Bill207 έγραψε: |
πριν περίπου 2 μήνες είχα αλλάξει αυτό το ανταλλακτικό. δηλ το περίβλημα του θερμοστάτη. και έχουμε το ίδιο μοτέρ.
βέβαια δεν μου είχε πετάξει κάποιο σφάλμα σαν εσένα. το μόνο σύμπτωμα ήταν ότι σε μεγάλες ταχύτητες (120-130χλμ) έβλεπα το δείκτη θερμοκρασίας να κατεβαίνει στους 70, μέχρι να κόψω ταχύτητα και να ξαναπάει 90+. Βέβαια αυτό προήλθε (όπως μου είπε ο μηχανικός), επειδή είχε τρυπήσει το παγούρι του νερού του ψυγείου, και έπεφτε το νερό πάνω στο περίβλημα και έσπασε. είχα πληρώσει ~70€ για το ανταλλακτικό, και μου είπε το ίδιο πράγμα, ότι σε άφτερμαρκετ δεν υπάρχει κάτι σοβαρό, μόνο σε γνήσιο |
makis106 έγραψε: |
Μου το εχει κανει και μενα αυτο κανα δυο φορες στη ζωη του, αλλα του πέρασε μετά. Το γνωστο φαινόμενο αυτοϊασης του ΤΗΡ! ![]() Γενικα σ'αυτο το αυτοκινητο δεν ειναι να αλλάζεις αμεσως κατι που θεωρεις οτι εχει προβλημα, το αφηνεις μεχρι να αποφασίσει τι θα κανει! πχ εκανε αυτο που λεμε παραπανω με τη θερμοκρασία, μου λεγαν να αλλαξω θερμοστατη, το αφησα ετσι, του περασε. Σφυριζε πριν χρονια η αντλια νερου, μου λεγαν να την αλλαξω, την αφησα ετσι, το εχει ξεχασει. Μου εκανε σκαλωματακι το πενταλ του συμπλεκτη επισης πριν κατι χρονια, το αφησα ετσι, απο τοτε εχει να το ξανακανει. Πολυ μπροστα λεμε!! ![]() |