puglover έγραψε: |
και μενα το ιδιο εκανε κατα καιρους σε 207 και μου πεταγε μηνυμα "indicator faulty". Σημερα το εκανε συνεχεια και διαπιστωσα οτι δεν αναβε το μπροστινο φλας. Πηγα στον ηλεκτρολογο και ισιωσε ενα λαμακι στο ντουι για να κανει καλη επαφη. Δεν ειχε καει το λαμπακι. Ξεκινα με ενα ελεγχο στις επαφες, |
Giannis307 έγραψε: |
Ναι είναι στην bsi κάποια λάμπα ετοιμάζεται ωα παράδωσε αλλάζεις μια τριάδα σε Κρήτη φάση και τσεκάρεις να δεις....Υπάρχει και η πιθανότητα να έχει αρχίσει να χαλαρό και η μονάδα διακοπών σου όπου και από εκεί δικαιολογείται τέτοιου είδους αντίδραση από τα φλας |
athanas έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lem-x24 έγραψε: | ||||
εσύ φίλε μου έχεις κάποια εξήγηση??? πάντως για να γελάσετε, τώρα που παρατήρησα πιο καλά είδα ότι το αλλόκοτο φλασάρισμα γίνεται όταν έχω αναμμένα κάποια από τα φώτα (είτε θέσεως, είτε πορείας είτε διασταυρώσεως). |
TopGear έγραψε: |
Μου το έκανε και μένα το πίσω φλας στο 206. Ακριβώς όσα λες. Και αφού άναβα κάποιο φως. Τελικά έβγαλε το φανάρι ο ηλεκτρολόγος, το καθάρισε, έβαλε λίγο σπρέυ στις επαφές, κούμπωσε καλά φίσες κτλ και δεν το ξαναέκανε. Πρώτη του εκτίμηση ήταν πάντως πώς ίσως φταίει η πλακέτα και πώς αν μου το ξανακάνει, τότε παίζει να χρειαστεί αλλαγή και να μπει μια μεταχειρισμένη. Περίπου το 2009-2010 πάντως, πάλι τα φλας μου είχαν ένα θέμα, αλλά όχι σαν αυτό. Δε μπορούσαν να κρατήσουν και επέστρεφαν, δηλαδή έπρεπε να κρατάω το διακόπτη για να στρίψω. Τότε έφταιγε ο διακόπτης των φλας όπου και αλλάχτηκε (κανά 70-80 έκανε νομίζω). |