zzzleepy έγραψε: |
σπαστικό συνάμα, ειδικά σε στιγμές περιπτύξεων (χαλάει την ατμόσφαιρα ![]() |
Μετά από 30' το αυτοκίνητο μπαίνει σε "eco(nomy) mode" και κλείνει όλες τις ηλεκτρικές παροχές για να μην αδειάσει η μπαταρία σου (αν ξεχάσεις ας πούμε το ράδιο ανοιχτό). Πολύ χρήσιμο αλλά και σπαστικό συνάμα, ειδικά σε στιγμές περιπτύξεων (χαλάει την ατμόσφαιρα ![]() |
Μετά από 30' το αυτοκίνητο μπαίνει σε "eco(nomy) mode" και κλείνει όλες τις ηλεκτρικές παροχές για να μην αδειάσει η μπαταρία σου (αν ξεχάσεις ας πούμε το ράδιο ανοιχτό). Πολύ χρήσιμο αλλά και σπαστικό συνάμα, ειδικά σε στιγμές περιπτύξεων (χαλάει την ατμόσφαιρα ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Αν ξανασβήσει η μηχανή και το ξανανάψεις 3η φορά, τότε θα σου μείνει ![]() |
Steve έγραψε: |
Φίλιπ, το space ship σου έχει πιεί τόσο τσάι που η καφείνη βαράει κόκκινα... ![]() |
Steve έγραψε: |
Εντάξει πέρα από την πλάκα, αυτό το κλειδάκι που σου βγαίνει στο eco mode είναι ανησυχητικό... ή απλώς μια ακόμα απόδειξη πως η Peugeot τα ψιλοχάνει στα ηλεκτρονικά... ![]() Πήγαινε το σε ένα καλό διαγνωστικό ενός αξιόπιστου συνεργείου και δες μήπως θες κάποιο update ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Εχω κανει update στο προγραμμα ! |
geo1st487 έγραψε: |
Μολις γυρισα το κλειδι για να βαλω μπρος μου εμφανισε το μηνυμα Active Economy Mode. Τι σημαινει αυτο;
Ευχαριστω |
geo1st487 έγραψε: |
Ειχα μονο την πορτα του οδηγου ανοιχτη και μαλιστα εκλεισα το φως της πλαφονιερας για να μη ξοδευει ρευμα. Δεν ξερω μονο μηπως ξεχασα το κλειδι γυρισμενο στην πρωτη σκαλα. Τα υπολοιπα ηταν οκ δεν ειχα ουτε ραδιο ουτε cd-player να παιζει ουτε φωτα. |
Touristas έγραψε: |
Δεν εχει σημασια αν εχεται ξεχασει κατι αναμενω!
Μετα απο μιση ωρα ενεργοποιηται το economy mode ![]() |
NIKOS F έγραψε: |
Τις προάλλες όταν ξεκλείδωσα το αμάξι (με τηλεχειρισμό) παρατήρησα ότι άναψε η ανωτέρω ένδειξη , είχα τρεις μέρες να το κινήσω και δεν νομίζω ότι είχα ξεχάει κάτι αναμμένο.
Η μπαταρία είναι σχεδόν καινούρια . Εχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι ανάλογο? |
smoki έγραψε: |
Οτι ακριβως λεει. Κατασταση εξοικονομησης ενεργειας (μπαταρια). Για να μην σου πεσει η μπαταρια και μετα τσουλας το αμαξι με πρωτες και δευτερες για να σου παρει μπρος μετα απο καποια ωρα παρεμβαινει και και μπαινει σε economy mode. Π.χ. ακου ραδιοφωνο πρωτη φορα ενεργοποιειται σε 5 λεπτα, αναβεις μηχανη, την σβηνεις, την δευτερη φορα θα ενργοποιηθει σε 3 λεπτα και ουτω καθ'εξης. |
Bill207 έγραψε: |
Καλησπέρα παιδια
αγόρασα πριν 2,5 βδομαδες το 207 1,4 καινουριο πήγα την περασμένη παρασκευή και έβαλα τα φώτα τα XENON εκτός αντιπροσωπείας το προβλημα μου ειναι: καμιά φορά, όταν το αφήνω το αυτοκίνητο με γυρισμένο το κλειδί (στο ρεύμα δηλαδη) για αρκετή ώρα μου βγάζει μήνυμα "Economic Mode Activated" (κάπως έτσι βασικά), μου αναβοσβήνει το λαμπάκι της μπαταρία και σβήνουν όλα, ραδιόφωνα-οθονες και γενικα οτι ηλεκτρικο και αναβοσβηνει μονάχα το λαμπακι της μπαταριας ΑΛΛΑ αν το βαλω εκεινη την ωρα μπρος, ολα κομπλε... τι τρεχει? |
Bill207 έγραψε: |
όταν το αφήνω το αυτοκίνητο με γυρισμένο το κλειδί (στο ρεύμα δηλαδη) για αρκετή ώρα μου βγάζει μήνυμα "Economic Mode Activated" (κάπως έτσι βασικά), μου αναβοσβήνει το λαμπάκι της μπαταρία και σβήνουν όλα, ραδιόφωνα-οθονες και γενικα οτι ηλεκτρικο και αναβοσβηνει μονάχα το λαμπακι της μπαταριας
ΑΛΛΑ αν το βαλω εκεινη την ωρα μπρος, ολα κομπλε... |
MTerry έγραψε: |
Απλά το αυτοκίνητο γυρνάει σε safe mode για να μπορέσει να πάρει μπρός ! |
sotiris-gt έγραψε: |
Καλημέρα
αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με την μπαταρία του 207gt μου. Όταν έχω το αυτοκίνητο ανοιχτό για κάποια ώρα, συνήθως όταν το καθαρίζω, μετά από 10-15 λεπτά η μπαταρία μπαίνει σε economy mode. Να σημειώσω ότι το ραδιόφωνο είναι κλειστό όπως και η πλαφονιέρα. Επίσης το φωτάκι στο πορτ-μπαγκαζ που σκέφτηκα πρέπει επίσης να είναι σβηστό εφόσον έχω κλειστή την πόρτα (σωστά?). Η απορία μου είναι αν είναι αυτό φυσιολογικό και γιατί μπορεί να συμβαίνει. Σας ευχαριστώ. |
nOkpos έγραψε: |
πρωτα απο ολα αν εχει το κλειδι στο on μην ξεχνατε οτι ολα τα ηλεκτρονικα μερη του αυτοκινητου περνουν ρευμα για να ειναι ετοιμα να παρει μπροστα το αυτοκινητο. |
mathanas έγραψε: |
Μήπως δε την φορτίζει καλά?
Μήπως κανεις συνεχώς μικρές διαδρομές πορτα-πορτα και γι αυτό δεν φορτίζει? Θυμάμαι οτι συζητάγαμε για τη μπαταρία τοτε και τις προδιαγραφές της μαμίσιας... |
mathanas έγραψε: |
Ε αυτο ειναι, συνεχείς μικρες διαδρομες μεσα σε πόλη δε βοηθανε. |