Tzo έγραψε: |
Έχω το εξής πρόβλημα με το δικό μου Peugeot 207 GT. Δεν θέλω να γράψω πολλά, απλά η επιτάχυνση από 0-100 km/h κάνει 30” με 35” – χωρίς υπερβολές – απλώς τραγικό. Και ζήτημα είναι να πιάσω τα 130 km/h.
Το πήγα στην Peugeot, και καλά ότι είναι βουλωμένο, το έχει «καθαρίσει», πλήρωσα 70€ άλλα το πρόβλημα ξανά παρουσιάστηκε την επόμενη μέρα Εννοείτε θα το πάω πάλι στο συνεργείο, αλλά ίσως είχε κάνεις από εσάς το ίδιο πρόβλημα αν ξέρει τι μπορεί να είναι - μη μου λεει ο μηχανικός παπ***ές... 1. η τουρμπίνα δε λειτουργεί καθόλου 2. καμία ένδειξη προβλήματος άναψε |
Μεταμόρφωση Ροδιτης. Το έβαλε σε διαγνωστικό. Και αυτό μου είπε ότι είναι απλά βουλωμενο. Καλά και να μη δουλεύει η τουρμπίνα θα έκανε όντως 30 δευτερόλεπτα στα 100? Εδώ ένα Skoda citygo με 60 άλογα τα πιάνει σε 16 δευτερόλεπτα... |
taskom έγραψε: | ||
πηγαινε μια βολτα απο εδω να βρεις την Υγεια σου!!! http://www.pavlidis-competition.gr/ |
τελικα μου ειπε οτι η τουρμπινα ειναι χαλασμενη, δεν ανεβαζει πιεση (παρολο που εκανε συγχονισμο) και θελει αλλαγμα... 450€.
1. Γενικα για σερβις πηγαινετε το αυτοκινητο σας σε αντιπροσωπεια η σε καποιον "καλο της γειτονιας"? 2. Αφου αλλαξει τουρμπινα, να του πω να αλλαξει την πιεσει να αποδιδει παραπανω αλογα (GT εχω)? |
τελικα μου ειπε οτι η τουρμπινα ειναι χαλασμενη, δεν ανεβαζει πιεση (παρολο που εκανε συγχονισμο) και θελει αλλαγμα... 450€.
1. Γενικα για σερβις πηγαινετε το αυτοκινητο σας σε αντιπροσωπεια η σε καποιον "καλο της γειτονιας"? 2. Αφου αλλαξει τουρμπινα, να του πω να αλλαξει την πιεσει να αποδιδει παραπανω αλογα (GT εχω)? |