Andreasf1 έγραψε: | Α οκ τότε.. Έτσι εξηγείται πως δεν σου φαινόταν τόσο "σπορτίφ" μιας και το συγκρινες με το leon, γιατί στο 308 gt δεν ισχύει κάτι τέτοιο ειδικά με την 18αρα!
Όσο για το πιο αξιόπιστο το leon, κρατώ τις επιφυλάξεις μου ως άμεσου ψεκασμού και αυτό και ως ίδια λειτουργία ουσιαστικά, έχει τα θέματα του. Να μου πεις για το προηγούμενο 1.8 20vt να σου πω ναι!
Επίσης η ποιότητα του 308(ειδικά του gt) δεν συγκρίνεται με του leon. Σαφώς ποιοτικότερο το 308.
Κατά τα αλλά δεν λεω, είναι μια τίμια επιλογή και το leon και θεωρώ ολοκληρωμένο σε σχέση με κάποια άλλα.... |
Ο άνθρωπος που ξεκίνησε το thread ρώτησε για ένα 308 1.6Τ 150 hp. Σε σχέση με αυτό του απάντησα ότι ένα Leon 1.8 TFSi είναι κατά την άποψή μου ΠΟΛΥ καλύτερη επιλογή. Σίγουρα πιο αξιόπιστο, πολύ πιο γρήγορο, με πολύ καλύτερο εξάρι κιβώτιο και σίγουρα πιο σπορτιφ, καθώς οι Γάλλοι τα έκαναν μαντάρα στη ρύθμιση της ανάρτησης των απλών (δηλαδή όχι GT, GTi) 308. Και μειωμένη άνεση και καθόλου σπορτίφ (αλλά απλώς ασφαλής) οδική συμπεριφορά. Μεγάλη επιτυχία σου λέω... Όσο για την ποιότητα, γι' αυτό προτείνω το facelift με τα σαφώς αναβαθμισμένα υλικά, το οποίο δε νομίζω ότι υστερεί από το 308 ούτε σε αυτό τον τομέα. |