Cpkdemian έγραψε: | stef80 έγραψε: | Cpkdemian έγραψε: | Καλησπέρα. Και ναι πέρασα και γω το πρόβλημα με την καδένα.ξαφνικά μια νύχτα το αμάξι δεν τουρμπιζε. Το πήγα συνεργείο ήθελε καδένα και ρεκτιφιε κανονικά . το χρηματικό ποσό για ρεκτιφιε πήγαινε πολύ ψηλά έτσι άλλαξα την καδένα ,γλυστρες,γρανάζια εκκεντροφόρου και κάτι αλλά εξαρτήματα. Το αμάξι πριν την αλλαγή καδένας είδε 90 συμπίεση . τώρα με την αλλαγή βγάζει 130. Και πάλι πιστεύω ότι είναι λίγα για 49000 χιλιόμετρα.σκέφτομαι να το δώσω. Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα τι με σημβουλευετε να κάνω ? Μου είπαν ότι η συμπίεση δεν είναι τόσο χαλιά για 50000 χιλιόμετρα. Αλλά έχω διαβάσει ότι δεν βγαίνει πάντα ή ίδια όταν την μετράμε με το όργανο . καμία συμβουλή ρε παίδες? |
Δηλαδη μιλαμε για καποιο κοινο και συχνο προβλημα?
Που οφειλεται?
Σε σενα καρφωθηκαν βαλβιδες στα πιστονια? γιατι λες οτι χρειαζεται ρεκτιφιε? |
δε το λεω εγω φιλε ο μηχανικος μου ειπε οτι οταν χαλασει η καδενα μπορει να επηρεασει πιστονια γι αυτο θελει κανονικα ρεκτιφιε. |
Αν δεν εχουν χτυπησει βαλβιδες στα πιστονια, δε χρειαζεται ρεκτιφιε. Αν η ζημια ειναι τετοια που χρειαστει να λυθει κεφαλη, τοτε μπορεις να τσεκαρεις και τους κυλινδρους ωστε να να αποφασισεις αν χρειαζεσαι ρεκτιφιε. |