PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Βλάβη και Αντικατασταση radiocd

dpapad207 - Τετ 16 Μάρ 2016, 11:32:29
Θέμα δημοσίευσης: Βλάβη και Αντικατασταση radiocd
Καλημέρα,
εχω ένα peugeot 207 με το εργοστασιακό του radiocd και εδω και 1 βδομαδα μου έβγαλε ενδειξη input aux αν και δεν έχει τέτοια είσοδο.
Αφού είδα και αποειδα είπα να το αλλάξω με ένα μεταχειρισμένο.
Το μεταχειρισμένο θα παιζει κανονικά ή θα πρέπει να πληρωσω να μου βρούν και τον κωδικό; Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην παιξει καθόλου;
Ευχαριστω
Blue Cub - Τετ 16 Μάρ 2016, 11:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
Χαιρεται. Περνα κι απο δω να μας πεις λιγα λογια για σενα να σε γνωρισουμε http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=59&postdays=0&postorder=asc&start=0

Εχεις και χειριστηριο στο τιμονι; Αν ναι και δεν θες να χασεις τον χειρισμο του μαμα, καλυτερα ψαξε για ανταπτορα που κουμπωνει στη φισα της cdιερας και μπαινει στο ντουλαπακι, παρεχoντας εισοδους SDcard, USB, Auxiliary.
dpapad207 - Τετ 16 Μάρ 2016, 11:54:21
Θέμα δημοσίευσης:
Blue Cub έγραψε:
Χαιρεται. Περνα κι απο δω να μας πεις λιγα λογια για σενα να σε γνωρισουμε http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=59&postdays=0&postorder=asc&start=0

Εχεις και χειριστηριο στο τιμονι; Αν ναι και δεν θες να χασεις τον χειρισμο του μαμα, καλυτερα ψαξε για ανταπτορα που κουμπωνει στη φισα της cdιερας και μπαινει στο ντουλαπακι, παρεχoντας εισοδους SDcard, USB, Auxiliary.

Ισως δεν το έδωσα σωστα....
το cd μου έχει κολλήσει σε ένδειξη input 1 aux, χωρίς όμως να έχει τέτοια είσοδο. Επειδή κανείς που πήγα δεν μπορεσε να το ξεκολλησει μου είπαν πως θέλει αλλαγή...οπότε ψάχνω νέο radiocd, μεταχειρισμένο μου είπαν γιατι το καινουριο ειναι ακριβό.
Και ρωτω: το μεταχειρισμένο (ίδιο ακριβώς) θα πρέπει να έχει και κωδικο ή μηπως δεν χρειαζεται;
Ευχαριστω εκ των προτερων
kostasvti - Τετ 16 Μάρ 2016, 12:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
αν δεν κανω λάθος έχει είσοδο aux στο ντουλαπάκι. Εμένα τουλάχιστον έχει φίλε μου
dpapad207 - Τετ 16 Μάρ 2016, 13:58:56
Θέμα δημοσίευσης:
kostasvti έγραψε:
αν δεν κανω λάθος έχει είσοδο aux στο ντουλαπάκι. Εμένα τουλάχιστον έχει φίλε μου

Όχι εμένα δεν έχει...αλλα ετσι και αλλιως άλλη είναι η ερωτηση..
Ευχαριστω
makis106 - Τετ 16 Μάρ 2016, 23:36:22
Θέμα δημοσίευσης:
Απ όσο ξέρω, αν ξαναβαλεις το RD4, θα παίζει κανονικά.
dpapad207 - Πεμ 17 Μάρ 2016, 09:14:43
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Απ όσο ξέρω, αν ξαναβαλεις το RD4, θα παίζει κανονικά.

Ευχαριστω makis106 για την απάντηση.
Ξέρεις αν θα μου ζητήσει κωδικό;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες