PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ 207

JDROGAS - Κυρ 03 Ιαν 2016, 11:19:56
Θέμα δημοσίευσης: ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ 207
Ανοιγω αυτο το θεμα για να διευρυνουμε λιγο τις γνωσεις μας στο θεμα πολλαπλασιαστης.Hρθε και η ωρα να αλλαξω οπωσδηποτε εναν Laughing
Εχει βαλει κανεις κατι αλλο?
Οι δικοι μας νομιζω οτι ειναι Bosch,Delphi βλεπω και Ngk,Beru και καποιες αλλες πιο αγνωστες φιρμες.
Εχουνε διαφορες?
Μπορουμε να βαλουμε και κατι πιο σπεσιαλ οπως Okada?
Επισης βρηκα και κατι ελληνικους oνοματι DTM.
Αν εχει κανεις αποψη η εχει δοκιμασει κατι αλλο ας καταθεσει την αποψη του.

Καλη Χρονια να εχουμε!
Kostaswannabe - Κυρ 03 Ιαν 2016, 14:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μακριά από τους dtm. Έχουν ακουστεί τα χειρότερα.
android - Κυρ 03 Ιαν 2016, 16:46:05
Θέμα δημοσίευσης:
μην κανεις την μ... και δωσεις ενα καρο λεφτα.για πολλαπλασιαστες που ψηνουν και παιδακια.Οι δικοι μας ειναι delphi 51 εχουν παει στην πεζο ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.Με 100 ευρω ειχα παρει και τους 4 το 2010.Ngk θα δοκιμαζα εχουν και 32 ευρω.
JDROGAS - Κυρ 03 Ιαν 2016, 17:50:24
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
μην κανεις την μ... και δωσεις ενα καρο λεφτα.για πολλαπλασιαστες που ψηνουν και παιδακια.Οι δικοι μας ειναι delphi 51 εχουν παει στην πεζο ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.Με 100 ευρω ειχα παρει και τους 4 το 2010.Ngk θα δοκιμαζα εχουν και 32 ευρω.

Κι εγω να πω την αληθεια κλεινω προς ngk τους βρηκα 30 ευρω.
Απλα ρωτησα μηπως υπαρχει καμια εμπειρια απο τιποτα αλλο.
android - Κυρ 03 Ιαν 2016, 19:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπαρχη λογος για κατι πολυ ακριβο,υπαρχουν πολυ δυνατοτερα set up απο σενα με στοκ πολλαπλασιαστες χωρις κανενα θεμα,βγαζει και η hella στα 42.Αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο να το κανει 3κολορε με διαφορερικες μαρκες
JDROGAS - Κυρ 03 Ιαν 2016, 19:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Δεν υπαρχη λογος για κατι πολυ ακριβο,υπαρχουν πολυ δυνατοτερα set up απο σενα με στοκ πολλαπλασιαστες χωρις κανενα θεμα,βγαζει και η hella στα 42.Αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο να το κανει 3κολορε με διαφορερικες μαρκες

Εγω ανοιξα το θεμα γενικοτερα μηπως υπαρχει καμια εμπειρια με κατι διαφορετικο.Απ οτι φαινεται κανεις δεν εχει βαλει κατι extreme να μας πει αποτελεσματα.
Αυριο θα αλλαξω τον χαλασμενο με αλλον που υπαρχει καβατζα (γνησιο) Laughing
Απλα σκεφτομουν εαν ενας καηκε μαλλον θα ναι ετοιμοι και οι αλλοι οποτε κοιταω εαν ειναι για 4αδα φυσικα καινουργιους εννοειται μιας μαρκας. Wink
saikoe_39 - Δευ 04 Ιαν 2016, 04:26:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω Εγώ οκαδα....δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά παραπαμονο στο πορτοφόλι σου...

Ο Πάρης η ο Τάσος θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με Bosch...
JDROGAS - Δευ 04 Ιαν 2016, 09:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
saikoe_39 έγραψε:
Εχω Εγώ οκαδα....δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά παραπαμονο στο πορτοφόλι σου...

Ο Πάρης η ο Τάσος θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με Bosch...

Καλα για okada δεν το συζητουσα με τετοιες τιμες υπαρχουνε ομως οι ip που ειναι ουσιαστικα οι okada για Αμερικη με τα μισα ακριβως χρηματα.
Αλλα αφου λες δεν ειδες διαφορες τοτε ακυρο.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες