PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 308, τρέμουλο...

Τheodf - Τρι 10 Νοέ 2015, 18:11:01
Θέμα δημοσίευσης: 308, τρέμουλο...
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Είμαι κάτοχος ενός Peugeot 308 1.6 αυτόματο (2009) .
Όταν το έχω στη θέση P ή R ή Ν κάνει ένα μικρό τρέμουλο για λίγα δευτερόλεπτα και σταματάει και μετά από λίγο ξανά ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το στροφόμετρό δεν παίζει όταν γίνεται αυτό, είναι σταθερό.
Όταν το βάζω στην θέση D δεν το κάνει αυτό.
Τheodf - Τετ 11 Νοέ 2015, 14:20:36
Σήμερα παρατήρησα ότι το κάνει όταν είναι για αρκετή ώρα σε λειτουργία το αμαξι. Δηλαδή και να πιάσει θερμοκρασία εάν το λειτουργώ για κανα μισάωρο δεν θα μου το παρουσιάσει. Θα το κάνει σε παραπάνω χρονικό διάστημα.
Andreasf1 - Τετ 11 Νοέ 2015, 14:59:47
Θέμα δημοσίευσης:
Με την περιγραφή που κανείς κάτι μου λέει οτι είναι το βολάν. Βέβαια δεν ξέρω αν τα αυτόματα έχουν διπλής μάζας.
Πόσα χλμ έχεις;
Τheodf - Τετ 11 Νοέ 2015, 19:06:20
79600 km έχω .
Βέβαια πριν κανα μηνα μου αναψε ενδειξη depollution system faulty και έσβησε. το πήγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν ότι ειχε πρόβλημα ο 1ος πολλ/σιαστης. Μου άλλαξαν μπουζι τον πολ΄/στη εβαλαν ενισχυτικο βενζίνης και έκαναν αναβαθμιση λογισμικού.
Φεύγω από κει . δεν προλαβα να κανω 20 χιλιόμετρα και μου ξανα αναψε το λαμπακι του depollution... τρελάθηκα...
Ηρθε ενας φίλος μου με διαγνωστικό και του έβγαλε ότι εχει πρόβλημα ο 2ος και 4ος πολλ/στης. Μου έσβησε την βλαβη για να δούμε αν θα την ξαναβγαλει και από τοτε εχω κάνει περίπου στα 800χμ στα οποια δεν εμφανισε κάτι. Μάλλον στην αντιπροσωπεια με δουλεψανε...
Το εγραψα όλο αυτό για να υπάρχει μια γενική εικόνα και να δόυμε μήπως οφείλονται οι 2 πολλ/σιαστες που είχαν βρεθει τότε ότι εχόυν πρόβλημα.
Τheodf - Πεμ 12 Νοέ 2015, 17:11:02
Σε σημερινή διαδρομή και αφού πέρασε κάποια ώρα οδήγησης το τρέμουλο έγινε και στην θέση D του σαζμάν ...
puglover - Πεμ 12 Νοέ 2015, 19:06:06
Θέμα δημοσίευσης:
καμια βαση μηχανης ισως
Τheodf - Πεμ 12 Νοέ 2015, 21:50:44
Σα να κάνει διακόπες ένα πράμα , σαν ρετάρισμα.
Mono AEK - Πεμ 12 Νοέ 2015, 22:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ε τοτε αλλαξε και τους αλλους πολλαπλασιαστες
307__:)(dimitris) - Πεμ 12 Νοέ 2015, 23:27:59
Θέμα δημοσίευσης:
Mono AEK έγραψε:
Ε τοτε αλλαξε και τους αλλους πολλαπλασιαστες

+1 Μην ψαχνεις αλλο φιλε θαυματα δεν γινονται αμα κανει διακοπες ειναι πολλαπλασιαστες ουτε σασμαν ουτε βασεις αλλα αμα το αφησεις και αλλο ετσι θα πας και για βασεις, αφου λες οτι στο εβγαλε και στο διαγνωστικο αλλαξε τους θα το κοψεις στην μεση το καημενο γιατι τωρα το πας μαμιοντας Rolling eyes
Τheodf - Παρ 13 Νοέ 2015, 00:10:06
Το θέμα είναι ότι βλέπω πως αποδιδει μια χαρά.Δεν το βλέπω να ζοριζεται.
Όταν σβησαμε με τον φίλο μου την βλάβη από το διαγνωστικό και το ξανακαναμε scan δεν εβγαλε τιποτα όμως.
Ως προς το θέμα της επισκευης επειδή δεν έχω χρήματα τώρα, μέχρι τελος του μήνα αν το μετακινώ θα έχω πρόβλημα;
Τheodf - Κυρ 06 Δεκ 2015, 16:49:30
Σήμερα το πήρε ο μηχανικός για να το φτιάξει.
Υποθέτει ή είναι βρώμική η πεταλούδα , καποιο μπουζί ή πολλ/στης που πιστεύω πως για εκεί πάει το όλο θέμα.
Περιμένω την βιοψία .
Τheodf - Παρ 11 Δεκ 2015, 18:41:11
To αυτόκινητο το πήρα έτοιμο στα χέρια μου χθες το βράδυ.
Ο φίλος μου και μηχανικός που το πήρε να το δει και να το φτιάξει μου είπε πολύ απλά ότι στην Peugeot μου έφαγαν έτσι 200 ευρώ.Δεν άλλάξαν τίποτα.............
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πάω να κάνω στα καθίκια.
Ενημερώνω λοιπόν για να ξέρετε τον αντιπροσωπο.
Καλιαντάσης στην Βουλιαγμένης στο ύψος Γλυφαδας.
Και εν τέλει η ζημιά ήταν τα μπουζί που δεν εγινε ποτέ αλλάγη.
puglover - Παρ 11 Δεκ 2015, 20:28:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πιστευω οτι δεν εβαλαν αυτα που χρεωσαν στην αντιπροσωπεια. Τα παραλεει λιγο ο φιλος σου μηχανικος για να ανεβασει τη δικη του δουλεια. Βεβαια μαλ***α τους που δεν αλλαξαν ΟΛΑ τα μπουζι στην προηγουμενη επισκεψη σου. Δεν ειναι μεγαλο το κοστος.
Kostaswannabe - Παρ 11 Δεκ 2015, 23:13:42
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι έχετε τόσο ψηλά τις αντιπροσωπίες.. Ξέρω από άνθρωπο του επαγγελματος όργια σε πολλές και "μεγαλες" αντιπροσωπίες. Σε όλους τους τομείς.. Από σέρβις χωρίς αλλαγμενα αναλώσιμα μέχρι αυτοκίνητα ολικής που πουλήθηκαν κούτα.. Οποιαδήποτε λαμογια μεταφράζεται σε κέρδος, εταιρείες είναι αυτές και μάλιστα βγάζουν κ από τη μύγα ξυγκι αν μυριστουν μικρό ρίσκο υποψιας. Μην μασατε ότι σας λένε.. Δεν έχουν ανάγκη να σας κάνουν φίλους. Κέρδος κοιτάνε.
Τheodf - Σαβ 12 Δεκ 2015, 12:32:04
Όπως ακριβως το ειπες επειδή είναι φίλος μου δεν μου πηρε τιποτα.
Ευτυχως που μου ανοιξε τα μάτια μου εβγαλε εξω τους πολλ/στες και έχουν ολή ημερομηνια από τοτε που κυκλοφορησε το αμαξι και δεν αλλαχτηκε κανενας.Οσο για τα μπουζι δεν γινεται μεσα σε 300 χιλομετρα να εχουν μαυρισει και να είναι σκ**α.Επισης η ΒOSCH δεν βγάζει πλέον μπουζί εχει σταματησει ....
Ε ποσο να τα παραλέει ενας ανθρωπος που είναι και φίλος και δεν θελει λεφτα.
Τι όφελος εχει...
alexandros 207 Rallye - Σαβ 12 Δεκ 2015, 15:54:10
Θέμα δημοσίευσης:
Στην αντιπροσωπεια τι σου ειπαν οτι αλλαξαν και χρεωσαν 200€?
Δεν ξερω τι μπουζι bosch σου βαλανε, αλλά βαζε τα ngk που βαζει το εργοστασιο
Τα βρισκεις και στις αντιπροσωπειες και στο εμποριο
Τheodf - Κυρ 13 Δεκ 2015, 12:53:04
Kαλησπέρα Αλέξανδρε και ευχαριστώ για την πληροφορία περί μπουζί.
Όσο για την επισκευή των 210 ευρώ για την ακρίβεια έχουμε ως εξής:
1) 1 πολλ/στη
2) 4 μπουζί
3)τηλεφόρτιση εγκεφάλου
4) Lexia, διάγνωση βλάβης
5) πρόσθετο καυσίμου

Και από όλα αυτά ούτε καν η τηλεφόρτιση δεν έγινε...
alexandros 207 Rallye - Κυρ 13 Δεκ 2015, 23:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
Κλεφτες Cussing out
Οσο για τα μπουζι, αυτα ειναι http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=547204&highlight=#547204
Τheodf - Δευ 14 Δεκ 2015, 15:05:49
Ευχαριστώ και πάλι Αλέξανδρε! Καλή συνέχεια σε όλους και καλές γιορτές.
alexandros 207 Rallye - Δευ 14 Δεκ 2015, 22:33:15
Θέμα δημοσίευσης:
Να εισαι καλα Θοδωρη
Δεν σου ειπα και τιποτε σπουδαιο
Καλες γιορτες και σε σενα Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες