PSClub - Hellas

Κινητήρας - 206 - Project Καπάκι 16V σε 1.4 8V

alxdr74 - Τετ 12 Μάρ 2003, 12:09:27
Θέμα δημοσίευσης: 1,4 16V Γινετε?
Εχω μια απορια! Υπαρχει πιθανοτητα να μπορουμε να μεταμορφοσουμε τον 8βαλβιδο κινητηρα μας σε 16βαλβιδο αλλαζοντας την κεφαλη και βαζοντας αυτη απο το 1,6? Και να τοποθετουσαμε επισης και τον εγγεφαλο του 1,6 που "υποστηριζει" βαση προγραμματος τον εξτρα εκεντροφορο..Η κεφαλη εχει τις ιδιες διαστασεις? Δηλαδη θα κουμπωσει που λενε ακριβως επανω? Εαν οχι γινεται καποια πατεντα επι αυτου?? Και εστω οτι θεωρητικα γινεται..Κερδιζουμε τιποτα? Δεν ξερω εαν χρειαζεται και τιποτα παραπανω απο αυτα!!! ( Τι σκεφτετε καποιος για να παρει εστω καποια αλογα αφου απο προγραμμα.. Crying or Very sad ) Αυτα και ελπιζω να μην ερθουν Splat προς τα εδω!!
seridim - Τετ 12 Μάρ 2003, 12:19:03
Θέμα δημοσίευσης: Re: 1,4 16V Γινετε?
alxdr74 έγραψε:
Εχω μια απορια! Υπαρχει πιθανοτητα να μπορουμε να μεταμορφοσουμε τον 8βαλβιδο κινητηρα μας σε 16βαλβιδο αλλαζοντας την κεφαλη και βαζοντας αυτη απο το 1,6? Και να τοποθετουσαμε επισης και τον εγγεφαλο του 1,6 που "υποστηριζει" βαση προγραμματος τον εξτρα εκεντροφορο..Η κεφαλη εχει τις ιδιες διαστασεις? Δηλαδη θα κουμπωσει που λενε ακριβως επανω? Εαν οχι γινεται καποια πατεντα επι αυτου?? Και εστω οτι θεωρητικα γινεται..Κερδιζουμε τιποτα? Δεν ξερω εαν χρειαζεται και τιποτα παραπανω απο αυτα!!! ( Τι σκεφτετε καποιος για να παρει εστω καποια αλογα αφου απο προγραμμα.. Crying or Very sad ) Αυτα και ελπιζω να μην ερθουν Splat προς τα εδω!!
.
Μέχρι να σου πετάξουν οι άλλοι πάρε από εμένα Splat Splat Splat Σου φτάνουν ή θέλεις και άλλες;; Ρε συ αυτό το μυστικό το κρατούσαμε για εμάς Twisted evil Twisted evil Μην το λες σε όλους. Πάντως αν γίνεται πέρασέ το στην εγγύηση, ξέρεις εσύ
alxdr74 - Τετ 12 Μάρ 2003, 12:22:10
Θέμα δημοσίευσης: Re: 1,4 16V Γινετε?
seridim έγραψε:
alxdr74 έγραψε:
.
Μέχρι να σου πετάξουν οι άλλοι πάρε από εμένα Splat Splat Splat Σου φτάνουν ή θέλεις και άλλες;; Ρε συ αυτό το μυστικό το κρατούσαμε για εμάς Twisted evil Twisted evil Μην το λες σε όλους. Πάντως αν γίνεται πέρασέ το στην εγγύηση, ξέρεις εσύ

Δεν τα φανερωσα ολα Laughing Τα σημαντικοτερα δεν τα ειπα ακομα! Τα κραταω για παρτι μας!! Και εαν γινεται σιγουρα θα περαστει στην εγγυηση Shocked Shocked Laughing Το θεμα ομως ειναι εαν γινεται!
Ntinos - Τετ 12 Μάρ 2003, 17:10:07
Θέμα δημοσίευσης:
χαλαρα γινεται ρε.πας σενα καλο μαστορα και σου φτιαχνει εναν ανταπτορα να κουμπωσει η κεφαλη του 1,6 στον 1,4 και μετα αλλαζεις και εγκεφαλο και βαζεις απο 1,6 16v που ομως ειναι επαναπρογραμματισμεονος για 1,4 λτ.βαζεις ενα στουπι στο ντεποζιτο και μεναν αναπτηρα φωτια στην κατω ακρη και τρεχεις μακρυα.
θα εχεις το πρωτο 1,4 16v του psa και θα το καψεις για να παρεις τα λεφτα απο την ασφαλεια αφου αν το βαλεις μπροστα και εκραγει με εσενα μεσα ειναι δωρο αδωρο. Splat Splat Splat Sniper
Tony - Τετ 12 Μάρ 2003, 22:18:28
Θέμα δημοσίευσης:
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως άμα έχεις SAGEΜ εγκέφαλο πως μπορείς να τον τοποθετήσεις έναν καινούργιο εκκεντροφόρο που έβγαλε η Kent δεν θυμάμαι πώς τον ονομάζει που τοποθετείτε στα 1,4 8v και χωρίς πρόγραμμα σου δίνει 9 αλογάκια χαλαρά. Μαζί με ρυθμιζόμενο γρανάζι και ιμάντα μου είπε 190.000. (με τοποθέτηση) Evil
Lord Cypher - Τετ 12 Μάρ 2003, 23:20:41
Θέμα δημοσίευσης:
Tony έγραψε:
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως άμα έχεις SAGEΜ εγκέφαλο πως μπορείς να τον τοποθετήσεις έναν καινούργιο εκκεντροφόρο που έβγαλε η Kent δεν θυμάμαι πώς τον ονομάζει που τοποθετείτε στα 1,4 8v και χωρίς πρόγραμμα σου δίνει 9 αλογάκια χαλαρά. Μαζί με ρυθμιζόμενο γρανάζι και ιμάντα μου είπε 190.000. (με τοποθέτηση) Evil

Ποιος Question Που Question Πότε Question Πως Question Μίλα ρε παιδί μου και τρελαίνομαι Exclamation Exclamation Exclamation Shocked Shocked Shocked

Αφηστε τα παίδες γιατί μου έτυχε κάτι και θα τρελαθώ... Βρήκα μοτερ από VTS Saxo και ετοιμάζομαι να το κουμπώσω πάνω στο δικό μου..... Ααααααααααααααα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
alxdr74 - Πεμ 13 Μάρ 2003, 10:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
Tony έγραψε:

Ποιος Question Που Question Πότε Question Πως Question Μίλα ρε παιδί μου και τρελαίνομαι Exclamation Exclamation Exclamation Shocked Shocked Shocked

Αφηστε τα παίδες γιατί μου έτυχε κάτι και θα τρελαθώ... Βρήκα μοτερ από VTS Saxo και ετοιμάζομαι να το κουμπώσω πάνω στο δικό μου..... Ααααααααααααααα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Μεσα στην πλακα βγηκε και κατι καλο....Που μπορουμε να παρουμε πληροφοριες γι αυτο?
Vasso - Παρ 14 Μάρ 2003, 14:20:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό που θα αναφέρω αλλά στη Βραζιλία υπάρχουν μόνο 206 1000Κ.Β. 16V και 1600 16V. Καθόλου 1400. Shocked Θέλετε να ακούσετε και τιμή για το 1600 full extra ????????
8.500 ευρω Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Beer Shaking Black eye Eek Beer
1.1 i love you - Παρ 14 Μάρ 2003, 22:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Question Question Question Δηλαδή μπορώ να βάλω στο μωράκι μου 16V καπάκι Question Question Question
Ααααα!!!Εσείς θα με κάνετε να ξαναβγάλω μαλλιά Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Lol Lol Lol
Αλεξ@νδρος - Κυρ 16 Μάρ 2003, 17:44:07
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό που θα αναφέρω αλλά στη Βραζιλία υπάρχουν μόνο 206 1000Κ.Β. 16V και 1600 16V. Καθόλου 1400. Shocked Θέλετε να ακούσετε και τιμή για το 1600 full extra ????????
8.500 ευρω Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Beer Shaking Black eye Eek Beer

Eπισης αν το προσεξατε το 206 του crash test αναφερεται 1300cc Exclamation
kaisaras96 - Κυρ 16 Μάρ 2003, 20:47:07
Θέμα δημοσίευσης:
Βημα 1
Μια αναγκαια αλλα οχι ικανη συνθηκη(οπως θα λεγαμε επιστημονικα Very happy Laughing )που λεει κατα ποσο μπαινει ενα καπακι σε ενα κινητηρα-μπλοκ ειναι να δεις σε τί διαμετρο κυλινδρου εφαρμοζε απο το εργοστασιο και ποια ειναι η διαμετρος αυτου που θες να τοποθετηθει.
1.αν διαφερουν πολυ ξεχνα το Sad !!!
2.αν ταυτιζονται τοτε πας στο επομενο βημα Smile .....
3.αν διαφερουν λιγο εδω χρειαζεσαι μια πιο εμπειρη γνωμη Exclamation Idea ...και ισως πας στο βημα
Βημα 2
Εξεταζεται η συμβατοτητα του καπακιου με το μπλοκ-κινητηρα,δηλαδη αν ταιριαζουν οι αγωγοι λαδιου,ψυκτικου.
1.αν ταιριαζουν ολα εφυγες........ Wink
2.αν κατι τα χαλαει... Evil Twisted evil λυπαμαι Sad
Βημα 3
Αλλαγη καπακιου ισοδυναμει με αλλαγη κινητηρα(μπορει και κατι παραπανω αφου πρεπει να ανοιχτουν 2 μηχανες)...κοινως αλλαζεις αναγκαστηκα εισαγωγη,εξαγωγη,αισθητηρες,ιμαντες,μη πολυλογουμε τα παντα.....ααα καλα για προγραμμα αυτο κι αν πρεπει να αλλαξει...

Προβληματα
Το κοκτειλ-κινητηρας τι συμπιεση θα εχει?
Τα πιστονια ενος 8ν ταιριαζουν για εναν 16ν,μαλλον οχι?

Συμπερασματα
Ενα τετοιο εγχειρημα 90% δεν συμφερει!
Και το καλυτερο σας το φυλαγα για το τελος εσεις οι 1,1 και 1,4 κοβεστε απο το Βημα 1 καθως εχετε μικροτερη διαμετρο κυλινδρου απο τα 1,6 απο οσο ξερω!Με τα 1,6 8ν κατι πρεπει να γινεται αλλα κι αυτοι βαζουν μια ολοκληρη μηχανη απο ραλλυ και ξεμπερδευουν ευκολα και απλα!
Ntinos - Δευ 17 Μάρ 2003, 05:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
ρε μην μασατε εμαθα οτι ταιριαζει το καπακι του 3,0 V6 απο το 406 στους κινητηρες 1,4 λιτρων οποτε θα τους κανουμε 24βαλβιδους 1,4 με κοφτη στις 8000σαλ και 140 αλογα στις 7300 σαλ.και τα τσεκαρα ολα.και η διαμετρος ειναι ιδια και οι αγωγοι στο ιδιο μερος και βγαζει και ειδικο προγραμμα η μαμα πεζο στην γαλλια.οποιος δεν με πιστευει ας παει στο www.peugeot206-1,4-24v.xaxaxa.com

παντως η ερωτηση δεν ειναι κουφη.υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που κουμπωνουν καπακια απο αλλα μοτερ π.χ απο σιβικ 1,3 το καπακι του 1,5 διοτι πολυ απλα ειναι ο ιδιος κορμος στα 2 μοτερ με αλλαγμενες διαδρομες εμβολων κτλ απο την μαμα εταιρια για λογους κοστους.ενα αλλο παραδειγμα ειναι και ο 1,8 16v της πεζο που ειναι ενας μικρος διλιτρος (ιδιος κορμος) και ο 1,4 απο κλειο 16v που ειναι ο 1,6 με αλλαγες.
βεβαια ειναι τελειως ασυμφορη μια τετοια αλλαγη αφου εκτος απο τα μερη του κινητηρα θες και νεα διαχειρηση και παει λεγοντας ενω στα σιβικακια με το καρμπιρατερ (μεχρι το 95) ηταν ευκολοτερα τα πραγματα.παντως ο 1,3 με τα 75 αλογα της honda ειναι υποδειγμα μικρου κινητηρα για τρελαμενους αφου εχει καλουτσικη ροπη αλλα γεματη καμπυλη,ωραιο ηχο,16 βαλβιδες,και χωρις κοφτη (βλεπεις και 8αρες αν θες με αξιοποιστια honda).απλα το σασμαν ειναι μακρυ στην τεταρτη και πεμπτη και (με τεταρτη βλεπεις και 190χλμ)
Αλεξ@νδρος - Παρ 21 Μάρ 2003, 20:06:01
Θέμα δημοσίευσης: 206 1.0 16v
Iδου ο αναφερομενος 16βαλβιδος 1000αρης

Αποδιδει 70 Ιππους Exclamation με 9,3 ροπη στις 4200 στροφες
Απ'οτι φαινεται προκειται για κινητηρα της Renault Crying or Very sad οποτε ξεχαστε τις μετατροπες
Vasso - Τετ 26 Μάρ 2003, 16:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΙΑΤΙ !!!!!
Crying or Very sad Crying or Very sad Confused Confused Beer Beer
Ntinos - Πεμ 03 Απρ 2003, 18:15:07
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον ξαναγραφω σε αυτο το topic γιατι πηραμε με ντοματες το παλικαρι Laughing Laughing ενω δεν θα επρεπε.σε αλληλογραφια περιοδικου βελτιωσεων καποιος ρωτησε αν μπενει καπακι απο ραλι 16v σε 1,4 xsi και η απαντηση ηταν ναι!!!!παρτε τις ντοματες πισω τωρα.αντε και ξοδεψαμε τοσα λεφτα στον μαναβη.στο γραμμα τελος η συμβουλη ηταν να μην ασχοληθει ο κατοχος με την μετατροπη αφου θα κοστιζε οσο ενα ολοκληρο μοτερ αλλα εδω εχουμε μια γνωμη που αναιρει τις ντοματες μας Laughing Laughing Laughing
alxdr74 - Παρ 04 Απρ 2003, 09:16:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
λοιπον ξαναγραφω σε αυτο το topic γιατι πηραμε με ντοματες το παλικαρι Laughing Laughing ενω δεν θα επρεπε.σε αλληλογραφια περιοδικου βελτιωσεων καποιος ρωτησε αν μπενει καπακι απο ραλι 16v σε 1,4 xsi και η απαντηση ηταν ναι!!!!παρτε τις ντοματες πισω τωρα.αντε και ξοδεψαμε τοσα λεφτα στον μαναβη.στο γραμμα τελος η συμβουλη ηταν να μην ασχοληθει ο κατοχος με την μετατροπη αφου θα κοστιζε οσο ενα ολοκληρο μοτερ αλλα εδω εχουμε μια γνωμη που αναιρει τις ντοματες μας Laughing Laughing Laughing
Αρα πρεπει να γινεται!! Το ονομα του περιοδικου? Και εαν μπορεις γραψε περιλιπτικα την απαντηση που εδωσαν!
Miltellas - Δευ 07 Απρ 2003, 06:56:34
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Splat Splat Splat
Splat Splat Splat
(για το περιοδικό που το έγραψε...)
Ntinos - Τετ 09 Απρ 2003, 02:11:44
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Splat Splat Splat
Splat Splat Splat
(για το περιοδικό που το έγραψε...)

εγω για να εξηγουμαι δεν λεω οτι γινεται Very happy απλα το βρηκα γραμμενο.το περοδικο ειναι (για να μην αναφερω ονομα)το ενθετο του περιοδικου που στο τελος του εχει ενα κομικ (τι κανει νιαου νιαου).επειδη το συγκεκριμενο περιοδικο το σεβομαι ,παρολο που τελευταια η ανανεωση του και η αλλαγη του αρχι-συντακτη θεωρω πως ειναι αποτυχια, και ειναι το μονο που αγοραζω καθε μηνα.να ξεκαθαρισω οτι ο διαλογος ειναι σε αλληλογραφια και τονιζουν οτι δεν εχουν ξανακουσει παρομοια μετροπη,μαλλον θελω να πιστευω οτι απλα και ο συντακτης του ενθετου δεν λεει οτι γινεται απλα απαντα σε θεωρητικη βαση.
pezomania - Τετ 09 Απρ 2003, 07:33:08
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή το περιοδικό αυτό, το έχω και εγώ, να διευκρινήσω, ότι είπαν ότι η μετατροπή ΜΑΛΛΟΝ γίνετε, αλλά θα πρέπει να αλλάξει εκτός από το καπάκι και πολλά άλλα μέρη του κινητήρα του από αυτα του 16V με αποτέλεσμα το κόστος να έρχετε μία η άλλη, με την αγορά ολόκληρου του κινητήρα 16V.
Tony - Τετ 09 Απρ 2003, 22:26:23
Θέμα δημοσίευσης:
Lord Cypher έγραψε:
Tony έγραψε:

Από έναν φίλο μου που είναι από τους καλύτερους μάστορες σε όλη την Ελλάδα για Peugeot (Υπεύθυνος στην εταιρεία Superchips).
alxdr74 - Πεμ 10 Απρ 2003, 07:26:28
Θέμα δημοσίευσης:
Tony έγραψε:
Lord Cypher έγραψε:
Tony έγραψε:

Από έναν φίλο μου που είναι από τους καλύτερους μάστορες σε όλη την Ελλάδα για Peugeot (Υπεύθυνος στην εταιρεία Superchips).
Καποιο τηλεφωνο εαν ειναι ευκολο?
Hannibal_Jr - Παρ 25 Απρ 2003, 02:48:05
Θέμα δημοσίευσης:
Tony αν σου ειναι ευκολο και επειδη με ενδιαφερει αυτος ο ΚΕΝΤ, μηπως μπορεις να μαθεις την ονομασια του και τον κωδικο του και να μου στειλεις ενα Ρ.Μ?
Hannibal_Jr - Τρι 24 Φεβ 2004, 00:11:39
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Project Καπάκι 16V σε 1.4 8V
Loipon meta apo polles syzhthseis me ton Von Krasoylen... Razz (power boost service) katalhksame na dokimasoyme project sto moter moy 1400cc 8v (2001). Katalhksame loipon na dokimasoyme na krathsoyme to mplok kai na mpei 16v kapaki eisagwgh klp klp Shocked . Lete na petyxei? Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Tomcat - Τρι 24 Φεβ 2004, 01:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
To αν θα πετύχει φαντάζομαι αρμόδιος να στο πει είναι ο ιδιος o Von Κρασούλης ... και όχι εμείς με τις αποσπασματικές γνωσεις μας.. το θέμα είναι να μας αναλύσεις λίγο παραπάνω το project σου .. ώστε να αναζωπυρωθούν λίγο οι ελπίδες μας.
DimiP - Τρι 24 Φεβ 2004, 07:09:06
Θέμα δημοσίευσης: Re: Na doyme. 8a doylepsei?
Hannibal_Jr έγραψε:
Loipon meta apo polles syzhthseis me ton Von Krasoylen... Razz (power boost service) katalhksame na dokimasoyme project sto moter moy 1400cc 8v (2001). Katalhksame loipon na dokimasoyme na krathsoyme to mplok kai na mpei 16v kapaki eisagwgh klp klp Shocked . Lete na petyxei? Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

το σιγουρο ειναι πως ολοι οι 1400 8ν κρεμονται απο τα χειλη σου για το μελλον του project, μπας και αναπτερωθουν οι ελπιδες μας οπως ειπε και ο von Γατος.
Touristas - Τρι 24 Φεβ 2004, 07:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
Θα δουλεψει θα δουλεψει...... Laughing
Kouzman - Τρι 24 Φεβ 2004, 11:54:54
Θέμα δημοσίευσης:
με το καλο...

ευχομαι να πετυχει αυτο το project...
τετοια να βλεπω...

Γκαζοφιλ ενωθειτε.... Laughing Laughing Laughing
PoLiThS - Τρι 24 Φεβ 2004, 12:08:47
Θέμα δημοσίευσης:
XAAAXXAXAAXAXAXAX Γιάννη Το Γκαζοφίλ μ'άρεσε....

Εσένα μικρέ CCδάκια σου χρωστάω μια κόντρα μόλις τελιώσω το αυτοκίνητο Smile
Tomcat - Τρι 24 Φεβ 2004, 13:25:29
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
με το καλο...

ευχομαι να πετυχει αυτο το project...
τετοια να βλεπω...

Γκαζοφιλ ενωθειτε.... Laughing Laughing Laughing

Ρε γιάννη να φανταστώ ότι η υπογραφή σου δεν χώραγε άλλα , γι'αυτο δεν συνέχισες την αναφορα στον Drag Εmperor....

Πολύ aftermarket ρε φίλε Ο πεζουλας!!
Kouzman - Τρι 24 Φεβ 2004, 14:23:36
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε νικολα ανυπομονω... φυσικα μολις τελειωσουμε και εμεις το αυτοκινητο... Wink Laughing

οχι βρε δεν ειναι οτι η υπογραφη δεν χωραγε αλλα... προς το παρον αυτα ειναι...

τα επομενα που ερχονται (για να παρετε μια μικρη γευση...) ειναι του στυλ...

LUMENITION - BOSCH - B&M .... so on...so on...

Προς το παρον αναμενουμε τα αποτελεσματα του βολαν...
pugsang - Τρι 24 Φεβ 2004, 14:44:34
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

Που πα ρε Καραμητροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Recifees - Τρι 24 Φεβ 2004, 15:56:51
Hannibal_Jr έγραψε:

ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΑ 1400
ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ 206 ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ 16ΑΡΗΔΕΣ ΜΕΤΑ
action_peugeot - Τρι 24 Φεβ 2004, 23:24:00
Hannibal_Jr έγραψε:
Φιλε το δοκιμασαμε και δουλευει σε 106 1400 16V
Skull - Τετ 25 Φεβ 2004, 00:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θελω να ειμαι ο απαισιοδοξος της παρεας αλλα το αν θα δουλεψει καλα σε συκριση με τα λεφτα θα ειναι τοσο ενθουσιωδης??
Δηλαδη ειχα ξαναρωτηση ποσο βγαινει ενα τετοιο project και ειχαν απαντηση παραπανω απο 2000ευροπουλα! Crying or Very sad
Ποιο ειναι το budget που θα διατεθει??(για να μιλησουμε λιγο σαν επεχηρηματιες!!! Shocked Laughing )
Ghost Dog - Τετ 25 Φεβ 2004, 02:01:48
Hannibal_Jr έγραψε:

εμεις κυριε κανιβαλε τα εχουμε μιλησει απο κοντα!
πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και η πεζα σου θα παει τεεεεζα!! Very happy Very happy Very happy
Ghost Dog - Τετ 25 Φεβ 2004, 02:03:02
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
το θέμα είναι να μας αναλύσεις λίγο παραπάνω το project σου .. ώστε να αναζωπυρωθούν λίγο οι ελπίδες μας.

Αυτο ειναι μυστικο!!! Razz Razz Razz
Tomcat - Τετ 25 Φεβ 2004, 02:47:29
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
Tomcat έγραψε:
το θέμα είναι να μας αναλύσεις λίγο παραπάνω το project σου .. ώστε να αναζωπυρωθούν λίγο οι ελπίδες μας.

Αυτο ειναι μυστικο!!! Razz Razz Razz

Mικρέ πας γυρεύοντας ή μου φαίνεται?? οχι ... να μας το πεις αν ειναι... Smile Smile
Hannibal_Jr - Τετ 25 Φεβ 2004, 10:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
Loipon san kostos den kserw giati ola ta ylika ta bazei o Von Krasoylen.....
Kserw oti bazoyme olo to kapaki, eisagwgh, hlektrika apo to 1600 16v syn alloys ekkentrwforoys (mallon kent), syn roikh, syn metalikh flantza, syn megalyteres balbides kai kati alla psyla poy den ta gnwrizw....
Kouzman - Τετ 25 Φεβ 2004, 11:36:24
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου πιστευω πως θα πετυχει η συνταγη...

Λογικα με τα specs που δινεις σε κοβω ενα κλικ κατω απο μοτερ rallye και αυτο λογω του κυβισμου...

Μεγαλο σου ατου το πιο κοντο σασμαν...

Εγω θα πω καλοριζικο απο τωρα...

Laughing Laughing
STELIOS - Τετ 25 Φεβ 2004, 18:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:
Loipon san kostos den kserw giati ola ta ylika ta bazei o Von Krasoylen.....
Kserw oti bazoyme olo to kapaki, eisagwgh, hlektrika apo to 1600 16v syn alloys ekkentrwforoys (mallon kent), syn roikh, syn metalikh flantza, syn megalyteres balbides kai kati alla psyla poy den ta gnwrizw....

Aαααααα, εσεις πατε all the way !!! Παντως αν πετυχει (και δεν βλεπω το λογο να μην πετυχει) θα'χεις ενα 1400αρι που θα ξεπερναει το μαγικο νουμερο των 100-105 αλογων.
Ghost Dog - Τετ 25 Φεβ 2004, 22:01:03
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
θα'χεις ενα 1400αρι που θα ξεπερναει το μαγικο νουμερο των 100-105 αλογων.
χαλαροτατα!!! Wink
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 26 Φεβ 2004, 01:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
XAAAXXAXAAXAXAXAX Γιάννη Το Γκαζοφίλ μ'άρεσε....

Μολις σωσεις της εκδυδομενης γυναικος αυτοκινητο σου...ριξε και ενα κλουβι...βγαλε και μια λισανς μιας μερας και ελα να δουμε τα χρονομετρα φετος εντος εδρας.....ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αντε που πηρες φορα με τα βολτισια και το παιζεις καμπόσος Wink

Απο μεσα θα περασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Evil Evil Evil
Hannibal_Jr - Πεμ 26 Φεβ 2004, 03:12:46
Θέμα δημοσίευσης:
Niko egw poy exw rollbar na er8w h paizeis mono me 206????? Wink Razz
zzzleepy - Πεμ 26 Φεβ 2004, 08:38:28
Θέμα δημοσίευσης:
Διαβάζω για τη μετατροπή που ετοιμάζετε στον 1400 και σκέφτομαι: για κάποιον που δεν του τα δίνουν τζάμπα συμφέρει αυτή η μετατροπή; Δεν θα βγει οικονομικότερο να βάλεις από την αρχή έναν 1600άρη κινητήρα; Για ποιο λόγο γίνεται αυτή η μετατροπή; Για δοκιμή ή το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από μια αλλαγή κινητήρα; Συγγνώμη για τις πολλές απορίες αλλά άμα δε ρωτήσω πως θα μάθω; Razz
Ghost Dog - Πεμ 26 Φεβ 2004, 10:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Για ποιο λόγο γίνεται αυτή η μετατροπή; Για δοκιμή ή το αποτέλεσμα είναι

Εεεετσι μωρε..... σκηνικα να γινονται!! Razz Razz Razz
Hannibal_Jr - Πεμ 26 Φεβ 2004, 14:58:11
Θέμα δημοσίευσης:
Dokimh kai mia mikroterh kathgoria se kybika se perptwsh agwnwn. Pantws paizei kai h periergia to rolo ths..... San lefta kymainetai mazi me ergasies klp antallaktika gyrw sta 1300 euro ena ena moter exei apo mono toy 1500-1800 euro xwris ergasies kai antallaktika poy mporei na xreiastoyn.
konstantinos - Πεμ 26 Φεβ 2004, 15:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:
..... San lefta kymainetai mazi me ergasies klp antallaktika gyrw sta 1300 euro ena ena moter exei apo mono toy 1500-1800 euro xwris ergasies kai antallaktika poy mporei na xreiastoyn.

ενδιαφέρουσα πρόταση θα έλεγα... και εάν είναι δια χειρός mr Power Boost... αξίζει θα έλεγα.

Σε πόσες άτοκες δόσεις είπαμε?
Ghost Dog - Πεμ 26 Φεβ 2004, 19:07:04
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Hannibal_Jr έγραψε:
..... San lefta kymainetai mazi me ergasies klp antallaktika gyrw sta 1300 euro ena ena moter exei apo mono toy 1500-1800 euro xwris ergasies kai antallaktika poy mporei na xreiastoyn.

ενδιαφέρουσα πρόταση θα έλεγα... και εάν είναι δια χειρός mr Power Boost... αξίζει θα έλεγα.

Σε πόσες άτοκες δόσεις είπαμε?

3245422809!!! Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 26 Φεβ 2004, 20:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:
Niko egw poy exw rollbar na er8w h paizeis mono me 206????? Wink Razz

Φυσικα φυσικα........σε παιζουμε και σενα Wink Razz
Pughell - Κυρ 29 Φεβ 2004, 16:34:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ειμαι περιεργος να δω αν θα ταιριαξει η κεφαλη...Γιατι ως γνωστον τα 16αρια εχουν και μεγαλυτερη διαδρομη αλλα πανω απο ολα και μεγαλυτερη διαμετρο πιστονιου... Confused Οποτε αν οντως ο θαλαμος καυσης ειναι μεγαλυτερος απο το εμβαδο του πιστονιου,υπαρχει προβλημα. Sad
Touristas - Κυρ 29 Φεβ 2004, 18:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
Θα δουλεψει!!! Εχουν βαλη καπακι σε 1.4 και ειναι μια χαρα !!!!
STELIOS - Κυρ 29 Φεβ 2004, 21:04:48
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματι καποιος ειπε οτι το εχουν δοκιμασει (νομιζω ο Action_Peugeot) και δουλευει. Βεβαια δεν εχουν διευκρινισει αν μηλανε για το 16βαλβιδο καπακι του 1.6 ή το 16βαλβιδο καπακι του καινουριου 1.4. ΑΝ μηλαμε για το καπακι του 1600 ειμαι κι'εγω περιεργος να δω πως το εκαναν. Εμενα μου φενεται πιο λογικο να δοκιμασαν το καινουριο του 1400.
Touristas - Κυρ 29 Φεβ 2004, 21:27:19
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Πραγματι καποιος ειπε οτι το εχουν δοκιμασει (νομιζω ο Action_Peugeot) και δουλευει. Βεβαια δεν εχουν διευκρινισει αν μηλανε για το 16βαλβιδο καπακι του 1.6 ή το 16βαλβιδο καπακι του καινουριου 1.4. ΑΝ μηλαμε για το καπακι του 1600 ειμαι κι'εγω περιεργος να δω πως το εκαναν. Εμενα μου φενεται πιο λογικο να δοκιμασαν το καινουριο του 1400.

ΔΕν νομιζω να ειναι απο το 1.4 ακομα δεν κυκλοφορισε καλα καλα το μοτερ .......!!!!!!
Hannibal_Jr - Δευ 01 Μάρ 2004, 01:26:20
Θέμα δημοσίευσης:
Apo 1600cc einai to kapaki. To pws 8a teriaksei den kserw. Enas aplos odhgos..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Makari na doylepsei.... Twisted evil
kaisaras96 - Πεμ 04 Μάρ 2004, 01:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον υπαρχει κινητηρας 1380 κυβικα με καπακι απο 106 16ν
Τον εχει φτιαξει ο Αλεπης στον Κατρανη για το Dragster οι διαστασεις του ειναι Διαμετρος/Διαδρομη 75,5*77 σε σχεση με το 1600 που ειναι 78,75*82.Το διαβασα στο Ρower Techniques Φεβρουαριου δεν γραφει ομως λεπτομεριες για το μπλοκ,οι 8βαλβιδοι του κλαμπ μπορουν να το αναγνωρισουν απο τις διαστασεις.

Εγω ευχομαι και πιστευω να δουλεψει λοιπον... Wink
Ronin - Πεμ 04 Μάρ 2004, 08:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

αυτό τώρα εμένα γιατί μου φέρνει κατι απο Πήλιο και P206Mike??

Aχχχχ....Ωραιές μέρες,ε Νίκο.. Question Question
Recifees - Πεμ 18 Μάρ 2004, 14:21:14
Θέμα δημοσίευσης:
κανενα νέο ακόμα απο το μέτωπο ???
Hannibal_Jr - Παρ 26 Μάρ 2004, 01:29:36
Θέμα δημοσίευσης:
Newtera apo to metwpo. Kata 70% to amaksi paraskeyh brady 8a alonizei stoys dromoys...... An to exei o hlektrologos kai exoyn ly8ei ta egkefalika toy problhmata...... Rolling eyes Wink
ΝΙΚΟΣ - Παρ 26 Μάρ 2004, 12:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

αυτό τώρα εμένα γιατί μου φέρνει κατι απο Πήλιο και P206Mike??

Aχχχχ....Ωραιές μέρες,ε Νίκο.. Question Question

Ρε δεν ειμουνα μονος μου...καταλαβε το επιτελους Wink
Ghost Dog - Παρ 26 Μάρ 2004, 13:47:37
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:
Newtera apo to metwpo. Kata 70% to amaksi paraskeyh brady 8a alonizei stoys dromoys...... An to exei o hlektrologos kai exoyn ly8ei ta egkefalika toy problhmata...... Rolling eyes Wink

Αντε ρε αγορι βγαλε το <<χρεπι>> σου γιατι εχουμε να τα πουμε μεεερες ολοκληρες! Razz Laughing Laughing Wink
Hannibal_Jr - Παρ 02 Απρ 2004, 02:26:57
Θέμα δημοσίευσης:
Arh moy (poisoner) to xrepi bghke stoys dromoys 8erizei kai thn deytera paei gia kainoyria eksatmish apo dixalo kai pisw kai kainoyrio programma..... ypologizete gyrw sta 130 HP. Leptomeries apo konta giati einai polles..... Wink
zzzleepy - Παρ 02 Απρ 2004, 08:00:41
Θέμα δημοσίευσης:
Να υποθέσω λοιπόν πως το project στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία;

Άντε περιμένουμε τεχνικές λεπτομέρειες και πάνω απ'όλα κόστος! Ίσως να είναι μια καλή λύση για τους 14άρηδες. Κι από θέμα αξιοπιστίας;
Hannibal_Jr - Παρ 02 Απρ 2004, 17:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Να υποθέσω λοιπόν πως το project στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία;

Άντε περιμένουμε τεχνικές λεπτομέρειες και πάνω απ'όλα κόστος! Ίσως να είναι μια καλή λύση για τους 14άρηδες. Κι από θέμα αξιοπιστίας;

Stef8hke me apolythg epityxia ontws.... Alla to kostos einai apagoreytiko giati h diafora toy na baleis olo to rallomoter einai 300-400 euro. Pantws 8erizei xwris na exei swsto programma kai eksatmish (h opoia twra einai me swlhna 44ari apo to mama 1400 kai teliko group N gia 1400 normal....)
PoLiThS - Σαβ 03 Απρ 2004, 00:31:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε βρε κανιβαλάκι μεγειές μεγειές και καλές φαναροκατακτήσεις τώρα Smile
Ghost Dog - Σαβ 03 Απρ 2004, 10:11:38
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:
Arh moy (poisoner) to xrepi bghke stoys dromoys 8erizei kai thn deytera paei gia kainoyria eksatmish apo dixalo kai pisw kai kainoyrio programma..... ypologizete gyrw sta 130 HP. Leptomeries apo konta giati einai polles..... Wink

Τρελοπαιδο ανυπομονω να τα πουμε απο κοντα (θα κανονισουμε να βρεθουμε γιατι εχουμε....πολλα να πουμε! Wink )Ε, και να τα παμε και καμια κοντριτσα!!! Razz Razz Razz
Hannibal_Jr - Τετ 07 Απρ 2004, 03:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
Loipon newtera apo to project moy. Ta noymera toy dynamometroy me ikanopoihsan apolytos (symeiwtaio oti to programma poy exw einai apo normal rallye kai akoma den exei ftiax8ei to swsto giati eimaste sto psaksimo) alla ston dromo einai poly diaforetika ta pragmata.... Sad

To dynamometro edeikse 129 P.S stis 6794 RPM kai 153,5 Nm stis 5165 Rpm( dhladh peripoy sta 15,6 kila). Shocked Cool

Sto dromo loipon enw 1h,2h kai 3h eimai mprosta apo rallye 16v kai saxo vts peripoy 1-2 amaksia (me skoypa kai eksatmish ayta) Twisted evil Razz Wink ksafnika moylarwnei sta teleiwmata ths triths kai meta sthn tetarth kai afoy mazepsoyn moy rixnoyn kai mia karotsa. Sad Sad

Yparxei periptwsh na ginetai ayto apo tis proporeies poy exw h ftaiei mono oti den synergazetai to programma kai me afhnei mallon apo benzines? (shmeiwsh apo oso mporw na akoysw apo ton 8orybo ths eksatmishs den fainetai na baraei pyrakia. opote mallon exw benzines. Isxyei loipon ayto?)

P.S Yparxei kai ena terastio skalopati sthn roph metaksy 3250 kai 3700 rpm kai meta arxizei to anodiko kardiografhma mexri tis 5165 rpm poy arxizei h ka8odos..... Crying or Very sad
Recifees - Τετ 07 Απρ 2004, 16:31:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως οι χάρτες της ανάφλεξης Rolling eyes
Ελπίζω τουλάχιστον με το πρόγραμμα να βγάλεις ακρη .
PoLiThS - Τετ 07 Απρ 2004, 18:31:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιό Σαζμάν Φοράς ?
Skull - Πεμ 08 Απρ 2004, 01:19:05
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:
To dynamometro edeikse 129 P.S stis 6794 RPM kai 153,5 Nm stis 5165 Rpm( dhladh peripoy sta 15,6 kila). Shocked Cool

Αυτα δηλαδη ειναι μονο με το καπακι του 16v??? Shocked

Αν ειναι ετσι ειναι παραπολυ καλα,νομιζω! Very happy
Vaggelis - Πεμ 08 Απρ 2004, 08:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλουμε και οικονομικές λεπτομέρειες, καθώς και τα υπέρ και τα κατά, γιατί φαίνεται ενδιαφέρον....
Hannibal_Jr - Παρ 09 Απρ 2004, 03:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Ποιό Σαζμάν Φοράς ?

Apo to 1400 alla einai poly xalia oi sxeseis....

Skull έγραψε:
Hannibal_Jr έγραψε:
To dynamometro edeikse 129 P.S stis 6794 RPM kai 153,5 Nm stis 5165 Rpm( dhladh peripoy sta 15,6 kila).

Αυτα δηλαδη ειναι μονο με το καπακι του 16v???

Αν ειναι ετσι ειναι παραπολυ καλα,νομιζω!

Oxi mono apo to kapaki. bale ekkentrwforoys kapaki, roikh, flantza pleksoyda kai mama egkefalo apo rallye 16v
PoLiThS - Σαβ 10 Απρ 2004, 17:41:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ε για αυτό σε κρεμάει.. έχει το Νορμάλ σετ σχέσεων όχι το Sportif
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες