PSClub - Hellas
Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Peugeot: Δωρεάν ασφάλιστρα και τέλη κυκλοφορίας
Tomcat - Κυρ 22 Φεβ 2004, 16:32:42
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot: Δωρεάν ασφάλιστρα και τέλη κυκλοφορίας
Τα ασφάλιστρα για ένα χρόνο και τα τέλη κυκλοφορίας για το 2004 προσφέρει δωρεάν η Lion Hellas με την αγορά κάθε νέου αυτοκινήτου Peugeot. Το ασφαλιστήριο ετήσιας διάρκειας, που προσφέρεται σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία "Ευρωπαϊκή Ένωση - Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ", πέραν των βασικών καλύψεων, παρέχει επιπλέον κάλυψη σωματικών βλαβών οδηγού και επιβαινόντων, καθώς επίσης κάλυψη πυρός, μερικής και ολικής κλοπής για το σύνολο της αξίας του αυτοκινήτου.
Προσφέρεται επίσης και η δυνατότητα χρηματοδότησης, με 35% προκαταβολή και αποπληρωμή του υπολοίπου σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Έτσι το συνολικό κέρδος για τον υποψήφιο αγοραστή μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 2.000 ευρώ.
Η προσφορά ισχύει για όλα τα επιβατικά οχήματα Peugeot, εκτός των 307CC και 406 ΤΑΧΙ. Παράλληλα, εξακολουθούν να ισχύουν και όλα τα υπόλοιπα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρονται από τους Επίσημους Εμπόρους Peugeot
Πηγη: Autopress.gr
HackerWerger - Τρι 24 Φεβ 2004, 21:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραία όλα αυτά.. Όμως έχω 2 ερωτήσεις.
Τα δωρεάν ασφάλιστρα, τέλη κυκλοφορίας με τους 12 μήνες άτοκα πάνε πακέτο; Δηλαδή θα έχω δωρεάν ασφάλιστρα και τέλη κυκλοφορίας αν πάρω π.χ 36 μήνες άτοκα (+ 50% προκαταβολή);;
και..
Μέχρι πότε θα ισχύουν όλες αυτές οι προσφορές της Peugeot; Γιατί όλα τα καλά, έχουν και ένα τέλος.
DRAKE - Τετ 25 Φεβ 2004, 21:14:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εχθές που μπήκα στο site είδα ότι έχουν αυξήσει τις τιμές από 150€ (1.6XS) μέχρι 1100€ (2.0GTi).......... ο νοών νοείτο...........
HackerWerger - Τετ 25 Φεβ 2004, 21:36:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτές οι τιμές που έχει το site είναι από μέσα Γενάρη..
Και από ότι θυμάμαι, ισχύουν από τότε που αναβαθμίστηκε το 206 (την περίοδο που ήρθε ο κινητήρας 90HP).
DRAKE - Τετ 25 Φεβ 2004, 23:56:32
Θέμα δημοσίευσης:
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά είχα στείλει mail για ένα 1,6XS πριν από 10 μέρες περίπου και μου απάντησαν για τιμή 14,290€. Επιπλέον όταν αναβαθμίστηκε το 206 ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ τις παλιές τιμές αλλά πρόσθεσαν μόνο τις καινούριες από τα καινούρια μοντέλα. Δεν ξέρω τι γίνεται.
nikapos - Δευ 01 Μάρ 2004, 11:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
μέχρι πριν λίγο καιρό (δεκέμβριο τουλάχιστον) υπήρχε 500 ευρω εκπτωση για αγορες μετροιτοις.
Η προσφορά έχει γίνει 700 ευρώ Ή δωρεάν ασφάλιση και τέλη κυκλοφορίας, δηλαδή περίπου το ίδιο. οπότε το επιπλέον είναι 200 ευρώ.
Το οποίο είναι περίπου όσο και η αύξηση στις τιμές των αυτοκινήτων στον επίσημο τιμοκατάλογο. Συμπέρασμα: Μία η άλλη. απλά παίρνουμε το αυτοκίνητο σε ίδια τιμή. Παρεπιπτόντως, εγώ για πλήρη ασφάλιση (πλην μεικτής) δίνω 400 το χρόνο. για 1,6 κινητήρα, και για bonus malus οτιδήποτε (δεν θα το συζητήσω απο το ιντερνετ, μονο PM).
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες