genik έγραψε: |
Παιδιά τι σκάστρα έχετε βάλει στον THP σας που να κάνει θόρυβο; Επειδή ελέγχεται από την ECU (είναι ηλεκτρονική δηλαδή) απότι ξέρω δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για τον ήχο κλπ. νομίζω μόνο κάτι τσαφ τσουφ κλπ. Μπας κι έχει κάνει όμως κανείς κάτι ιδιαίτερο;
Οπωσδήποτε θα αλλάξω τη μαμά diverter valve που έχει το δικό μου (τουρμπάτο MiniCooperS) επειδή έχει χαλάσει, και λέω γιαυτήν εδώ θα ήθελα μια γνώμη όμως εάν έχετε βάλει κάτι άλλο καθώς η συγκεκριμένη θόρυβο δεν κάνει αλλά προσφέρει μόνο επιδόσεις! |
genik έγραψε: |
Υπάρχει η δυνατότητα να έχω τη συγκεκριμένη σκάστρα και να έχω και θόρυβο με άλλο τρόπο;
Πέραν της Forge τι άλλη σκάστρα μπορώ να έχω που να κάνει θόρυβο, και για τι θόρυβο μιλάμε, για τσαφ τσούφ; Όποιος έχει βάλει κάτι και μπορεί να ανεβάσει το θόρυβο για να καταλάβω τι παίζει θα ήμουν ευγνώμον! |
Vasilispug έγραψε: |
Πολυ ωραιο θορυβο το κλασσικο τσουφφφ κανει αλλα διακριτικο μην φανταστεις τπτ τρελο καμια σχεση με την s3 που ειχα η οποια μπορω να πω εκανε πολυ παραπανω και ακουγοταν σαν γαλοπουλα ![]() |
Πριν μια ωρα εβαλα την σκαστρα που αναφερεσαι την gfb και με το που μπαινω βλεπω θεμα σχετικα μ αυτην ![]() ![]() |
genik έγραψε: | ||
|
Ναι την AUDI εννοω αυτην δουλευα μεχρι τωρα και την gfb σκαστρα την πηρα απο ebay απο γερμανικο site στα 130 κομπλε με μεταφορικα. |
Ναι την AUDI εννοω αυτην δουλευα μεχρι τωρα και την gfb σκαστρα την πηρα απο ebay απο γερμανικο site στα 130 κομπλε με μεταφορικα. |