PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Πρόβλημα με δυναμό

xristos19 - Πεμ 01 Οκτ 2015, 21:25:09
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με δυναμό
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος στο forum.
Έχω ένα 106 μετατροπή σε rallye. Μετά από ένα βραχυκύκλωμα που ειχα στην φύσσα από το πορτοκαλί ρελέ το οποίο είναι για το ξεθάμπωμα του πίσω τζαμιού, το δυναμό σταμάτησε να δουλεύει. Μέτρησα την μπαταρία με ανναμένο το αμάξι και μου έδινε 12,2v. Το άλλαξα με άλλο το οποίο δεν δούλευε ούτε αυτό. Τα δοκίμασα και τα δυο και είναι εντάξει. Τα δύο καλώδια που έρχονται στο δυναμό, το ένα είναι από την μπαταρία και το άλλο πάει στο καντράν. Μέτρησα το καλώδιο που πάει στο καντράν και έιναι εντάξει. Το λαμπάκι της μπαταρίας στο καντράν το οποίο το δοκίμασα μήπως είναι καμμένο, δέν είναι καμμένο και δέν ανάβει.Το καλώδιο που έρχεται από το δυναμό παει στην μπλέ φύσσα του καντράν στο νούμερο 4. Οι ασφάλειες και στις δύο ασφαλειοθήκες είναι όλες καλές. Ιδέες για το τι μπορεί να φταίει? Υπάρχει κάποιο ρελέ ανάμεσα? Να σημειώσω ότι η πλεξούδα είναι όλη από σάξο μονόφυσο vts του 98'. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !!!!!!
geo106xs - Πεμ 01 Οκτ 2015, 22:17:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αφου το λαμπακι στο καντραν σβηνει,πως δε δουλευει το δυναμο;
Δε σου φορτιζει θες να πεις μαλλον... Τις ασφαλειες στο μικρο ασφαλειοκουτι τις κοιταξες;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες