παρ 15 Απρ 2016, 22:30:58
Θέμα δημοσίευσης: 207 vti 95 .Τιμονι κουτσουρο
Αγαπητοι καλησπερα
Εριξα μια ματια στα θεματα για το συστημα διευθυνσης,αλλα δεν βρηκα κατι αναλογο κι ετσι κανω την ερωτηση
Αποψε γυρνωντας απ την εργασια μου το τιμονι σε μια στιγμη δεν γυρναγε με την ευκολια που ξερουμε,ειχε μουλαρωσει ,ηταν πολυ σκληρο.Ευτυχως ημουν μεσα στα στενα και οχι στον Κηφισο.Σταματησα δεξια και ειδα οτι αναβε μια ενδειξη σαν σχεδιακι τιμονιου με !.Το εσβησα,ξαναξεκινησα τον κινητηρα,το τιμονι επανηλθε αλλα η φωτεινη ενδειξη εμεινε αναμμενη.
Θα ηθελα τα φωτα σας
Ευχαριστω εκ των προτερων

υγ.Εχω κανει γυρω στα 80000 Km και η 5ετης εγγυηση ληγει τον 7ο/2016.
Ειχα πληρωσει extra για αλλα 3 χρονια οταν το πηρα
Andreasf1 - Παρ 15 Απρ 2016, 23:42:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ε, μην το σκέφτεσαι κατευθείαν αντιπροσωπία και διαγνωστικό να δεις την βλάβη.
ntinos - Σαβ 16 Απρ 2016, 09:27:15
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη βρισκομαι Χαιδαρι,τι λετε για Χανιαδακη? Riviere
Δεν εχω παει ποτε σ αυτον ουτε οταν ειχα το Xsara και τον δινει η αντιπροσωπεια σαν επισημο επισκευαστη

http://www.peugeot.gr/contact-us/
ntinos - Σαβ 16 Απρ 2016, 11:12:03
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα η εγγυηση δεν ισχυει,εχει περασει το οριο των 80000 Km.Υπηρχε κι αυτος ο περιορισμος στην συμβαση.5 χρονια ή 80000
Εχω κανει 83500

Τι να κανω λετε?Να το παω που?Δωστε ρε παιδια καμμια ιδεα γιατι στον τελευταιο που πηγα για service (γνωστο μαγαζι στη Λ Αθηνων)μου εκανε λαμογια και δεν ξαναπαω.
Ευχαριστω
Driver ///M - Σαβ 16 Απρ 2016, 13:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
ntinos έγραψε:
Τελικα η εγγυηση δεν ισχυει,εχει περασει το οριο των 80000 Km.Υπηρχε κι αυτος ο περιορισμος στην συμβαση.5 χρονια ή 80000
Εχω κανει 83500

Τι να κανω λετε?Να το παω που?Δωστε ρε παιδια καμμια ιδεα γιατι στον τελευταιο που πηγα για service (γνωστο μαγαζι στη Λ Αθηνων)μου εκανε λαμογια και δεν ξαναπαω.
Ευχαριστω

H automotivo στην Κηφισιας ειναι αρκετα σοβαρη αντιπροσωπεια οποτε θα το πηγαινα και απο εκει για μια διαγνωση.

