PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Καλωδιο ρευματος απο την μπαταρια στην γκαμπινα peugeot 207

zoumpou66 - Σαβ 24 Οκτ 2015, 12:08:27
Θέμα δημοσίευσης: Καλωδιο ρευματος απο την μπαταρια στην γκαμπινα peugeot 207
Καλησπερα παιδια!!ειμαι νεο μελος στην παρεα σας !
Θελω να σας κανω μια ερωτηση και οποιος ξερει να με βοηθησει!
Θελω να περασω ενα καλωδιο ρευματος απο την μπαταρια και να το στειλω στο πορτ παγκαζ για να το συνδεσω με ενα woofer αλλα δν βρισκω απο που περναει το ρημαδι!εχει κανεις ιδεα??

Ευχαριστω!
Tzive - Σαβ 24 Οκτ 2015, 14:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
πανω απο το ντουλαπάκι του συνοδηγού έχει τρύπα για τα καλώδια του συναγερμού αλλά δεν νομίζω οτι χωράει να περασει απο την τάπα που έχει. Νόμιζω πρέπει να ανοίξεις καινούργια τρούπα
makis106 - Σαβ 24 Οκτ 2015, 15:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο το λαστιχακι που λεει ο Λουκάς, περνας οτι θες απο κει. εχει πανω του τεσσερις μικρες τρυπες φραγμενες, αν θες περνας με ενα τρυπανακι καποια απ αυτες και περνας καλωδιο απο μεσα. εγω εχω περασμενα 3 απο εκει.
Πρεπει να βγαλεις ντουλαπακι.
Tzive - Σαβ 24 Οκτ 2015, 22:02:44
Θέμα δημοσίευσης:
Άπλα έχω την ιδέα οτι απο κει περνάει και το νερό για να πάει στο πίσω τζάμι, και είναι δύσκολο να την βγάλεις και να την επεξεργαστείς. Πρέπει να βγάλεις το πλαστικό της κολώνας τον συνοδηγού. Νομίζω έχει ένωση έκει το σωληνάκι που πάει πίσω ώστε να το ξεκουμπώσεις για να βγάλεις μετά την τάπα...

Για του λόγου το αληθές...

makis106 - Κυρ 25 Οκτ 2015, 10:57:12
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστα Λουκα, απο εκει περναει το σωληνακι του νερου, δεν μπορεις να την βγαλεις τελειως, μπορεις ομως να την ξεκουμπωσεις και να την τραβηξεις λιγο ωστε να την επεξεργαστεις. Εγω πχ εκει οπως ειναι τις ανοιξα τις τρυπες, χωρις να την βγαλω.
Tzive - Κυρ 25 Οκτ 2015, 18:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αν βγάλεις το πλαστικό της κολώνας (απο κει ανεβαίνει το σωληνάκι) κάπου έχει ένωση. Φαίνεται και στο σχέδιο. Και εχει το 9 (συνδεσμός) και το πέρνες στο χέρι έξω, αλλά απο κει περνάνε και τα καλώδια του εργοστασιακού συναγερμού...
zoumpou66 - Τρι 27 Οκτ 2015, 15:57:35
Θέμα δημοσίευσης:
Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια ! Θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα οταν βρω χρονο και το σκαλησω ! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες