GBO206CC έγραψε: |
Η LION ΕΛΛΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΩ ΜΑΜΜΙΣΙΟ.. ![]() |
GBO206CC έγραψε: |
http://www.adcon.gr\gbo |
kovac έγραψε: |
Μόνο ο συναγερμός των 307 σηκώνει και τα παραθύρια, αλλά δεν ξέρω αν μπαίνει σε εμάς. ![]() |
micho έγραψε: |
που ειχαμε ασχοληθει παλιοτερα σε αλλο ποστ με αυτο το θεμα ειχαμε καταληξει στο οτι χρειαζεται ενα ρελεδακι για να γινει αυτο.
τελικα νομιζω οτι δεν το εβαλε κανεις αυτο για να δουμε αν πραγματικα δουλεψε! ![]() |
Touristas έγραψε: | ||
Τα παραθυρα στο 307 δεν τα σηκωνει ο συναγερμος,ειναι λειτουργια που εχει απο το εργοστασιο σε ολα εκτος απο τα XR-XT Premioum !!! ![]() |
micho έγραψε: |
automata me to poy dei oti ta para8ira einai anoixta |
Touristas έγραψε: | ||
Με παρατεταμενω πατημα στο κλειδωμα οποιο παραθυρο ειναι ανοιχτο κλεινη!!!!Δεν εχει καμια σχεσει με το συναγερμο ![]() |
Touristas έγραψε: |
Όχι δουλεύει έχει δεν έχει συναγερμό!! ![]() |
Touristas έγραψε: |
Σε μερικά 307 κλείνουν και οι καθρέπτες !! ![]() |
Petros-GTi έγραψε: |
Παιδία εγώ δυστυχώς έχω τον μαμά συναγερμό χωρίς όμως να μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα ακόμα. Το αμάξι είναι multiplex. Και με έναν τύπο που ασχολείται με συναγερμούς της META μου είπε ότι καλό θα ήταν να τον αλλάξω γιατί αργά η γρήγορα θα μου κάνει προβλημα.Εσεις τι λέτε ?? ![]() ![]() |
DRAKE έγραψε: |
"καλύτερα να προτιμήσετε τον εργοστασιακό μας συναγερμό διότι σε άλλη περίπτωση κινδυνεύετε να χάσετε την εγγύηση" |
kazanovas έγραψε: |
εχω το 206 μου εδω και κανα μηνα και προχθεσ πεταχτηκα μεχρι την αντιπροσωπεια για το δωρο που μου ειχαν υποσχεθει με την αγορα του αυτοκινητου.μου ειπαν οτι μου αφηνουν τον εργοστασιακο συναγερμο απο 430 ευρο στα 330!!! ![]() ![]() |
drdino έγραψε: |
oscar ξεθαψιματος παιρνω? μια ερωτηση εχω. διαβασα πιο πανω πως στο 307 το αυτοματο κλεισιμο των παραθυρων δεν υπαρχει στα xt premium. ισχυει αυτο? σημειωση πως στο αυτοκινητο θα μου βαλουν δωρο στον εργοστασιακο συναγερμο. ευχαριστω! |
Stevon έγραψε: | ||
Tο 307 στην έκδοση xt premium υποστηρίζει αυτή την λειτουργεία ,αυτό γίνεται με το πλήκτρο του κεντρικού κλειδώματος-συναγερμου αλλά ,όχι πατώντας το μία φορά θέλει δέυτερη παρατεταμένη για να αρχίσουν να λειτουργούν και τα παράθυρα,διαφορετικά θα μπεί απλά ο συναγερμός ενώ τα παράθυρα θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτά. |
αυτο γουσταρω με το το φορουμ αυτο. γραφω και ξερω οτι σε λιγο θα παρω απαντηση. ευχαριστω πολυ! πιστευετε πως ο εργοστασιακος συναγερμος ειναι καλος? |
MEMsound έγραψε: |
τσσσσ....
απάντηση από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης και επεξήγησης λειτουργιών του PSClub....!! χαχαχαχα ![]() Ωραίος ο Σταυρος! ![]() |
πιστευετε πως ο εργοστασιακος συναγερμος ειναι καλος? |
Παράθεση: |
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά το τι είναι "καλό" ή "κακό" είναι λιγο υποκειμενικο και όχι αντικειμενικο
εχει να κανει απο τις απαιτησεις που εχει ο καθε καταναλωτης για το προϊόν. προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενη με τον εργοστασιακο συναγερμο |
Tο 307 στην έκδοση xt premium υποστηρίζει αυτή την λειτουργεία ,αυτό γίνεται με το πλήκτρο του κεντρικού κλειδώματος-συναγερμου αλλά ,όχι πατώντας το μία φορά θέλει δέυτερη παρατεταμένη για να αρχίσουν να λειτουργούν και τα παράθυρα,διαφορετικά θα μπεί απλά ο συναγερμός ενώ τα παράθυρα θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτά. |
Anonymous έγραψε: |
ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ GEMINI KATA KAIROYΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ... ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΡΟΛΕΠΤΟ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ... ΜΗΠΩΣ ΤΟ CC MOY EXEI ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ GEMINI,,, ![]() ![]() ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΗΧΕΙΑ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η GEMINI EXEI ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΙΑ.... ΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ... Η LION ΕΛΛΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΜΙΣΙΟ.. ![]() http://www.adcon.gr\gbo |
Ghost Dog έγραψε: |
Μιας και ξαναηρθε το θεμα στην επιφανεια:
Ποια η γνωμη σας για τον εργοστασιακο συναγερμο? Θα βαζατε καποιον aftermaket ή δεν θα το τολμουσατε? (λογω multiplex η για καποιον αλλο λογο...) ![]() ![]() ![]() |
Mimis έγραψε: |
Επειδή δεν ξέρω και πολλα απο συναγερμούς θέλω να μάθω πόσο περίπου κοστίζει ενας συναγερμός, αν η εγκατάσταση ειναι επίπονη διαδικασία, πρέπει να πάω σε εξουσιοδοτημένο για να μου τον βάλουν; Προτείνεται καποια συγκεκριμένη μάρκα; |