Κι εννοειται πως πρεπει να το πας να δεις τι ειναι.
Με το τιμονι δεν παιζουν.
vasil80 - Σαβ 16 Απρ 2016, 14:47:16
Θέμα δημοσίευσης:
Να τσεκαρεις και την μπαταρια...αν ειναι στα ψοφια το κανει αυτο (μην σου φαινεται ασχετο,το εχω παθει με renault clio)
ntinos - Κυρ 17 Απρ 2016, 10:16:49
Θέμα δημοσίευσης:
Αυριο θα το παω για διαγνωση
β)την φωτεινη ενδειξη δεν την εβγαλε ξανα,μόνο εκεινη τη δεδομενη στιγμη
γ)vasil80 ισως εχεις και δικιο ,σημερα που το δοκιμασα να τσεκαρω το τιμονι το οποιο δεν παρουσιασε κατι το περιεργο, μου φανηκε πως την ωρα που γυρισα το κλειδι σαν να αγκωμαχησε λιγο.
γ)Driver///M, με το τιμονι σιγουρα δεν παιζουν.Να φανταστεις απο προχτες το βραδυ δεν το εχω παρει,παρα μονο σημερα μια βολτα δοκιμαστικα.
Δεν θα το παω ομως (σε πρωτη φαση)τελικα σε καποιο επισημο συνεργειο.Θα το παω πρωτα στον δικο μου μηχανικο μιας κι εληξε η εγγυηση, ο opoioς εργαζοταν στη Lion(exei fygei xronia ).
Τελικα αλλοι παιζουν με το συστημα διευθυνσης το οποιο για μενα ειναι το Α & το Ω στο αυτοκινητο.και μετα λενε για παθητικη ασφαλεια και κολοκυθια τουμπανα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Mono AEK - Κυρ 17 Απρ 2016, 10:54:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τα υγρα τα κοιταξες μηπως για καποιο λογο εχει χασει?
ntinos - Κυρ 17 Απρ 2016, 11:01:58
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΕΚζη μου στο μυαλο μου εισαι.αλλά
Σημερα πριν το κανω βολτα να δω πως παει,ειπα να τσεκαρω και τα λαδια, του τιμονιου εννοεις ετσι?
Λοιπον δεν βρηκα που ειναι.Κοιταξα στο βιβλιαρακι του αλλά ουτε εκει βρηκα
Που ειναι?οεο

Εχει το δοχειο για τα νερα πλυσιματος,νερο για τη ψυξη,υγρα για τα φρενα.Που στο καλο ειναι το αλλο?
Κανενα μικρο ειναι?
athanas - Κυρ 17 Απρ 2016, 12:03:10
Θέμα δημοσίευσης:
δεν προκειτε να βρεις τιποτα γιατι η κρεμαγιερα σου ειναι με ηλεκτρικη υποβοηθηση!!!!
puglover - Κυρ 17 Απρ 2016, 12:20:28
Θέμα δημοσίευσης:
Το 207 εχει ηλεκτρικο μοτερ υποβοηθησης επανω στην κρεμαγιερα. Δεν εχει την κλασικη αντλια, οποτε δεν παιρνει υγρα.
ntinos - Κυρ 17 Απρ 2016, 12:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
Σκεφτομαι
Σε ποια κατηγορια της 'υπογραφης" του athanas ανηκω

Laughing
ntinos - Δευ 18 Απρ 2016, 15:03:02
Θέμα δημοσίευσης:
Επανερχομαι
Πηγα λοιπον στο συνεργειο(δεν ξερω αν θελετε να πω δημοσιως ποιο).
Το πρωι πηγα δουλεια μια χαρα ,επισης γυρισα μια χαρα
Δεν εχει βγαλει αλερτ,εκτος εκεινο της Παρασκευης,το οποιο κατα την επαννεκινηση της μηχανης δεν ξαναπαρουσιαστηκε.
Ο μηχανικος ειπε οτι και να το βαλει για διαγνωση αν δεν αναβει κατι δεν θα δειξει τιποτα.Το αφηνω ετσι και παρακολουθηση.Ισως να ηταν "αναλαμπή".
Εχω καποιο αγχος,αλλα ελπιζω να μου περασει σε λιγο που αρχιζει και το games of thrones.
Η γνωμη σας?

Ευχαριστω πολυ
Ν.
alexandros 207 Rallye - Δευ 18 Απρ 2016, 21:40:32
Θέμα δημοσίευσης:
Να εισαι προετοιμασμενος μηπως και στο ξανακανει και κοπανίσεις πουθενα Silent
TopGear - Τρι 19 Απρ 2016, 10:22:18
Θέμα δημοσίευσης:
ntinos έγραψε:
Εχω καποιο αγχος,αλλα ελπιζω να μου περασει σε λιγο που αρχιζει και το games of thrones.

Πρόσεχε πολύ, γιατί αρκετοί "χαιρετήσαν" στο game of thrones από το πουθενά....

Δηλαδή περιμένεις το game of thrones για να ξεαγχωθείς; Rolling eyes Shocked Crazy Dizzy2
drdino - Τρι 19 Απρ 2016, 11:01:32
Θέμα δημοσίευσης:
ntinos έγραψε:
Επανερχομαι
Πηγα λοιπον στο συνεργειο(δεν ξερω αν θελετε να πω δημοσιως ποιο).
Το πρωι πηγα δουλεια μια χαρα ,επισης γυρισα μια χαρα
Δεν εχει βγαλει αλερτ,εκτος εκεινο της Παρασκευης,το οποιο κατα την επαννεκινηση της μηχανης δεν ξαναπαρουσιαστηκε.
Ο μηχανικος ειπε οτι και να το βαλει για διαγνωση αν δεν αναβει κατι δεν θα δειξει τιποτα.Το αφηνω ετσι και παρακολουθηση.Ισως να ηταν "αναλαμπή".
Η γνωμη σας?

Ευχαριστω πολυ
Ν.

Oι εγκέφαλοι αποθηκεύουν και τα ιστορικά σφάλματα, όχι μόνο τα τρέχοντα.
vasil80 - Πεμ 21 Απρ 2016, 12:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε,κανε εναν κοπο να πας σε εναν μηχανικο/ηλεκτρολογο που ξερεις (δεν θα σου παρει λεφτα) να μετρησει την μπαταρια να το αποκλεισεις...εγω ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο, αλλα να το τσεκαρεις...ειναι θεμα ασφαλειας μην το αφηνεις ετσι..αν τα εφτυσε η μπαταρια ουτως ή αλλως σε κανα κρυο θα σε αφησει και θα την αλλαξεις,προλαβε το...
αν σου συμβει την ωρα που παρκαρεις/ακινητος και στριβεις το τιμονι, εκτος απο βαρυ τιμονι,καθως στριβεις κλοτσαει κιολας? αν ναι 99,9 ειναι η μπαταρια...εκτος αυτου ομως να κοιταξεις και το δυναμο (ειδικα αν εχεις καλο ηχοσυστημα που τραβαει ρευμα (subwoofer,ενισχυτες),μην αποκλειεις να ψοφησε το δυναμο και να την πληρωνει η μπαταρια/να την ακους στο τιμονι..αυτο παλι ο ηλεκτρολογος/μηχανικος θα στο πει/μετρησει.
STELIOS - Πεμ 21 Απρ 2016, 15:59:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι βλαβη στο ηλεκτρικο μοτερ/ECU τηε υποβοηθησης.
Δεν φτιαχνει, θελει αλλαγη του μοτερ/ΕCU - ειναι ενα κομματι αυτα.

Εγω ειχα βρει μεταχειρησμενο απο εμπορο στα 150 Ευρω (μαζι με κρεμαγιερα)
Πηρα ΜΟΝΟ το μοτερ και σε συνεγειο μου το αλλαξανε με 45 ευρω.

(αν κανεις αλλαγη ΟΛΗ τη κρεμαργιερα ο μηχανικος θα σου παρει περισσοτερα, ειναι μεγαλυτερη δουλεια + μετα θες και ευθηγραμιση κτλ....)

Διαβασε Εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=21580&postdays=0&postorder=asc&start=40
ntinos - Κυρ 24 Απρ 2016, 22:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω για οσα γραφετε
Να πω οτι δεν εχει ξανακανει κατι.Περασαν 9 ημερες απο τοτε που στη στροφη με πολυ χαμηλη ταχυτητα το εννοιωσα βαρυ.κι αυτο για 10 δευτερολεπτα.Εσβησα ξαναβαλα και απο τοτε τιποτα.Ολα καλα ως τωρα.
Αυριο πρωι παω στον ηλεκτρολογο να μετρησει την μπαταρια
Δεν εχει κλωτσησει ποτε στη στροφη
Δεν εχω sub και δυνατο ηχοσυστημα
Εχω αλλαξει πριν 2 1/2 χρονια μπαταρια
Και θα παω και σε επισημο για διαγνωση

υγ.πλακα κανω με το game of thrones
ntinos - Κυρ 24 Απρ 2016, 22:49:42
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

(αν κανεις αλλαγη ΟΛΗ τη κρεμαργιερα ο μηχανικος θα σου παρει περισσοτερα, ειναι μεγαλυτερη δουλεια + μετα θες και ευθηγραμιση κτλ....)

Διαβασε Εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=21580&postdays=0&postorder=asc&start=40

Τα διαβασα κι επαθα

Δεν θα ηθελα να βρεθω στην θεση σου με τιποτα
Να ρωτησω,αν μεινω απο μοτερ,οδηγω ανεκτά?
Scratch
ntinos - Δευ 25 Απρ 2016, 09:32:06
Θέμα δημοσίευσης:
vasil80 έγραψε:
φιλε,κανε εναν κοπο να πας σε εναν μηχανικο/ηλεκτρολογο που ξερεις (δεν θα σου παρει λεφτα) να μετρησει την μπαταρια να το αποκλεισεις...εγω ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο, αλλα να το τσεκαρεις...ειναι θεμα ασφαλειας μην το αφηνεις ετσι..αν τα εφτυσε η μπαταρια ουτως ή αλλως σε κανα κρυο θα σε αφησει και θα την αλλαξεις,προλαβε το...
αν σου συμβει την ωρα που παρκαρεις/ακινητος και στριβεις το τιμονι, εκτος απο βαρυ τιμονι,καθως στριβεις κλοτσαει κιολας? αν ναι 99,9 ειναι η μπαταρια...εκτος αυτου ομως να κοιταξεις και το δυναμο (ειδικα αν εχεις καλο ηχοσυστημα που τραβαει ρευμα (subwoofer,ενισχυτες),μην αποκλειεις να ψοφησε το δυναμο και να την πληρωνει η μπαταρια/να την ακους στο τιμονι..αυτο παλι ο ηλεκτρολογος/μηχανικος θα στο πει/μετρησει.

Λοιπον
Μετρηθηκε η μπαταρια
Οταν λειτουργει η μηχανη δειχνει οτι φορτιζει
Οταν ειναι σβησμενη δειχνει 7,5 V και λεει ο ηλεκτρολογος οτι δεν του αρεσει.Επρεπε να δειχνει τουλαχιστον 8,5 V

Edit////// 7,5v μιζιά (edit 28/4)

Αυτα προς το παρων
Αυριο θα παω για διαγνωση
drdino - Δευ 25 Απρ 2016, 10:04:31
Θέμα δημοσίευσης:

Με 8,5v (πόσο μάλλον το 7,5v) η μπαταρία είναι ψόφια. Κάτι λάθος λέει ο ηλεκτρολόγος ή λάθος κατάλαβες.
STELIOS - Δευ 25 Απρ 2016, 11:16:26
Θέμα δημοσίευσης: --
ntinos έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Διαβασε Εδω:

Τα διαβασα κι επαθα

Δεν θα ηθελα να βρεθω στην θεση σου με τιποτα
Να ρωτησω,αν μεινω απο μοτερ,οδηγω ανεκτά?
Scratch

Βασικα το μοτερ/ECU της υποβοηθησης ειναι στα τελευταια του...
Θα στο κανει μερικες φορες ακομα και καποια στιγμη θα σε αφισει χωρις.

ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ 100% (το εχω περασει κ'εγω)

Επικινδηνο δεν ειναι - η υποβοηθηση χαλαει απλα και βαραινει το τιμονι - το συστημα διευθηνσης καθαυτο δεν επιρεαζεται.

Η μπαταρια δεν εχει καμια σχεση....
ntinos - Τρι 26 Απρ 2016, 11:33:54
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα σας
Πηγα σημερα για διαγνωση
Δεν εδειξε κατι στο τιμονι,ουτε στο ιστορικο
Εδειξε κατι BSI αλλά 20000 km πριν δηλ στα 65000
(εμενα τοκανε στα 83000).Ολα καλα
Φτανοντας σπιτι παρκαρω δεν σβηνω τον κινητηρα και αναβει η ενδειξη για το τιμονι,μόνιμα πλεον και το τιμονι κουτσουρο
Γινεται αυτο?
Δηλ να μην βγαζει τιποτα το διαγνωστικο ουτε καν στο ιστορικο και μετα να μενεις απο τιμονι?
STELIOS - Τρι 26 Απρ 2016, 11:56:33
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη τα εχω περασει και το εψαξα ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ με αυτη τη βλαβη/ανταλλακτικα/συμβατοτητες κτλ, αν θες βοηθεια μου λες...

Εγω καταφερα και ξεμπερδεψα με περιπου 200 ευρω.
ntinos - Τρι 26 Απρ 2016, 12:13:53
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο ευχαριστω για τη βοηθεια,ειχα σκοπο να στη ζητουσα
Το βραδυ μετα τη δουλεια θα σου στειλω πμ
ntinos - Τετ 27 Απρ 2016, 22:57:17
Θέμα δημοσίευσης:
Το τιμονι κουτσουρο,αλλαξα μπαταρια,η ενδειξη δεν σβηνει,το αυτοκινητο ακινητοποιημενο.
Αυριο παω στην επισημη.και βεβαια θα θεσω θεμα αναξιοπιστιας και επικινδυνοτητας του συγκερκριμενου μοντελου .
Για καλοσκεφτειτε το αγαπητοι
Ποσοι μπορει να την εχουν πατησει ετσι σε προσπερασεις και 'γω δεν ξερω τι
και να εχουν σκοτωθει!!
Ειμαι λαθος??
puglover - Τετ 27 Απρ 2016, 23:37:00
Θέμα δημοσίευσης:
Κριμα ειναι να χασεις την εγγυηση για 3500χλμ... Εχει περασει απο το μυαλο σου να κανεις κατι γι'αυτο? Whistling Cool
STELIOS - Πεμ 28 Απρ 2016, 11:01:52
Θέμα δημοσίευσης:
ntinos έγραψε:
Το τιμονι κουτσουρο,αλλαξα μπαταρια,η ενδειξη δεν σβηνει,το αυτοκινητο ακινητοποιημενο.
Αυριο παω στην επισημη.και βεβαια θα θεσω θεμα αναξιοπιστιας και επικινδυνοτητας του συγκερκριμενου μοντελου .
Για καλοσκεφτειτε το αγαπητοι
Ποσοι μπορει να την εχουν πατησει ετσι σε προσπερασεις και 'γω δεν ξερω τι
και να εχουν σκοτωθει!!
Ειμαι λαθος??

Θεμα ασφαλεις δεν παιζει.
Το συστημα διεθησνσης λειτουργει κανονικα, απλα δεν εχει υποβοηθηση.
Και βασικα οσο πιο γριγορα κινεισαι τοσο λιγοτερο "ενοχλει" η απουσια υποβοηθησης.
Στις χαμηλες ταχυτυητες και στο παρκαρισμα που εισαι ακινητος, εκει ειναι το ζορι...
ntinos - Πεμ 28 Απρ 2016, 16:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω ευχαριστα νεα
Το βραδυ γυρνωντας απ τη δουλεια τα λεμε
Very happy

Πηγα Κεντρικη αντιπροσωπεια
puglover - Πεμ 28 Απρ 2016, 17:45:10
Θέμα δημοσίευσης:
Clapping
ntinos - Πεμ 28 Απρ 2016, 21:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα

Πηγα το πρωι το αυτοκινητο στην automotivo,τους ειπα το προβλημα,μου ειπαν θα το δουμε.Το αφησα κι εφυγα .Ειπαν θα το ελεγξουν και θα με παρουν.
Φευγοντας περασα κι απο τον κεντρικο αντιπροσωπο (ομιλος Συγγελιδης) 500 μετρα απο την automotivo,Συζητησα το προβλημα τους ειπα για τα 5 χρονια εγγυηση και τα 83000 km ,τους ειπα οτι ειναι θεμα σοβαρο ασφαλειας,ειπαν θα το κοιταξουν ,ελειπε ομως ο υπευθυνος με αδεια.
Με πηραν απο το συνεργειο κατα τις 3+30 και μου ειπαν οτι εχει προβλημα το ηλεκτρικο μοτερ υποβοηθησης και οτι το παρηγγειλαν απο Γαλλια διοτι δεν το εχουν εδω.Ρε παιδια δεν ειπαμε να το βαλετε αν δεν μιλησουμε για το οικονομικο....Συνεννοηθηκαν με την κεντρικη και το περνανε εγγυηση τελικα.Ενταξει ,ειναι και οριακα,λεω εγω τωρα

Μονο που τωρα ειναι μεσα και θα ειναι εως το φτιαξουν.Δεν ειχαν να μου δωσουν και ενα αυτοκινητο μεχρι να το φτιαξουν ,αλλα δεν πειραζει

Ολα καλα.

Τα σχολια σας
Andreasf1 - Παρ 29 Απρ 2016, 12:19:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού στο καλύπτουν είσαι κύριος!! Δεν μιλάς καθόλου. Cool
ntinos - Παρ 29 Απρ 2016, 14:25:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μα δεν εχω να χωρισω κατι με την αντιπροσωπεια.Το "δεν μιλας καθολου "δεν μου αρμοζει.Μαλλον ,δεν μου ταιριαζει.
Εγω Αντρεα μιλαω ,αλλα μιλαω με απλα λογια και εχουν παντα σχεση με την ασφαλεια την δικη μου και της οικογενειας μου.Η ασφαλεια ειναι παντα το πρωτο πραγμα που δεν διαπραγματευομαι και ποσο μαλιστα στην περιπτωση ενος οχηματος.Στην λεξη ασφαλεια ολοι υποκλινονται και ετσι πρεπει .
Και μαλιστα ενος τετοιου γεγονοτος,που αν το καλοσκεφτεις, θα μπορουσα να μην γραφω τωρα για να μαθεις το προβλημα γιατι μπορει να βρισκομουν α λ λ ο ύ κατω απο αλλες συνθηκες.
Για σκεφτειτε την διαφορα του ηλεκτρικου απο το υδραυλικο.
Στο υδραυλικο σε προειδοποιει ,ενω στο ηλεκτρικο δεν προλαβαινεις να αντιδρασεις.
Τεσπα να εχουμε υγεια και Καλη Ανασταση ευχομαι

Ν.

υγ.Το ιδιο υποθετω θα εκανε και ο κυριος με τον οποιο μιλησα στην κεντρικη αντιπροσωπεια για ενα ιδιο θεμα αν τυχαινε στον ιδιο.
Απλα πρεπει να εισαι "κυριος"
Andreasf1 - Σαβ 30 Απρ 2016, 01:19:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ντίνο προφανώς το λέω από την άποψη οτι θα μπορούσαν να κανουν τους κινέζους απο την στιγμή που βγηκες απο την εγγύηση και να πληρώνεις κρεμαγιερα απο την τσέπη σου. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τιμή καινούργια αλλά είναι πανακριβη! Αφού εβγαλες άκρη είσαι μια χαρά. Καλά κάνεις προφανώς "και μιλάς.." εκει που πρέπει. Και εγώ το ίδιο θα έκανα.

Καλή ανάσταση να εχεις και εσύ με την οικογένεια σου.
ntinos - Σαβ 30 Απρ 2016, 11:55:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ναμαστε καλα και να μην ξαναβγαλει τετοιο προβλημα

Εδω που τα λεμε κανενα προβλημα δεν θελουμε.

Τωρα αν εκαναν τους κινεζους,υπαρχουν και νομιμες υπηρεσιες που καταγγελεις τυχον παραπονα, ΜΜΕ ,web,κλπ
Αφου τα ξερετε
Αντε Καλο Πασχα
Tzive - Σαβ 30 Απρ 2016, 12:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
Μπατάρια όταν δουλεύει πόσο σου δείχνει?
ntinos - Σαβ 30 Απρ 2016, 14:05:17
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω 13,9-14,3

Η προηγουμενη(επειδη την αλλαξα πριν παω automotivo)με σβηστο κινητηρα 12,4.Η καινουργια 12,9
ntinos - Τρι 10 Μάϊ 2016, 10:28:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ακομα περιμενουμε ποτε θα ερθει το ανταλλακτικο
Η απολυτη ξεφτιλα
Αν το ειχα παραγγειλει απο ebay που λεει ο λογος,θα ειχε ερθει.
Σε περνανε και για μ@λ@κ@,σου λενε το παραγγειλαμε "αεροπορικως".
Δηλ αν το παραγγελναν σιδηροδρομικως πότε θα ερχοταν?
Υποτιθεται το παραγγειλαν την πεμπ 28/4 και την προηγουμενη Παρασκευη που πηγα ειπαν οτι θα ερθει αυτη τη Πεμπτη.
2 εβδομαδες?Την 1η εβδομαδα με αφησαν και χωρις αυτοκινητο και αν δεν τους ελεγα κατι δεν θα εδιναν ουτε την 2η(μου εδωσαν ενα 107).
Τι να πω, μακρια και αλαργα απο τετοιες εταιρειες.
alexandros 207 Rallye - Τρι 10 Μάϊ 2016, 10:49:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μη τα θες ολα δικα σου
Στο περασανε στην εγγυηση, δλδ δεν θα πληρωσεις τιποτα (ενω θα μπορουσαν να μην το κανουν , αφου ησουνα εκτος εγγυησης)
Σου δωσανε και αυτοκινητο , εστω και την 2η εβδομαδα
Παρολαυτα , το θες και γρηγορα
https://www.youtube.com/watch?v=8LiKL3OghvQ
ntinos - Τρι 10 Μάϊ 2016, 11:36:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξανδρε εχεις ενα δικιο
Αλλά οταν η αντιπροσωπεια δεν εχει ανταλλακτικο αμεσα για τον πελατη
και πρεπει να περιμενεις μεγαλο διαστημα θα πρεπει να σε διευκολυνει ,ειτε με αυτοκινητο ειτε δεν ξερω με τι αλλο,ειτε με γενναια εκπτωση στο ανταλλακτικο -οχι 10,20% -ειτε να στο περασει εγγυηση αν εισαι κοντα και δεν εχεις ξαναενοχλησει με εγγυηση.Απλα δεν θελω να μας δουλευουν.Τι παει να πει "το παραγγειλαμε αεροπορικως" Αλεξανδρε?Δεν ειναι δουλεμα?
Να μην αναφερω αλλες εταιρειες οι οποιες οταν δεν εχουν αμεσα το ανταλλακτικο το φερνουν σε 1-2 ημερες με DHL ή με αλλες κουριερ και δεν πληρωνεις καθολου το ανταλλακτικο ουτε τα μεταφορικα και σε βλεπουν και σαν πελατη τους
Δεν τα θελω ολα δικα μου,θελω να με σεβονται γιατι εσκασα 15000 οταν το αγορασα και κανω ολα τα σερβις σε εξουσιοδοτημενα, Lion, etc.
alexandros 207 Rallye - Τρι 10 Μάϊ 2016, 12:06:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μα σε διευκόλυναν και με την εγγυηση και με αυτοκινητο αντικαταστασης (εστω και μετα απο μια εβδομαδα)
Το ανταλλακτικο αν δεν υπαρχει στην Ελλαδα αργει σε ολες τις εταιρίες απο οτι ξερω
Τουλαχιστον μια εβδομαδα
Δεν εχω ακουσει να στελνουν ανταλλακτικο αμεσα απο το εξωετερικο, εκτος κι αν εχεις υποψην σου καποια εξαίρεση
Το "αεροπορικως" δεν ξερω αν ισχυει , αλλά κι εμενα μου φαινεται για δουλεμα
Αν χρεωνόσουνα εσυ το ανταλλακτικο και δεν σου δίνανε και αυτοκινητο αντικαταστασης, θα ειχες μεγαλο δικιο να γκρινιαζεις για την καθυστέρηση
Κι εγω μαζι σου
Τωρα ομως νομιζω εισαι λιγο αδικος

Οσο για τα 15,000€ που εδωσες, (εκτος του οτι χοντρικα τα 5,000€ πηγαν υπερ του κρατους), τι να πουνε κι αυτοι που πληρωσανε 30 και 40.000€ και ειχανε πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο εσενα
Εχω πολλα παραδειγματα
ntinos - Τρι 10 Μάϊ 2016, 16:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ισως εχεις ενα δικιο το ξαναλεω,αλλα μολις θυμηθηκα οτι εχουμε και καπιταλ κοντρολ,οποτε ουδεν λογος για "ξεφτιλα"

Ειναι σοβαρο γιατι εχουμε προβλημα στα τελωνεια
πασο πασο
ntinos - Πεμ 12 Μάϊ 2016, 09:32:35
Θέμα δημοσίευσης:
ποιος ακουει τον Αλεξανδρο τωρα

Αλεξανδρε καλημερα

Rolling eyes

Το αυτοκινητο ηταν ετοιμο απο χθες το πηρα σημερα ολα οκ
Πρεπει να ευχαριστησω τον ομιλο Σ για την εγγυηση
Και να πω -και προς ενημερωση σας- οτι αλλαξαν και ενα "καλωδ+αισθητ θερμοστατη" με κωδικο 1611178280 .Απο καμπάνια της Peugeot
alexandros 207 Rallye - Πεμ 12 Μάϊ 2016, 10:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing

Καλημερα Cool
Ολα καλα λοιπον
Ευχομαι απροβληματιστα χιλιομετρα απο εδω και περα Wink
ntinos - Παρ 13 Μάϊ 2016, 12:18:46
Θέμα δημοσίευσης:
Απλα να συμφωνησω με κατι που ειχα διαβασει για τους εργαζομενους τεχνικους του συνεργειου.

Δεν θυμαμαι ποιος το εχει αναφερει εδω μεσα,ειναι οπως το εγραψε
Rolling eyes
309 lover - Παρ 13 Μάϊ 2016, 23:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
Για πες δηλαδη, τι παρατηρησες;
Σε ποια αντιπροσωπεια ειπες εκανες την επισκευη;
ntinos - Σαβ 14 Μάϊ 2016, 13:46:15
Θέμα δημοσίευσης:
309 lover έγραψε:

Εχω ηδη αναφερει που το πηγα για την επισκευη πιο πισω

Το οτι βρηκα καφε πανω στο ασημι πλαστικο πανω απο τον κεντρικο αεραγωγο,στης οθονης το περιμετρικο ασημί,δεν ξερω αν λεει κατι.
Το οτι χρησιμοποιω Aerospace protectant kai Poorboys world ,δεν ξερω αν λεει κατι για να συγκρινεις τι απαιτηση εχω.
Εν τω μεταξυ για να σου πω και το αλλο,δεν μαρεσει και το υφος της ερωτησης σου.
Και μαλιστα νομιζω οτι δεν θα ξαναγραψω οτιδηποτε αλλο γιατι δεν ξερω αν χρησιμευουν για τραπεζα πληροφοριων,ή αντιπαραθεσης

Ευχαριστω να ειστε καλα και καλους δρομους να εχετε
309 lover - Κυρ 15 Μάϊ 2016, 02:12:05
Θέμα δημοσίευσης:
ntinos έγραψε:
309 lover έγραψε:

Το οτι βρηκα καφε πανω στο ασημι πλαστικο πανω απο τον κεντρικο αεραγωγο,στης οθονης το περιμετρικο ασημί,δεν ξερω αν λεει κατι.
Το οτι χρησιμοποιω Aerospace protectant kai Poorboys world ,δεν ξερω αν λεει κατι για να συγκρινεις τι απαιτηση εχω.
Εν τω μεταξυ για να σου πω και το αλλο,δεν μαρεσει και το υφος της ερωτησης σου.
Και μαλιστα νομιζω οτι δεν θα ξαναγραψω οτιδηποτε αλλο γιατι δεν ξερω αν χρησιμευουν για τραπεζα πληροφοριων,ή αντιπαραθεσης

Κωνσταντινε κι εγω νομιζω οτι αρπαζεσαι λιγο ευκολα και χωρις λογο.
Τωρα πως εσυ νομιζεις οτι ειχα υφος στο ποστ μου δεν μπορω να καταλαβω, μιας και δικο μου σχολιο ειχες διαβασει παλαιοτερα για τη συγκεκριμενη αντιπροσωπια.
Γι αυτο αλλωστε ρωτησα για να δω τι δυσαρεστησε εσενα.
Πιστευω πως το psclub εχει μια καλη τραπεζα πληροφοριων που θα πρεπει ολοι συνεχως να ενισχυουμε καθως πολυς κοσμος εχει βοηθηθει απο αυτη διαχρονικα και σε διαφορους τομεις.
Καλους δρομους να χεις και συ και απροβληματιστο να ναι απο δω και μπρος.
ntinos - Κυρ 15 Μάϊ 2016, 09:11:34
Θέμα δημοσίευσης:
309 lover έγραψε:
ntinos έγραψε:
309 lover έγραψε:

Κωνσταντινε κι εγω νομιζω οτι αρπαζεσαι λιγο ευκολα και χωρις λογο.
Τωρα πως εσυ νομιζεις οτι ειχα υφος στο ποστ μου δεν μπορω να καταλαβω, μιας και δικο μου σχολιο ειχες διαβασει παλαιοτερα για τη συγκεκριμενη αντιπροσωπια.
Γι αυτο αλλωστε ρωτησα για να δω τι δυσαρεστησε εσενα.
Πιστευω πως το psclub εχει μια καλη τραπεζα πληροφοριων που θα πρεπει ολοι συνεχως να ενισχυουμε καθως πολυς κοσμος εχει βοηθηθει απο αυτη διαχρονικα και σε διαφορους τομεις.
Καλους δρομους να χεις και συ και απροβληματιστο να ναι απο δω και μπρος.

ωχ συγνωμη δεν θυμομουν οτι ησουν εσυ,ειλικρινα
νομισα οτι μπορει να ησουν απο το ιδιο το συνεργειο και λεω ασε μη γινει καμμια φασαρια(υπαρχουν αναμεσα μας)
Εκτος απο καφε και μικροχτυπημα στη πορτα,το οποιο οταν τη φτιαξω
θα μου κανουν ειδικη τιμη επειδη ειχα και δικο μου χτυπημα στο ιδιο μερος(γραπτο το εχω αυτο ,απο το συνεργειο)
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες