vasil80 έγραψε: |
Καλησπέρα παιδια,
Μολις πηρα ενα 3008 thp premium pack grip control.... Εχω καποιες αποριες και τις συνοψιζω... 1) Η κολονα του τιμονιου σε καποιες γουβες σαν να ψιλοπαιζει..το ιδιο προβλημα ειχα σε Clio χρονια και δεν λυθηκε ποτε (αλλαγη κολονας,πολλαπλοι ελεγχοι...)..ειναι φυσιολογικο και σε εσας (προβλημα/ετσι ειναι στα Γαλλικα αμαξια)? 2) Η οθονη ειναι τυπου C .Σε πολλη ζεστη δεν φαινεται τιποτα,μετα απο λιγο κατι φαινεται,μια με καθετες γραμμες,μια μισα....ειναι κατι που φτιαχνεται ή παω για αλλη?Μπορω να βαλω απο αλλο μοντελο ας πουμε με bluetooth (υποτιθεται οτι επρεπε να εχει και αυτο,δεν το βρισκω πουθενα)?Χρειαζονται τιποτα κωδικοι? 3) Εχω διαβασει τα μοτερ αυτα πονανε σε χρονισμο/αντλια νερου...καποια σημαδια ωστε να το πααρω χαμπαρι νωριτερα? 4)Εχω ενα καρφι σε λαστιχο. Τα λαστιχα εχουν αισθητηρα πιεσης...θελουν ειδικοι μεταχειριση,ή και ενας απλος λαστιχας θα την παλεψει? Ευχαριστω εκ των προτερων |
Η οθονη επισκευαζεται ή παω για αλλη?Μπορω να βαλω απο νεοτερο /αλλο μοντελο και να εχει bluetooth ή πρεπει να αλλαξω και τον μηχανισμοπ κατω απο την οθονη? |
Ναι,διαβασα καποια μνμ...ξερεις τελος (σε ζαλισα) αν μπορει να μπει bluetooth?εννοω,αλλαζω μονο την οθονη με την λειτουργια αυτη,ή/και απο κατω το χειρισμο? |
4)Εχω ενα καρφι σε λαστιχο. Τα λαστιχα εχουν αισθητηρα πιεσης...θελουν ειδικοι μεταχειριση,ή και ενας απλος λαστιχας θα την παλεψει? |