PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - προβληματα με ολα

manousos4 - Δευ 25 Ιαν 2016, 13:35:41
Θέμα δημοσίευσης: προβληματα με ολα
καλησπερα παιδια εχω καποια προβληματα τα οποια θελω βοηθεια μιας και ειμαι καινουργιος στα πεζο. πηρα ενα 306 xs του 96 το οποιο βαζει νερα απο υδροροες τα οποια τα εφτιαξα παρατηρησα οτι βαζει και απο την πορτα του οδηγου λιγο δεν ξερω αν φταιει λιγο η πορτα που ειναι χτυπημενη η φταιει το λαστιχο η απο μεσα απο το ταμπλα,οπως την βλεπω την δουλεια θα βαλει και απο την ηλιοροφη να με αποτελιωσει.
οι ερωτησεις ειναι οι εξης,1η εχω πορτα καβατζα να την βαλω πανω,πρεπει απλα να τραμπαρω την κλειδαρια να συνδεσω την φυσα και ετοιμο?
2η η ηλιοροφη εχει χαλασει ενα λαμακι του μηχανισμου και δεν δουλευει σωστα φτιαχνεται?
3η βαζει και λιγο νερο απο το παμπριζ με την αλλαγη παμπριζ θα στρωσει?
4η βαζει και νερο απο το αριστερο κωλοφαναρο πως φτιαχνεται? εχει φλατζακι?
5η θελω 2 στοπ για τις πορτες μιας και στην μια λειπει και στην αλλη κανει θορυβο που θα βρω?
6η μου χαριζουν ελατηρια απο 106 ραλλυ μπαινουν σε μενα?
εχω και αλλες αλλα καποια αλλη στιγμη αν δεν πνιγω μεχρι τοτε,σορυ για το μακρυ ποστ οποιος μπορει να μου δωσει βοηθεια απο δω η φουμπου η τηλ ευχαριστω πολυ
Gotcha - Δευ 25 Ιαν 2016, 13:57:23
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ηξερα πως το 306 βγαινει και σε εκδοση υποβρυχιο!
manousos4 - Δευ 25 Ιαν 2016, 14:01:08
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι εκδοση zak iv peugeot brbrbr
manousos4 - Τετ 27 Ιαν 2016, 12:41:33
Θέμα δημοσίευσης:
manousos4 έγραψε:
ειναι εκδοση zak iv peugeot brbrbr

κανεις τπτ???
Mono AEK - Τετ 27 Ιαν 2016, 14:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
Για το φαναρι εγω θα σου λεγα να το περασεις μια σιλικονη

Για τα υπολοιπα παρε σωσιβιο Razz
manousos4 - Τετ 27 Ιαν 2016, 14:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
θα προτιμουσα καποιες πιο σοβαρες λυσεις η αληθεια,για το φαναρι εβαλα ροδελα λαστιχενια για δοκιμη αλλιως μετα σιλικονη,για τα νερα εβγαλα ακρη,υδροροες και παμπριζ οι κετσεδες δειχνουν να στεγνωνουν,μου λειπει η βοηθεια για την πορτα...και τα ελατηρια
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες