SnakeMJK έγραψε: |
Την ημέρα της μεταβίβασης, ο νέος ιδιοκτήτης θα πάρει μια προσωρινή άδεια για να μπορεί να κινηθεί και μετά από 5-10 μέρες, περνάει να πάρει την κανονική. Προσωπικά, παρόλο ότι γίνεται και μέσω ΚΕΠ, η διαδικασία στα υποκαταστήματα του υπουργείου ρολάρει πολύ πιο γρήγορα.
Προσοχή, πλέον χρειάζεται και χαρτί από την ΔΟΥ, που λέει ότι δε χρωστάς τέλη κυκλοφορίας και πρόστιμα γενικότερα. |
Vini έγραψε: | ||
+ χαρτί ΚΤΕΟ. Και επιπλέον σημειώστε ότι η "κανονική" ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ θα είναι μία απλή Α4. Το Υπουγείο έχει σταματήσει προ-πολλού τις κανονικές "πράσινες" άδειες. |
Vini έγραψε: |
Έχω μία υποψία ότι δίνουν Α4 χαρτιά αντί για "πράσινα" όταν η μεταβίβαση γίνεται από εμπορία σε ιδιώτη ώστε να γίνεται άμεσα η μεταβίβαση.
Για το δικό μου έκαναν μεταβίβαση σε 3 εργάσιμες ημέρες. Το ίδιο έγινε και με το σκούτερ το 2011, αν και το πήρα καινούριο. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που να απευθυνθώ για να πάρω τα "πράσινα" χαρτιά αν έχουν βγει. ![]() Οπότε καλό θα ήταν και ο Βαγγέλης να έχει το νου του και για αυτά και να ρωτήσει στα ΚΕΠ ή στο Υπουργείο όταν θα πάει. |
vag21 έγραψε: |
Τελικά βγαίνει κάποια προσωρινή άδεια μέχρι να βγει η κανονική; |
thodorisls έγραψε: |
εγω που το πηρα απο έμπορο μου εκανε την μεταβίβαση σε μια ώρα ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Η γυναίκα του δουλεύει στο υπουργείο; ![]() ή η γκόμενά του; ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
Έχω μία υποψία ότι δίνουν Α4 χαρτιά αντί για "πράσινα" όταν η μεταβίβαση γίνεται από εμπορία σε ιδιώτη ώστε να γίνεται άμεσα η μεταβίβαση. |
Τελικά βγαίνει κάποια προσωρινή άδεια μέχρι να βγει η κανονική; |
Και κάτι τελευταίο με την ασφάλεια ,μέχρι να βγάλεις την κανονική τι γίνεται |
thodorisls έγραψε: | ||||
λες? ![]() |
Mono AEK έγραψε: | ||||||
Το να βγει η αδεια ειναι 5 λεπτα υποθεση Απλα γραφουν τα νεα στοιχεια και πατανε εκτυπωση. Το γιατι το υπουργειο θελει 3 εργασιμες και το κεπ κανα μηνα ειναι αποριας αξιο οχι οτι τη πηρε επιτοπου |
marios_207_GT έγραψε: |
να κάνω μια ερώτηση? Οκ οι καιροι είναι δύσκολοι αλλα απο 165 παραβολο θα σου πει ενας διεκπαιρεωτης θελω 200 συνολο, θα πατε μαζι στο υπουργειο αγοραστης πωλητης και αυτος και σε 10 λεπτα θα χεις αδεια στο ονομα σου.
Δικαιολογητικα ΚΤΕΟ φωτοτυπια Καταβολη τελων απο ΔΟΥ πωλητη φωτοτυπιες ταυτοτητες αδεια κυκλοφοριας (εαν εχει τη σφραγιδα πανω με στοιχεια για μεταβιβαση τα συμπληρωνετε) παραβολο μετβιβασης και τις 2 εξουσιοδοτησεις αν αφησεις τα χαρτια σε διεκπαιρεωτη |